SeniFemeni

Darrer partit de competició a Primera Catalana del Club Handbol Terrassa després d’assegurar-se l’ascens a Lliga Catalana el passat cap de setmana.

Es va poder veure un bon partit d’handbol al Pavelló dels Quatre Hereus que va estar molt disputat fins als darrers minuts en què la major empenta local va poder fer-se amb la victòria. Al descans, el 14-13 donava idea de la igualtat del partit malgrat els intents de les locals d’estirar el marcador des de bon començament.

La segona part va mantenir la tònica de la primera part però amb algunes alternatives al marcador que van fer que les de Terrassa arribessin a avançar-se en el marcador no més enllà d’un gol de diferència. Finalment, el millor atac de la competició va saber imposar la seva llei davant la defensa de les nostres, tot i els diversos canvis de sistema posats en pràctica per tal de poder aturar a les locals.

Al final del partit la celebració conjunta de l’ascens per part d’ambdós equips va suposar el punt i final a un gran partit que el públic va saber reconèixer amb una gran ovació.
L’any que ve esperem que seguiu les nostres cròniques desde Lliga Catalana.

WINDAT 0522 - ISABEL MUÑOZ SANCHIZ

Aquest diumenge l’equip Sènior Windat ha disputat el darrer partir d’aquesta fase de permanència a 2ona Catalana.

Ha estat un gran dia emocionant tant al joc com en l’àmbit personal, ja que el Roger Ortiz “Nanu” jugava el seu darrer partit, a casa, empenyat per una afició que ens ha acompanyat i recolzat durant tot el partit.

El partit s’ha desenvolupat segons el guió, molt i molt igualat. Els nostres nois han sortit molt concentrats, amb una idea clara: Defensa!!
Dues ràpides jugades els darrers minuts de la primera part ens han fet marxar al descans amb un favorable: 16-15.

Però encara calia continuar. A l’inici de la segona part intensifiquem la defensa però no podem aprofitar els atacs com era d’esperar. Tot i tenir una efímera avantatge de 3 gols, el partit arriba als darrers minuts amb un marcador molt igualat.
Els entrenadors aprofiten per a donar instruccions i fer correccions tàctiques els darrers minuts. Arribem al minut 29:22, Sant Vicenç demana temps mort, tenen possessió de pilota i estem un gol amunt, podem empatar. Les instruccions al Terrassa són clares: defensa i mantenir el cap fred per afrontar els darrers segons.
I es fa a la perfecció. Mantenim el resultat favorable d’un gol amb un 29-28 forçant un error de pase del Sant Vicenç.

Ja ho tenim nois!! A gaudir d’un resultat que es portar treballant durant les darreres setmanes i que diumenge es va consolidar i es va poder gaudir amb l’afició.

Gràcies, marea vermella!!! Ens tornem a veure per les pistes!!!

Veterans

Victòria importantíssima dels nostres Veterans a la sempre complicada pista d’un equip gironí, l’Handbol Fornells.

Aquest passat cap de setmana s’iniciava la segona fase de la Lliga Catalana Màster i que ha de donar accés a la disputa del campionat. L’Handbol Terrassa quedava enquadrat en el grup A juntament amb l’Handbol Fornells Màster, l’Handbol Sant Quirze i l’Handbol Pau Casals.
La particularitat d’aquesta segona fase és que els partits es juguen a una única volta i l’atzar ha portat a que els nostres només disputin un dels tres partits a casa. Els tres millors equips dels tres grups de la segona fase, juntament amb un millor segon, seran els que jugaran la fase final que portarà a decidir quin equip serà el campió de la Lliga d’enguany.
D’aquí la importància de la victòria ja que qualsevol relliscada pot implicar quedar-se fora de la disputa del campionat de Lliga.

No va ser un bon partit el jugat pels nostres. L’equip arribava a Fornells mermat per diferents baixes i varis jugadors amb molèsties físiques. Durant la primera part, els nostres van arribar a perdre per una diferència de 3 gols. Tot i això, es va aconseguir reconduir una mica el joc arribant a la mitja part amb empat a 12 gols. La segona part va començar millor, la pujada en intensitat defensiva i una encertada porteria, va propiciar accions ràpides de contraatac que van permetre agafar una renta favorable de 4 i 5 gols que es van saber aguantar fins a la finalització del partit. En resum el millor el resultat, la victòria, la capacitat de resiliencia i la no ampliació de la infermeria terrassenca.
El proper partit serà a la sempre complicada pista del Sant Quirze on, vistos els resultats, es decidirà la primera posició del grup A. Esperem que l’afició terrassenca acudeixi en massa per donar suport als nostres!!! Seguim!!!!

juvenilfemenpaquitas

Bon partit de les nostres noies a casa de CH Sant Quirze, on des del primer minut van controlar el joc, amb ràpides transicions, sense pèrdues de pilota i efectivitat de cara de a gol.

