senirfmerojo

Segunda jornada de la segunda vuelta para nuestro Senior femenino Ricardo y Montse.
Nos visitaba el siempre complicado BCN Sants.
El partido empezó con pocos goles en las dos porterías, hasta mediada la primera parte que fue cuando las chicas de Isra rompieron el partido llegando a la media parte con un amplio marcador de 20-9.

En la segunda parte las vallesanas siguieron apretando en defensa y corriendo los contraataques para mantener la distancia hasta el final del partido con el resultado de 35-23.

2 puntos muy trabajados que nos hacen encarar el partido de la semana que viene en Sant Boi a 4 puntos del equipo del Baix Llobregat, una victoria nos acercaría a sólo 2 puntos de la zona de liguilla de ascenso. A seguir trabajando!!!

seniormascuklinonacio

Partit molt igualat durant els primers minuts, on a tots dos equips els hi costava trobar el gol.

L’Albert ha fet un molt bon partit ajudat també pel Yashir, que ha aturat dos penalts, un a cada part. Tot i això, la falta d’encert en atac amb contínues intervencions del porter del Montcada a llançaments amb la posició guanyada han fet que l’equip local agafés diferències d’entre 3 i 4 gols que s’ha mantingut fins a poc abans del descans, on hem passat en un minut de poder apropar-nos a posar-nos a 5 gols.

La segona part no ha començat com volíem i la diferència s’ha ampliat ràpidament a 8 gols. Un temps mort del Rudy i la lluita de l’equip en defensa ens han situat a 5 gols a falta de 15 minuts, però el temps mort de l’equip local i un canvi en la posició d’atac del Montcada han fet que perdéssim l’ordre defensiu. A partir d’aquest moment el partit s’ha trencat i les diferències s’han anat ampliant amb llançaments fàcils per part seva i atacs poc clars dels nostres jugadors, fins acabar amb el 39-24 al marcador final.

seniormasculi negrecar

Sábado 19 de noviembre 19:30 da inicio el partido entre el Senior Masculino Negro y el Cerdañola.

De inicio el Terrassa se distancia en el marcador con una diferencia de hasta 6 goles con un ataque efectivo y una buena defensa, mientras transcurrían los minutos el equipo visitante se fue rehaciendo con un juego rápido en ataque y consiguió igualar el encuentro. Desde ese momento se intercambiaban goles entre un y otro equipo hasta llegar al final de la primera parte con el marcador reflejando un empate a 18 goles.

Se inicia la segunda parte del partido con el Senior Negre volviendo a una gran defensa y un ataque efectivo que el equipo contrario contrarrestaba con un juego rápido a contragol. El Terrassa siguió con su excelente defensa que hizo cometer errores al Cerdañola consiguiendo así distanciarse en el marcador, llegando a los últimos 5 minutos con una ventaja de 6 goles la cual se amplió por unos buenísimos últimos 5 minutos en que el Terrassa consiguió un parcial de 7-1 y acabar llevándose la victoria con un resultado final de 37-25.

Merecida victoria para nuestros chicos que llevaban unas semanas en que los resultados no acompañaban el buen trabajo que está haciendo el equipo al completo.

seniorfemeninegreeeee

Este sábado el Sénior Femenino Negro disputó el partido contra Berga, que acabó con un resultado favorable 18-33.

A pesar del resultado final, el partido empezó con complicaciones debido a la falta de intensidad y actitud por parte de nuestras jugadoras, cosa que hizo ponernos en un resultado de 7-1 en el marcador a favor de las rivales. Costó casi veinte minutos entrar en el partido, pero una vez que lo hicieron, comenzaron a remontar, acabando la primera parte 12-14.

La segunda parte empezó igual que el final de la primera y, a pesar de solo tener dos cambios en el banquillo, consiguieron aguantar toda la parte con intensidad y velocidad e irnos rápidamente en el marcador.
Un partido donde la primera parte no tuvo nada que ver con la segunda y que se consiguió salvar con motivación.

IMG-20221120-WA0002 - Enric Romà Sancho

Victòria treballada dels nostres Veterans aquest diumenge a la sempre complicada pista de l’Handbol Sant Fost.

