senfemen

Séptima jornada de Lliga Catalana para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse.

Visitábamos la complicada pista del Ascó, buen inicio de partido de las chicas de Isra, en el que las alternanzas en el marcador no sobrepasan los dos goles de diferencia, esto hizo llegar a la media parte 12-14 a favor de las vallesanas.

El inicio de la segunda parte fue muy diferente a toda la primera parte, nuestras jugadoras salieron muy concentradas subiendo el nivel defensivo y el acierto en ataque para llegar a conseguir una distancia de 9 goles a favor,que fue manteniéndose hasta llegar al 27-35 final.

Tercera victoria consecutiva para acabar la primera vuelta con un balance de 4 derrotas y 3 victorias.La semana que viene empezaremos la segunda vuelta visitando la pista del líder Santa Maria de Palautordera.

nacional

Jornada 8, el equipo Nacional Masculino del Handbol Terrassa visita el pabellón de Sant Martí Adrianenc.

El equipo de Terrassa, en el inicio del partido, no estuvo acertado en ataque. Eso permitió que el equipo local cogiera una pequeña diferencia en el marcador. Conforme pasaban los minutos el equipo egarense fue asentándose en el partido, con una defensa fuerte y un mejor acierto en ataque, no permitiendo que el equipo de Sant Martí Adrianenc se distanciara en el marcador, manteniendo una diferencia de dos goles en contra al final de la primera parte.

En la segunda parte el equipo egarense mantuvo una buena defensa y una mejoría en ataque, llegando a recortar la diferencia de dos goles. Una jugada desafortunada provocó la expulsión de un jugador con una tarjeta roja. El equipo de Rudi no bajó la intensidad en el juego, consiguiendo una diferencia de cuatro goles, que permitió ganar el partido con el resultado final de 25-27.
Felicitar a los jugadores y técnicos, una gran victoria.

semascb_2

Este sábado 22 el senior negre CH Terrasa se desplazó a Sant Fost para disputar el partido correspondiente a la 5° jornada de la liga de Segunda Catalana.

El Terrassa llegaba con varias bajas al partido. Se inició el partido con el Senior Negre nervioso en ataque y desajustado en defensa, lo que hizo que el equipo local se marchara en el marcador con un 5-0, pero los jugadores del Terrassa con algunos cambios y sobretodo ajustando la defensa, consiguió ajustar el marcador aunque en ningún momento consiguió ponerse por delante en el marcador.

En la segunda parte todo siguió igual con el equipo local por delante en el marcador y el Terrassa luchando para conseguir el empate, que consiguió varias veces durante el tiempo de juego, llegando al último minuto con el marcador igualado, pero que al final se decantó por el equipo local, con el resultado de 29-28.

Felicitar a todos los jugadores por la entrega en el partido, no siempre vamos a ganar.

SeneFemenNegr

Avui 23 d’octubre les Sèniors Negres de l’Handbol Terrassa s’enfrontaven al Ripollet.

La primera part les nostres jugadores han estat encertades de cara a portería i amb molts contratacs. Bàsicament el joc ha consistit en còrrer i passar la pilota a alguna jugadora desmarcada que aprofitava per anar de cara a portería i fer pujar els gols al marcador. La defensa també ha estat atenta i ha tallat en diferents ocasions pilotes que no han arribat al rival i ha servit per fer contraatac. El rival molt lluitador intentava apropar-se a la nostre porteria per treure els màxims gols possibles, però les noies del Terrassa amb la seva defensa han aconseguit arribar la mitja part 3 a 22.

La segona part no ha estat tan intensa per part de les del Terrassa. Els primers deu minuts estaven desorganitzades, sense encerts cara porteria i amb una defensa més baixa, tot això plegat ha fet que les noies del Ripollet molt lluitadores i amb una gran actitud anessin retallant diferència. Després d’aquests deu minuts primers sembla que el joc de les nostres s’ha organitzat una mica més i tot i no estar tan bé com a la primera part s’han ficat en el partit per tornar a ficar pilotes dins de la xarxa contrària i apretar en defensa, doncs l’actitud i les ganes del Ripollet per retallar diferència no ha cessat en cap moment fins el final. Final 13 a 41.

Felicitar les noies pels 2 punt i al Ripollet per la seva actitud .

vetreams

Segona jornada de la Lliga Catalana Màsters on els nostres veterans visitaven la pista de l’Handbol Sant Antoni de Vilamajor.

El partit s’iniciava amb certs dubtes per l’Handbol Terrassa donades les diferents baixes i jugadors tocats en l’equip però de nou, el bon joc en general gràcies a una sòlida defensa i una encertadíssima porteria, ha portat a l’equip cap a una victòria final per una diferència de 6 gols (21 a 27).