Tot això va provocar que ràpidamente s’obris forat al marcador, arribant al minut 15 de la primera meitat amb 4- 12 .
La resta del primer període va ser d’un domini constant del nostre equip, finalizant la primera part amb un clar 9-20 favorable a les nostres noies.

Segona meitat on es repetía el guió de la primera, fet que feia que s’ampliessin encara més les diferències, fins arribar al final del partit amb 21-38, que donava un merescut triomf a les nostres noies.

Acabem la lligueta de Copa Catalana com a líders de grup, posició que dona acces a unes emocionants semifinals, on s’haurà de treballar de valent per superar a qualsevol de les possibles rivals i aconseguir plaça per la final. SEGUIM!!!

CH Terrassa Juvenil vermell

Derrota de les nostres noies a la pista del líder de la competició, CH Ascó.

Primera part, on es va sortir a la pista amb molt bona actitud defensiva i encert de cara a gol, fet que va provocar que el marcador es mantingués equilibrat. Pero aquesta tendència va canviar als últims 15 minuts, on les pèrdues de pilota, les imprecisions en atac i la eficàcia golejadora de l’equip local, va provocar que la diferència en el marcador s’amplies fins al 18-13, amb el que es va arribar al descans.

Començava la segona part amb la mateixes dinàmiques dels últims minuts de la primera meitat, pero amb un gran treball defensiu i la millora en atac. Les nostres noies van aconseguir igualar el partit a la part final, però la falta d’encert en moments claus, va fer que el CH Ascó obrís forat en el marcador fins al 36-32 amb el que es va arribar al final del partit.

Derrota dura que complica molt les opcions de classificació per a Top 4, però matemàticament encara tenim opcions i estem segurs que aquet equip, com ha demostrat sempre, és deixarà la pell a la pista per esgotar fins a l’última opció d’estar entre els quatre millor equips de Lliga Catalana. SEGUIM!!!!

Últim partit de lliga avui contra el Cornellà.
El Terrassa Bento inicia una primera part aconseguint mantenir força igualat el marcador durant els 30 minuts de joc, encara que uns atacs intensos del Cornellà i una defensa poc contundent per part del Terrassa, fa que ens en anem al descans 15 – 13.

Comença la segona part i el Terrassa Bento aconsegueix empatar, sent la tònica de gran part d’aquest segon temps.
No obstant, els últims 15 minuts el Cornellà reforça la defensa i dificulta al Terrassa Bento arribar a porteria, fet que ens distància al marcador, acabant el partit amb un resultat de 30 – 26.

Felicitats per la temporada i gràcies per fer-nos gaudir un any més de l’hanbol i sobretot de tots vosaltres.
Sou únics!!

Dissabte varen poder gaudir del partit de semifinal de Copa Catalana disputat al pavelló de can Jofresa entre el Club Handbol Terrassa i el Granollers, el qual en un partit emocionant i disputat, ens vam endur la victòria per un ajustat 35 a 33 i d’aquesta manera el nostre equip s’ha classificat per a la final, que disputarà contra Llavaneres.

Va ser un partit molt igualat des de el minut 1 i cap dels dos equips va aconsseguir marxar al marcador.
Granollers sempre estava per davant, però no podia distanciar-se, ja que les nostres jugadores eixugaven la diferència i empataven el marcador.
Tot i així, no eren capaces de posar-se per davant.
Amb aquesta intensitat al partit vàrem arribar a la mitja part perdent només d’1, 18 a 19.

El segon temps ens tenia reservada una gran història. Tots dos equips van començar molt nerviosos, Terrassa no era capaç d’aprofitar les errades d’un Granollers que no era capaç de marcar cap gol, i veia, atac rere atac, com no sumava cap gol al marcador.
Granollers per la seva banda, també va sortir amb molts nervis i no era capaç de marcar . Així varen passar 3 minuts i mig, fins que Granollers va ser capaç de marcar el seu primer gol a la segona part.
I no content de marcar una vegada, ho varen fer 2 cops més. Granollers marxava de 4 i el nostre equip no reaccionava. A més, en una decisió polèmica en l’atac del Granollers que posava el quart gol de diferència, sancionaven a la nostra jugadora Abril Calvano amb 2 minuts deixan-nos amb una jugadora menys.
Però l’equip, tirant d’èpica, va aconseguir anul·lar l’atac de Granollers i posar-se a només 1 gol.
Granollers no va encaixar bé aquesta reacció i va veure com per primer cop el Terrassa es posava per davant al marcador,  enfonsant totes les esperances del Granollers.
A partir d’aquí ,el partit va canviar. Terrassa portava la iniciativa i Granollers no era capaç d’atrapar al marcador al nostre equip.
I d’aquesta manera aconseguíem el passe a la final amb un gran partit de totes les jugadores d’en Tomás.