L’equip local, fidel al seu estil, s’ha mostrat sòlid i contundent defensivament junt amb un joc d’atac incisiu i sense pèrdues de pilota. Els nostres Veterans, amb alguna baixa important en la seva primera línia, ha realitzat una bona defensa 5:1 que junt a una porteria molt encertada, ha permès obtenir gols de contraatac.
En el joc estàtic, s’ha aprofitat molt el joc amb els extrems, on cal destacar l’encert en els llançaments. La primera part ha acabat amb un resultat favorable de +4 gràcies a una darrera acció de falta directa on, en Noel Morales, ha aconseguit marcar un llançament de falta directe amb el temps finalitzat.

La segona part s’ha iniciat amb diferents accions errades pels nostres que han provocat que els locals reduïssin diferències. Tot i això, els Veterans han mantingut la calma. Les bones accions defensives i una porteria que ha continuat aturant llançaments, ha permès controlar en tot moment el marcador arribant a la victòria final amb un resultat curt de 16 a 19, que evidencia el bon treball defensiu dels dos equips.

Dos punts més que situen als nostres a la segona posició de la Lliga Catalana Màsters a tan sols 1 punt del primer classificat, l’Handbol Gavà. Som-hi Veterans!!

Juvenil femeni_19-11-2022 - Leo Molina

Partit corresponent a la 8a jornada de Lliga catalana entre el Club Handbol Terrassa i el Granollers B.

Brillant encontre de les noies d’en Tomàs que han arrasat a un Granollers força fluix. Des de l’inici de partit el nostre equip no va concedir ni un centímetre al rival, amb una defensa amb cara i ulls i un atac vorejant la perfecció. El Terrassa no parava de marcar gols o frenar els constants atacs del Granollers que veia com el nostre equip marxava al marcador sense aturador.

Gran partit de les porteres que van assumir la responsabilitat de la nostra porteria amb una gran professionalitat. Bon partit de totes les jugadores, que amb aquesta victòria comencen la segona volta amb victòria i ja vam 8.

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit corresponent a la 8a jornada de Primera catalana entre el Club Handbol Terrassa i el Club Handbol Sant Andreu.

Bon inici de partit del Terrassa que ben d’hora ha estat dominant el partit amb un Sant Andreu lluitador però molt fluix. Com ens té acostumats, el nostre equip amb una defensa sòlida li ha posat difícils les coses al sant Andreu. En atac el Terrassa molt resolutiu i amb uns bons contraatacs ha pogut posar una bona diferència al marcador. Impressionant partit el jugat per David, que molt atent en defensa, ha pispat un munt de pilotes forçant uns bons contraatacs que hem sabut aprofitar.
Gran actuació aquest primer temps del porter Alejandro que només ha permès que entrin 7 gols. Amb aquesta empenta el Terrassa arribava al final del primer temps amb el resultat de 15 a 7.

Al segon temps la història ha canviat rotundament, Sant Andreu ha sortit per al partit mentre el Terrassa veia que a poc a poc com la diferència al marcador ha anat minvant. Sant Andreu anava creixent mentre que la bona efectivitat del primer temps del Terrassa no apareixia. Al final després de molt patir el partit amb un penal en contra fallat pel rival ha arribat al 26 a 26 final al marcador.

Un partit empatat que té un sabor agredolç després d’anar guanyant tot el partit; tot i això, continuem sent líders de grup i ben segur que els nostres jugadors en trauran una bona lliçó.

juvenilmasnectro

Este domingo 20/11 a las 9 de la mañana se disputó el partido en Sabadell el campo del equipo rival Pau Casals.

Una gran primera parte de nuestro Juvenil Negro que siempre llevó la iniciativa en el marcador. Se vieron muy buenas acciones tanto en ataque y en defensa y el equipo jugaba sin la presión del marcador con ventaja +6 se llegó a la primera parte.

En la segunda parte el equipo rival hizo variaciones en la defensa y nos empezó a costar más finalizar la acciones de ataque como consecuencia el equipo rival se fue acercando en el marcador. Destacar la actuación de nuestro portero Jingrui que ayudó a mantener el buen nivel en portería y facilitó llegar a los últimos minutos con algo de tranquilidad.
Marcador final 25-27 victoria para nuestro juvenil negro.

