LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA

KH-7 BM Granollers Atlètic 26 - 29 CHT "Ricardo i Montse"

senirfemenvermell

Primera jornada de la fase por la permanencia para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse. Visitábamos la pista del siempre complicado BM Granollers.

Desde el primer minuto de juego las chicas de Isra plantearon un encuentro muy serio con una defensa muy sólida y un ataque muy efectivo en todas sus líneas, que nos hicieron ir por delante en todo momento en el primer tiempo, llegando al descanso con tres goles de diferencia para nuestras chicas.

El segundo tiempo empezó con la misma tónica, defensa aún más sólida y con algún error en ataque, no obstante el marcador fue aumentando la diferencia para nuestro Senior hasta llegar a los seis goles de diferencia. Los últimos 15 minutos fueron complicados para las chicas de Isra, un par de exclusiones bastante rigurosas y el acierto de las de Granollers, propiciaron unos últimos minutos de infarto llegándose a colocar a tan solo un gol de diferencia 25-26, un tiempo muerto de Damont hizo volver las cosas al buen camino llegando al final con victoria 26-29.

Dos primeros puntos muy importantes y en campo complicado.
Toca seguir trabajando, pensando ya en Sant Esteve de Palautordera que nos visitará el próximo domingo a las 13h en Can Jofresa.

PRIMERA NACIONAL SÈNIOR MASCULINA

CHT 23 - 25 CH Poblenou

seniormasccnaciona

El partit ha començat amb gran intensitat defensiva, en els primers 5 minuts els gols eren molt difícils d’aconseguir per part dels dos equips. Fins i tot en inferioritat s’ha mantingut una gran defensa i s’ha encaixat cap gol, només s’han rebut gols des del punt de penalti. El llançament exterior prenent bones decisions, la bona circulació fent arribar la pilota als extrems i Aleksander fent aturades de mèrit mantenien el marcador en un 6-6 al minut 15.
Només les seves transicions ràpides en inferioritat han evitat que poguéssim trencar el partit, però tot i això hem arribat al minut 20 amb dos gols d’avantatge.
Els seus llançaments no eren cómodes i permetien al nostre porter mantenir el nivell alt a la porteria. Només la mala sort a l’últim llançament de la primera part i el posterior atac seu han evitat que arribéssim amb dos gols i finalment el marcador lluïa 10 a 10 a la mitja part.

Els primers 5 minuts de la segona part han estat igualats, però el 13-13 ja mostrava que havia menys intensitat defensiva i el partit anava cap a un altre plantejament.
Un parell de pèrdues en atac i una sanció de dos minuts ens han penalitzat molt i el PobleNou ha agafat una diferència de dos gols (13-15). El partit s’ha trencat una mica i les inferioritats, els penalts i els seus contraatacs han portat la diferència fins el 15-19. Aquesta diferència s’ha mantingut i una baixada de la intensitat defensiva, normal a aquestes alçades de partit, han fet que arribem al minut 20 amb 17-21 al marcador.
Ens hem mantingut en la lluita aconseguint diferències de dos gols (20-22) però un llançament fàcil seu, jugant amb el temps a favor, i un parell d’ocasions fallades per part nostra, incloent un penalt, ens han portat a prendre decisions precipitades els darrers minuts que no ens han permès capgirar el partit, arribant al 23-25 final.

Toca seguir lluitant, la primera part mostra el camí per aconseguir els objectius. Endavant, equip!

SEGONA CATALANA MASCULINA

CHT Sènior Negre 26 - 27 Geig Casanova

senormascnegre

El domingo 5 de febrero el Senior Negro se jugaba en el partido contra el Geig no sólo 2 puntos sino que se jugaban el acceso a la segunda posición de la clasificación de Segunda Catalana.

Los jugadores del Terrasa llegaban con muy buena dinámica después del gran partido jugado en Fornells. El partido empezaba y el pabellón presentaba una imagen de una afición con ganas de victoria, pero el partido estuvo siempre muy ajustado y ningún equipo se distanciaba en el marcador.

Hasta que en la segunda parte algunos lanzamientos fallados de los jugadores del Terrasa y alguna decisión arbitral discutible sacaban a los locales del partido y se venían abajo en el marcador con una diferencia de 4 goles, que en los últimos minutos la lucha y entrega de los jugadores del Terrassa hacia ajustar el marcador pero no lo suficiente para llevarse la victoria y se perdían los dos puntos en casa.

Hay que seguir trabajando y peleando en la segunda vuelta.

seniorfemeninegreeeee

Este sábado el Sénior Femenino Negro disputó el partido contra Berga, que acabó con un resultado favorable 18-33.

A pesar del resultado final, el partido empezó con complicaciones debido a la falta de intensidad y actitud por parte de nuestras jugadoras, cosa que hizo ponernos en un resultado de 7-1 en el marcador a favor de las rivales. Costó casi veinte minutos entrar en el partido, pero una vez que lo hicieron, comenzaron a remontar, acabando la primera parte 12-14.