Ara ens queda el dur partit de la final amb Llavaneres, on ben segur i amb l’empenta de la nostra afició com va passar en aquest partit, obtindrem la victòria molt merescuda d’aquestes incansables jugadores.
Salut i Força Terrassa.

CADET FEMENÍ NEGRE HANDBOL TERRASSA

No hi ha dos sense tres. I tres són les victòries consecutives que les noies de Judit i Itziar portan en el seu grup de competició.

Aquesta vegada les de Terrassa van visitar la pista de Torró d’Agramunt i les Lleidetanes poca resistència vam poder oferir devant de la sortida fulgurant de les Egarenques a la pista, que van endosar a les seves oponents un parcial de 1-8 en el primers 7 minuts de xoc. Vam ser uns minuts en que semblava que l’efectivitat del Handbol Terrassa era màxima i tot feia pensar que el resultat seria molt abultat. De fet es va arribar a la fi de la primera part amb un 7-18 favorable als interessos de les visitants.

Però les Agramuntines van tornar a la pista amb un altre tarannà i vam començar a retallar la diferència. Les porteres de ambdós equips van fer mostra de les seves habilitats amb bones intervencions. Va ser una segona meitat més igualada. Tot i així còmoda victòria del Handbol Terrassa que va tancar el lluminós d’Agramunt amb un 17-30 final.

Un bon pas endavant!!! Vinga noies….a seguir millorant!

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Infantilvermellmasc

Diumenge a l’hora de dinar, ens enfrontem al pavelló de Sant Llorenç per quarta vegada aquesta temporada al Handbol Molins – A.

Com malauradament s’està repetint durant tot aquest any, als nostres noies els hi costa entrar en dinàmica de partit a les primeres parts.
Comencem baixos de concentració, ens costa molt circular la pilota de formà àgil i aquesta no arriba amb fluïdesa als extrems. Aspecte que segurament s’accentua en aquest matx degut a les diferents baixes que tenim en els laterals, aspecte que duu a jugar en aquesta posició a altres jugadors que no ho tenen per mà. Per tot plegat i a tres expulsions de dos minuts (de fet, al final de la primera part arribem amb només 4 jugadors de pista) el resultat al descans era no gaire optimista, 8 a 13 pel Molins. Això si, cal ressaltar l’actuació encertadíssima del nostre porter Marc, que es va fer un fart d’aturar xuts dels jugadors del Baix Llobregat, sinó la diferència al marcador hagués estat molt més gran.

Després de que durant els descans, els entrenadors s’enduguessin els nostres jugadors a un lateral de la pista a comentar el que estava passant i així arribem a la segona part.
Sortim en 3:3, però aquesta defensa no dóna els fruits desitjats i els primers minuts segueixen en la tònica dels 25 primers. Llavors, Cèlia ordena tornar a 5:1 i sorgeix la màgia! Els nostres jugadors s’endollen, comencen uns minuts d’intercanvis de gols fins que mercès a la nostra intensitat, a un canvi de mentalitat de tots els nois, certesa de cara a gol i altre cop a la majestuosa actuació dels porters (Eric es suma a la remuntada aturant també un munt de xuts) el marcador va sumant gols dels Terrassa mentre que el Molins es va estancant. Així arribem a l’empat a 20. Temps mort del Molins per mirar de revertir la situació, però no fa efecte i els nostres nois es posen pel davant del marcador, 21 a 20. Minut 21, el lluminós reflecteix 27 a 24. En aquest moment perdem una mica la concentració i els nervis ens fan arribar al minut 24 amb 27 a 26. Llavors ja estem jugant amb un jugador menys per l’expulsió de dos minuts que ens xiula en contra l’àrbitre del partit i el Molins empata a 27. Resta molt poc temps, falta a favor nostre, perdem la pilota, Molins erra i tenim un darrer xut que ens para el seu porter, contraatac del Molins i….final!

