Club Handbbol Terrassa Resultados 21-11-2021
Club Handbol Terrassa Ricardo & Montse

Club Handbol Terrassa Ricardo & Montse Sènior Femení

CH Banyoles 22 VS CHT Ricardo & Montse 32

Partit força complicat d’inici en què les diferències en favor de les de casa han arribat a assolir els tres gols, degut a un fluix inici defensiu de les terrasenques i alhora, un desencert en atac especialment pel que fa als llançaments. Tot i això, una aturada del joc mitjançant un temps mort ha fet que les nostres sèniors remuntessin el partit gràcies a l’increment del nivell defensiu i el desplegament de les transicions ofensives que han permès marxar al descans amb una còmode avantatge de cinc gols.

La segona part s’ha reprès i ha continuat la mateixa tònica amb una bona defensa i nombrosos contraatacs que han provocat assolir diferències de +12. No ha estat un partit especialment destacable en la fase pròpiament ofensiva atès que la possessió ha estat curta degut al gran nombre de recuperacions i contres desplegades. Tot i això, la defensa contrària ha patit davant l’atac terrassenc. Al final el 22 a 32 certifica un nou triomf per les nostres.

L’equip finalitza la primera volta al capdavant de la classificació i després del descans del proper pont, enfilarem la segona volta a Cerdanyola.

Club Handbol Terrassa Sènior Femení Negre

C.H. Tàrrega 23 VS CHT Sènior Femení Negre 18

El dissabte dia 27 de Novembre, el Sènior Femení Negre van anar a Tàrrega per fer l’últim partit de la mitja part de lliga.

Tot va comenzar amb un marcador amb 2 gols a favor. Al minut 21 vem tindre un susto, perquè la portera es va torçar el turmell. Però arribant a la mitja part amb un marcador de 12 – 10.

La segona part també va tindre una lesió, per una tibada que l’arbitre no va pitar.

Van arribar al resultat final de 23-18.

CHT Llegums Paquita

Club Handbol Terrassa Llegums Paquita Juvenil Femení

CHT Llegums Paquita 35 VS CHT CH Sant Joan Despí B 27

A l’Inici del partit el nostre equip Juvenil Femeni ha anat per davant sempre al marcador però sense assolir grans diferències. Fins als últims 10 minuts de la primera part les nostres no han apretat una mica, i aquest esforç ha fet que poguessin doblar el marcador a la mitja part 16 a 8.

Dolenta segona part que no hem sabut guanyar i en la que ens han fet 19 gols per finalitzar el partit 35-27.

Dos punts més que poden ser importants en cas que Sant Joan passi al Top-8, que amb la victòria d’avui estem molt a prop d’aconseguir.

Club Handbol Terrassa Cadet Masculí Commagra

Club Handbol Terrassa Commagra Cadet Masculí

CHT Commagra 27 VS CH Vendrell 26

Primera derrota dels nostres nois en un partit igualat, on ens ha mancat un plus d’intensitat per poder endur-nos la victòria. Primera part molt igualada en la que hem rebut massa gols i en atac hem fallat massa xuts fàcils … Arribem al descans amb empat a 14. La segona part ha seguit la mateixa tònica, ens ha faltat un plus d’intensitat per poder trencar el partit.

Així hem arribat al final amb 1 per sota i, tot i tenir el darrer atac, no hem pogut empatar en el darrer xut, el que ha suposat la primera derrota (27-26). Tot i així, el primer lloc del grup segueix depenent de nosaltres ….

A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Club Handbol Terrassa Infantil Masculí Negre

CHT Sant Quirze 33 VS CHT Infantil Masculí Negre 18

Avui derrota dels infantils negres terrassnecs davant el líder de Segona Catalana.

Els nois han sortit a pista molt motivats pero nerviosos ja que sabien que al davant es trobarien un equip molt fet, amb més anys jugant plegats i amb un bon tir de cara a porteria. Tot i això, la primera part ha estat bastant disputada amb un resultat a mitja part de 15-9.

A la segona part, s’ ha notat el cansament pels poquets jugadors amb els que comptava l’equip i el Sant Quirze ho ha sapigut aprofitar.
 Marcador final de 33-18 en el que l’àrbitre encara que no decisiu al resultat final no ha estat gens encertat, amb talls al joc inexistents i sobretot en el tracte cap als jugadors. Esperem comptar amb àrbitres més formats i empàtics a les categories inferiors.

Endavant nois, de les derrotes se’n aprèn més que de les victories!! A encarar amb força el final de la lliga amb concentració, companyerisme i respecte!