Este resultado nos afianza en la tercera posición con un partido menos.
Grande este equipo lo dan todo en el campo y ganen o pierdan siempre compiten.
Seguimos sumando +2 💪🏻

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

Infantil femeni_20-11-2022 - Leo Molina

Partit corresponent a la 7a jornada de primera catalana entre el Club Handbol Canovelles i el Club Handbol Terrassa.

Partit brillant el que hem presenciat al pavelló del Canovelles amb un equip del Terrassa que des del minut 1 ha sortit endollat per emportar-se la victòria, amb una defensa molt forta i compacta durant tot el partit i un atac més precís que en anteriors vegades. El partit ha començat amb un atac molt precís per part del Terrassa a la que sumada una gran defensa ens ha donat una avantatge al marcador que el nostre equip ha sabut mantenir durant tot el partit.

Tot i els intents del Canovelles per a acostar-se al marcador el nostre equip no ho ha permès; i hem arribat al final del primer període amb un 9 a 14 a favor nostre.

Al segon temps la història no ha canviat gaire i el nostre equip ha fet un gran segon temps marcant 16 gols mentre que el Canovelles només podia marcar 5 gols en tota la segona part. Gran partit de totes dues porteres que com sempre han fet una gran actuació i a la resta de l’equip que tant en defensa com en atac han estat brillants.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

infantilrojomasc

Aquest dissabte a les 12:30h, l’Infantil Masculí Instal3 ha sortit a la pista carregat d’amulets (mitjons, canelleres) aconseguits ahir al partit del Barça vs l’Anaitasuna i amb la seguretat que tindrien un partit tranquil i demostrarien la seva teòrica superioritat vs el Sant Andreu A. Però com diu la cançó…. Que manera de sufrir!!

L’arrencada del partit ens ha ben enganyat!! Els nostres nois han sortit molt concentrats i fent una feina estupenda. Sota pals, els nostres porters no deixaven passar una i la pilota circulava a la pista com poques vegades veiem als inicis del partit. Ens hem arribat a escapar de 4 i, després de que el rival ha retallat diferències a 2, hem marxat al descans amb un maco 15-12 al lluminós.

Inici de la segona part en la que les circulacions i els extrems han fet mal al equip visitant. Hem arribat a escapar-nos de cinc gols al minut 10 però a partir d´aquell instant les imprecisions locals, pèrdues de pilota i alguna exclusió ha fet que els del Sant Andreu ens empatessin al minut 20 desprès d´un parcial 0:5 que ens ha fet molt de mal.
Seguidament un gol amunt del Sant Andreu ha fet perillar els importants dos punts d’avui. Amb molta feina defensiva i somiant que avui aconseguirien la quarta posició a la classificació a la que aspiren (si no, més…), els nostres nois ho han tornat a fer. Victòria per la mínima que val or 27:26, ja que és front un dels nostres rivals directes.

L’MVP valors del partit és en Pol Llamas que amb ben poc temps s’ha fet un lloc a aquest equipàs de nois que l’han acollit fantàsticament.
Nois, estem a l’equador de la fase, la setmana que ve, a Sant Llorenç, super derbi terrassenc. No ens feu patir i gaudiu del vostre joc, companyerisme i respecte. Som-hi Terrassa!!!

infantil_negromasc

Nueva jornada para este joven equipo. Partido contra el Ribes (Sant Pere de Ribes) marcado por el crecimiento deportivo de nuestros deportistas.

Primera parte marcada por un dominio paralelo del juego de ambos equipos. Nuestra defensa evita el ataque del contrincante. En los últimos minutos de la primera parte se nos va el partido debido al fallo de nuestra defensa en un lateral provocando que la diferencia de marcador aumente.

Segunda parte marcada de nuevo por la energia de nuestros chicos. La defensa se pone las pilas al igual que el portero evitando el ataque y goles del Ribes. Juego rapido y seguro lo que permite reducir la diferencia del marcador. Resultado marcador con una diferencia de 10.

Hemos disfrutado de un gran partido con grandes jugadas y lo mas importante, todos han realizado un magnífico partido superando sus miedos. Enhorabuena chicos vais por buen camino.
Mucha fuerza y mucho handbol!

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

Escola Avenç 1 -3 CHT Aleví Vermell

alevi_Escolarvermell

Molt bona actitud i bona predisposició la del nostre Aleví Vermell Bento al partit del passat dissabte al matí a les nostres instal.lacions de Can Jofresa.