Acaba el matx amb 27 a 27. Segona part molt intensa i emocionant, però que ens deixa un pèl desinflats per tenir la victòria als dits i deixar-la escapar.
Si aquesta temporada els partits comencessin a la segona part, aniríem els primers de la fase, segur!
Equip, hem d’entendre que els partits duren 50 minuts i jugar tant sols els segons 25 a màxima concentració no és suficient per guanyar!

A seguir lluitant i aprenent.

Quarts de final de la copa Federació i l’Infantil Negre va com una fletxa a SEMIFINALS!!!
Els nostres nois van com una bala, segueixen invatuts però encara tenen ganes de més i no els paren ni els timbals Bergadans.
Convocatòria a les 11:00 al pavelló de Berga. Una pista molt complicada per la intensitat de l’afició.

Primera part del partit amb amb molts nervis, un teva-meva al marcador i uns jugadors berguedans valents que no s’arronsaven malgrat la superioritat física dels nostres jugadors. Poquets gols per les bones defenses d’ambdós equips. Resultat a mitja part de 8-9.

Descans per reorganitzar, donar ànims i perquè les families compartissin sensacions. Els més veterans en handbol ho veien clar, la superioritat física i tècnica dels Terrassencs marcaria la diferència a la segona part. Aixi ha estat, els negres han sortit molt més ordenats, concentrats i amb uns tirs a porteria imparables.

Resultat final de 13-19 amb una actuació fantàstica dels nostres porters i de la nostra defensa, la menys golejada de la lligueta.

Negres, sou molts grans però, per sobre de tot, sou una pinya.
Semis a Canju vs. Guissona. Passi el que passi, disfruteu molt, nosaltres ja estem orgullosos de vosaltres perquè ja heu demostrat que tots heu millorat moltíssim i que la temporada vinent ho passareu genial també.

Som el negre!! Endavant nois! Seguim!

1654082612866

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

CHT Aleví Expert 9 vs 11 CH Bordils

DERROTA PER LA MÍNIMA EN LA PRÒRROGA DEL TERRASSA DAVANT EL BORDILS

L’Aleví Expert del Terrassa ha rebut el Handbol Bordils a Can Jofresa, en els Quarts de Final de la Copa, en un partit a cara o creu, i amb tot el recolzament de la Marea Vermella.

En el primer quart, el Terrassa ha sortit amb molta empenta, i s’ha imposat des de bon principi al rival. Ha pogut fer valdre una major potència en l’atac davant unes possessions dels visitants que topaven amb una defensa molt ordenada dels terrassencs. Mica en mica, la diferència es feia palesa al marcador i s’ha finalitzat amb una clara victòria (8-3)

En el segon quart, els gironins no s’han fet enrere, i movent la banqueta han efectuat els canvis necessaris per contrarestar el joc local. Han pogut trobar alguns forats en la defensa i s’han avançat al marcador. Els de Can Jofresa han intentat reaccionar, però no han estat encertats en el camp contrari, on molts dels seus xuts no es transformaven en gols, mentre els visitants controlaven el joc i empataven momentàniament el matx (2-6).

Després del descans, els tècnics han refet els equips, i les respectives aficions esperonaven els seus equips. En aquest cas, els egarencs han tornat a agafar la iniciativa, i amb una sòlida defensa ha pogut frenar el joc visitant, controlant el joc i llançant bons contraatacs que donaven un cert avantatge i tranquil·litat. Tot i que els bordilencs sempre han plantat cara, el parcial ha estat favorable (7-4).

El darrer quart ha estat crucial. Els tècnics i aficionats dels dos equips esperonaven els seus jugadors que ho donaven tot, i les jugades es feien al límit, amb intercanvi d’oportunitats a les dues porteries, però desgraciadament, la sort ha somrigut als visitants, més encertats en els seus xuts que si pujaven al marcador, mentre que els terrassencs malbarataven bones oportunitats de gol, per encert dels visitants o desencerts propis. El marcador final ens conduïa  a la pròrroga (5-8).

El temps afegit de 5’ ha estat un cara o creu que tampoc ens ha afavorit, i tot i els nervis en els dos conjunts, ja molt cansats, els jugadors visitants han estat més encertats i amb la mínima victòria s’han endut el partit (1-2).

En resum, trista derrota d’un Terrassa que, vist el desenvolupament del partit, potser es mereixia més, i que finalment els nervis, el cansament i alguns desencerts ha deixat fora de les semifinals de Copa.
De totes maneres, cal felicitar aquest conjunt, que ha lluitat moltíssim i ho ha donat tot, i que malgrat la derrota s’ha consolidat, i ha fet una gran temporada que sobrepassa amb escreix els objectius, i de ben segur serà recordada.