La primera part es va iniciar amb avantatges pels locals en el marcador, aconseguint una renta de fins a tres gols. Tot i això, la paciència, actitud i confiança en el joc a realitzar dels veterans, va permetre capgirar el marcador al llarg de la primera part assolint un 10 a 16 al descans.

La segona part va seguir la mateixa tònica, bona defensa 6:0, transicions directes de contraatac resoltes amb encert i un joc en atac estàtic, tot i no tenir gran llançament exterior, sòlid i resolutiu. Dos punts més pels veterans què, de moment, els situen al capdavant de la classificació de la Lliga Catalana, gràcies a la diferencia de gols.

JUVENIL FEMENI_23-10-2022 - Leo Molina

Partit fluix el viscut al pavelló del Montcada pertanyent a la 5a jornada de Lliga Catalana juvenil femení.

Partit amb un rival fluix, però que no ha parat de donar la cara en tot el partit. El Terrassa amb un joc potent va aconseguir posar distancia al marcador, mentre el Montcada no era capaç d’atrapar a les nostres jugadores.
Tot i així el Terrassa es va contagiar del joc imprecís del equip rival i tot estat per davant del marcador li va costar mantenir la distància.

Al segon temps la història no va canviar gaire. Un Montcada fluix no va poder acostar-se al marcador, mentre que el Terrassa imprimia un fort atac que va acabar amb el 26 a 36 final.

5a victòria consecutiva , que dona el lideratge absolut al terrassa. Gran feina de l’equip tècnics i jugadores davant un partit complicat. Endavant Terrassa

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit de tràmit el viscut a la pista de Claret pertanyent a la 5a jornada de Primera Catalana Juvenil masculí Commagra on el nostre equip ha aconseguit la seva 5a victòria consecutiva en aquesta competició que li dona el lideratge absolut.

El partit no va tenir molta història, el nostre equip va sortir amb les idees molt clares i va marcar de seguida la diferencia al marcador; els jugadors eren molt conscients que una victòria els apropava encara mes a mantenir el lideratge en solitari a la competició.

Una forta defensa va mantenir la distància al marcador mentre que en atac l’equip funcionava com un rellotge. Al final 26 a 40 al marcador, gran feina de tot l’equip tècnic i jugadors que ens fan il·lusionar cada setmana amb aquest equip.

juven

Este sábado 5 de noviembre han disputado un gran partido el Terrassa Juvenil Negre contra el Cerdanyola.

Primera parte entretenida donde el Terrassa fue siempre a remolque en el marcador. El equipo lo intentaba con acciones individuales pero la superioridad física de la primera línea del equipo contrario no nos dejó acercarnos al marcador. Una primera parte que acabó con un marcador desfavorable de 12-18.

La segunda mitad el equipo lo siguió intentando y mejoró en la velocidad de la pelota para conseguir buenas acciones finalizadas por los extremos. Pero el equipo rival seguía teniendo una efectividad muy alta en ataque. Resultado final 29-39.

Destacar la gran implicación y esfuerzo de todo el equipo que, pese a contar con pocos efectivos en la primera línea y muchos minutos en las piernas, los jugadores dieron la cara y lucharon de inicio a fin. Grande equipo!!!

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

INFANTIL FEMENI_15-10-2022 - Leo Molina

Partido disputado el jugado entre el CH Montmeló y el CH Terrassa perteneciente a la 3era jornada de primera catalana infantil femenino.

El partido comenzó con una defensa rival 3 a 3 muy contundente que descolocó a nuestras jugadoras más acostumbradas a defensa en zona, todo y el intento rival, nuestras guerreras no perdieron la cara al partido.
Montmeló un pelo más acertado en ataque, pusieron una pequeña diferencia que Terrassa intentó eliminar, pero los palos y el acierto de la portera rival no lo permitieron.
Nuestro rival cómodo con la defensa desde el principio no permitió que nuestras jugadoras se les acercarán en el marcador. Todo y eso nuestro equipo continuo atacando y llegamos al final del primer tiempo con el resultado ajustado de 10 a 8 en contra.

El inicio del segundo tiempo la defensa rival ganó de intensidad y la presión no nos permitía acercarnos a el área con tranquilidad, haciendo que nuestros tiros fueran siempre desde muy lejos.
Así, Montmeló alcanzó una diferencia de 6 goles, pero nuestras chicas reaccionaron poniendo el marcador con tan solo 2 goles de diferencia con un parcial de 4 a 0. Pero un tiempo muerto del rival rompió nuestro avance y otra vez los palos y la portería rival nos hicieron llegar al resultado final de 25 a 18 en contra.

