Pots tornar a veure el partit en el canal oficial del Handbol Poblenou

Jornada 19 que ens va enfrontar al Poblenou a la seva casa, buscant la primera victòria d’enguany i amb molt bona actitud de joc dels egarenses els quals dirigits per Xavi Font que fins al minut 20 de la primera part guanyaven 8-11, la qual cosa va obligar el Poblenou a reaccionar sinó volien que els de Terrassa se’ls allunyés en el marcador, i així ho van fer aconseguint arribar al descans 15-13 a favor dels locals.

El Pueblonou en la segona part va començar controlant la situació mantenint el bon nivell defensiu del final de la primera part, però el Terrassa no es va ensorrar i va seguir pel partit arribant a empatar però sense aconseguir posar-se per davant per a pressionar a l’equip local, però mancant 4 minuts amb un parcial de 4-0 a favor els locals va permetre a l’equip local jugar amb una certa tranquil·litat fins al final.

Bona actuació dels Egarenses que en la jornada 20 s’enfrontarà a la Salle Montcada.

Amb la tornada dels equips base a les competicions aquest retorn del Cadet masculí en el seu partit de fases de Lliga Catalana va empatar contra el Joventut de Mataró. Ànims nois.