L’equip poc a poc va agafant ritme i cada vegada més es veuen els entrenaments i el treball que es fa en ells. Així es pot veure que tenim un nou company a l’equip, que el seu somriure dóna mostra de l’acolliment que ha rebut.

L’equip va jugar amb bona intensitat i sobre tot amb bona actitud, fet que va fer que els marcadors a les diferents parts fossin molt ajustats.

L’única nota negativa va ser la petita lessió d’una jugadora del nostre equip, que la tindrá unes jornades sense poguer entrenar i jugar. Li volem donar molts ánims de cara a una bona recuperació.

Col·legi Ciutat de l'Alba 12 - 4 CHT Aleví Negre

ALEVI_escolarrnegre

El passat dissabte dia 12 de novembre a les 10:30h., el nostre Aleví Negro Bento va jugar un partit disputadíssim a les instal·lacions de l’Escola Catalunya a Sant Cugat contra un gran adversari, Col·legi Ciutat d’Alba.

Sabíem que seria un matx extremadament complicat perquè teníem davant nostre a un dels equips experimentats de la categoria, de segon any ben entrenat i de gran potencial físic. Però el que no esperàvem que es compliqués encara més a causa de les absències per malaltia a l’últim moment de 2 valors del nostre Aleví que desitgem que estiguin totalment recuperats, perquè els necessitem en plena forma per a la pròxima trobada…

Qui va dir por?? Andrea els va posar en marxa abans del partit amb una xerrada i van començar el partit com els petits guerrers que són, amb molta garra, amb força en els xocs, i sense por a totes les pilotes, com és habitual… A vegades, aquesta intensitat ens van cometre precipitacións i error a les passades, que va aprofitar l’adversari, ja que era la seva única estratègia per afrontar aquest “punch” del partit. Les distàncies al marcador van ser mínimes, però va acabar per decantar-se cap a l’adversari.

El partit va seguir la mateixa tònica, la intensitat i l’excitació dels nostres jugadors era tan alta que algun va patir més del que devia, passant fins i tot moments d’ansietat perquè la feina que s’estava fent no es recompensava a la pista. Altres van patir algun cop dur que li podria haver impedit continuar; tot i això, el seu punt d’honor i les seves ganes de voler ajudar el va mantenir a la pista al màxim nivell. Un altre cop les diferencies al marcador eren molt petites, el Karma NO ens recompensava el sobreesforç.

Els quarts següents el partit va continuar igual, l’esgotament començava a notar-se en els nostres jugadors, la intensitat física seguia, però el cansament mental els feia prendre males decisions, el contrari també es notava amb dificultats per seguir el ritme, però l’amplitud de banqueta es va imposar, tots dos quarts finals vam estar a punt de ficar-nos la victòria a la butxaca, no obstant això, es va acabar escapant per petits detalls…

Cal ressenyar que els nostres nens van tenir 2 hàndicaps afegits que van poder ser clau en l’esdevenir del matx; la pilota els relliscava i la pista tenint unes perfectes condicions de parquet, al camp que defensàvem les línies estaven gran part esborrades, cosa que impossibilitava la tasca de l’àrbitre per discernir les petjades de les àrees, creiem que és molt important ajudar i facilitar la gran labor dels col·legiats i aquest detall no l’ajudava, per altra banda, un arbitratge exemplar i instructiu per als infants.

PARTIDÀS SENSE RECOMPENSA DEL NOSTRE ALEVÍ. Hem perdut, SÍ, però amb la dignitat dels grans equips del club, destacant que davant de tota adversitat COMPETIM COM ELS MILLORS!!!

Senyores i Senyors… TOC, TOC!! ELS PETITS GUERRERS SOM AQUIIIÍ!!! SOM-HI TERRASSA!!!

Club Handbol Terrassa Benjamins

CHT Benjamins - Escola Ramón i Cajal

benjamins

Els petits Benjamins, van fent camí pas a pas cada dia es reconeixen més com equip tot i que els nervis encara els traeixen però continuen lluitant com grans guerrers.

Avui ha estat un partit dur tot i que els petits sempre han intentat reconduir-ho amb tot els seus esforços amb la coordinació de l’entrenadora.

No obstant això, hem perdut, però ells han sortit somrient, conscients que havien fet tot el que van poder i per això estem molt orgullosos de ser els seus pares.