Buen partido de nuestras jugadoras que en ningún momento perdieron la fuerza para intentar ganar.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Infantil_rojo__masc

Aquest diumenge a les 11:30h, l’Infantil Instal3 s’ha desplaçat a casa del Club Handbol Bordils per jugar el seu quart partit de Lliga Catalana.

Primer de tot, desitjar una molt ràpida recuperació al nostre jugador Artur Hendrych (83).

Comença el partit i encara que es veia clarament que tindríem un partit tranquil i que els minuts es podrien repartir entre tots els jugadors, no sabem si pel fred del pavelló o pels nervis inicials, ha costat uns minuts que l’equip entrés al partit. Al minut 10 sembla que per fi han entrat en calor i a partir de llavors el marcador ha estat dominat pels nostres infantils. Final a la primera part de 6-14 encara que la diferència podria haver estat major si els nostres no haguessin perdut algunes pilotes.

La segona part ha estat més encertada pels nois del Dani Puerto, poques pèrdues de pilota, actuació fantàstica dels nostres porters i ens hem arribat a escapar, al minut 13 de deu gols, diferència que no ha fet més que créixer durant aquest segon temps, acabant amb un lluminós de 17-29.

El MVP valors d´aquest partit és l’Eric González (75), ell i la seva família han animat sense parar als seus companys, a la banqueta i a la grada (bombo inclòs!). Nois, sou genials. Quan jugueu amb confiança i com un equip no hi ha qui us pari. Dos punts fora de casa a la saca! Som-hi, nois. Som-hi Terrassa!!

IMG20221105142046

Sabado 5 nueva jornada para el Infantil Masculi Negre.

Comienzo de jornada complicado debido a la organización. Había más de una hora de retraso pero gracias a las gestiones por parte de un representante de nuestro club y el consell de Terrassa podemos jugar sólo con poca demora.

Primera parte intensa durante todo el tiempo el marcador fue bastante parejo con diferencia de 1. Tanto nuestra defensa como nuestro portero evitan la acción goleadora del Granollers.

Segunda parte con diferencia, el Granollers sale arrasando y nuestros chicos lo intentan pero al final se nos va el partido. Aun así la parte positiva es que vamos mejorando día a día. Mucha fuerza y mucho handbol!!

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví 4 - 12 Col·legi Joan Maragall

alevinses

Aquest passat dissabte dia 5/11/2022, ben d’hora, a les 9:00 del matí, es va disputar a les instal·lacions de Can Jofresa el partit pertanyent a la lliga escolar entre el nostre Aleví Negre Club Handbol Terrassa i el col·legi Joan Maragall (Equip Vermell).

La força i l’envergadura dels jugadors del col·legi Joan Maragall va estar present a tot el matx, un equip de segon any, conjuntat i amb jugadors de nivell feien que els nostres mai se sentissin còmodes a la pista.

Des del primer moment que els nostres van entrar a la pista, ja es podia intuir que no seria el partit que tots esperàvem. Van començar el partit i les males sensacions que tenien els nostres entrenadors malauradament es van fer realitat. Els nois van sortir al primer quart una mica desconnectat i a mesura que transcorria el temps aquesta desconnexió augmentava, els entrenadors donaven instruccions, però els nostres no aconseguien posar-les en pràctica cosa que els anava minant en la mentalitat dels petits.

Al segon quart els entrenadors van intentar corregir, encoratjar i animar els seus, però el desànim s’havia convertit en el gran problema, havien perdut aquesta intensitat i alegria d’altres partits i això els feia cometre errors bàsics que encara els enfonsava més a la trobada…Aquesta tristesa del nostres sería el handicap més important fins al final del partit. No sortía res, i un altre quart perdut.

Després de la xerrada dels entrenadors al descans, els següents quarts van ser una mica millors, més intensos, més semblants al que aquests petits guerrers ens tenen acostumats, però encara que la millora es mostrés a la pista no va ser suficient per guanyar els quarts finals, ja que en aquell moment la connexió, la força i l’envergadura d’un equip de segon any com el prestigiós Joan Maragall es va fer evident.

NO PASSA RES!!! Potser que els nostres petits fossin més equip, més técnics i més ràpids, però un mal dia ho té qualsevol, això ens farà més forts! Recuperem, reflexionem, entrenem fort i a por totes en el següent partit, SOM-HI TERRASSA, SOM-HI ALEVINS, TOTS SOM PETITS GUERRERS!!