Acabada la primera volta de la lliga, amb el recentment proclamat campió hivern Handbol  Sant  Quirze.

Arriba la Jornada 16 de 1a Nacional el la que el nostre Sènior Handbol Terrassa s’enfrontarà a aquest campió hivernal (Handbol  Sant  Quirze). Després d’una jornada de descans degut a l’ajornament de l’últim partit de la primera volta contra el Club Handbol Palautordera-Salicru.

Amb uns dies de descans per a preparar en cos i ànima aquesta recta final, la primera roca del camí és el líder del grup, amb el qual en la primera volta el Handbol Terrassa en el seu debut va deixar un bon partit mancant experiència en la categoria, que després de quaranta minuts de partit en el primer partit de la categoria dels nostres i taules a 18 en el marcador, el van intentar però el Sant Quirze va marxar amb un parcial de 4-0 deixant camí lliure fins al final de la trobada.

Amb més experiència i demostrant que saben jugar i créixer partit a partit, comencem aquesta segona volta amb ganes de seguir en la bona feina de joc que portava l’equip.

Així que ara és el moment de partit a partit demostrar l’après i plantar cara i lluitar per aquests dos punts que ens juguem cada cap de setmana i agrair d’aquesta manera als aficionats egarenses aquesta fidelitat en els streamings del Club i recordar-los que se’ls troba a faltar en #CanJoArena i en la resta dels camps….