La segunda parte empezó igual que el final de la primera y, a pesar de solo tener dos cambios en el banquillo, consiguieron aguantar toda la parte con intensidad y velocidad e irnos rápidamente en el marcador.
Un partido donde la primera parte no tuvo nada que ver con la segunda y que se consiguió salvar con motivación.

vetaanos

L’Handbol Terrassa Veterans recupera sensacions i assoleix una victòria contundent davant l’Handbol Fornells Màsters.

El 2023 no havia començat bé pels terrassencs, amb dues derrotes consecutives davant rivals directes. El de dissabte podia semblar un partit fàcil però res més allunyat de la realitat, els gironins tot i trobar-se a la part baixa de la classificació, han disputat partits molt seriosos contra rivals de la zona alta de la Lliga.

Els locals van recuperar d’inici la seva defensa més habitual, una 5:1 que els va portar a ser més incisius defensivament i permetre alguna recuperació i transició ràpida cap a l’atac. En el joc estàtic, es va aconseguir fer arribar pilotes clares als extrems que aconseguien llançaments de superioritat que acabaven al fons de la porteria rival. En aquest cas, destacar l’efectivitat dels dos extrems drets terrassencs, en David Abad i l’Aleix Planas, aquest últim fitxat de nou, aquesta temporada. Altrament destacar també la tornada a l’equip d’en Jordi Español que després de varies setmanes d’absència, va disputar un partit molt seriós aportant un bon joc en atac.

Durant vàries ocasions del partit la concentració i actitud dels locals va ser molt bona tant en defensa com en atac, motiu que va portar a poc a poc a anar aconseguint majors diferències en el lluminós, arribant al resultat final de 32 a 22.

Victòria treballada que duu als Veterans de Terrassa, un cop acabada la primera volta, a la tercera posició de la Lliga Catalana Màsters.
La propera jornada l’Handbol Terrassa Veterans visita la complicada pista d’un rival directe, l’Handbol Banyoles, segon a la classificació. Dos punts que seràn molt disputats donada la importància dels mateixos per decidir les posicions capdavanteres de la competició.

juvenikfemeni

Partit corresponent a la última jornada de primera catalana Juvenil Femení, contra el Club Handbol Ribes.

Gran partit de les jugadores del Terrassa que des del minut 1 tenien molt clar que no donarien descans a les jugadores rivals. I no ens van decebré amb un parcial de 10 a 4 el terrassa va imposar la seva llei dominant el partit a plaer. El Ribes veia impotent com el nostre equip no parava de marcar i com la nostra defensa aturava pràcticament tots els atacs. Amb aquest domini es va arribar al final del primer temps amb una gran avantatja al marcador.

El segon temps no va tenir molta més història el Terrassa, tot guanyant per una gran avantatja no parava d’esfoçar-se tot pensant en els pròxims partits de la segona fase on no es podem despistar ni un minut. Al final 44 a 13 va ser el resultat al marcador.

El Terrassa ha acabat 1r de grup i passa al top 8 com a primer amb 12 punts. Anims i força per aconseguir el passe a Sectors.

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit disputat a la pista del ràpid Cornella.

Al principi tots dos equips estaven força igualats i es preveia un final de partit molt ajustat, per sort el nostre equip va apretar l’accelerador i de seguida va ampliar la diferència al marcador. Amb el joc que ens té acostumats al final el marcador va caure del nostre costat amb un 31 a 25.

Enhorabona a tots els jugadors i l’equip tècnic. Endavant

juvenilmascnegr

Gran partido el disputado este pasado sábado a las 20h en Banyoles.

Muy buen partido de nuestro equipo donde todos los jugadores dieron el 110% durante todo el encuentro. El equipo estuvo muy bien en defensa llegando al final de la primera parte con marcador favorable 12/14.

En la segunda parte el equipo siguió dando un muy buen nivel pero cada vez se notaba más la falta de cambios donde las acciones en ataque no acababan con tiros claros y se nos hacía difícil seguir con buenas decisiones debido al cansancio del equipo.
El equipo contaba con sólo 8 jugadores de campo solo 1 cambio en banquillo y un partido muy muy intenso. Durante todo el partido las diferencia no llegaron a ser de más de dos goles. Hubo mucha intensidad durante todo el encuentro y el árbitro no supo frenar algunas conductas del equipo contrario que enojaron a nuestro equipo.

El equipo tuvo el empate en sus manos en la última jugada pero de nuevo una decisión arbitral muy cuestionable hizo que el equipo no se llevara ese puntito que hubiera sido muy muy merecido.

Aún habiendo perdido este encuentro, las sensaciones del equipo fueron muy buenas sobre todo en defensa, la actitud de todo el equipo fue muy buena. Seguimos equipo habrán más oportunidades.

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

PRIMERA CATALANA

Infantil Femení 17 - 11 CH Sant Andreu

Infantil femeni_4-2-2023 - Leo Molina

Partit corresponent a la 4a jornada de Primera Infantil femení contra l’handbol Sant Andreu.

Fabulós partit el disputat a la nostra pista on, després de 3 derrotes consecutives, el nostre equip buscava la primera victòria de la segona part de la lliga, i no ens van defraudar.
Amb una defensa molt sòlida el nostre equip va anul·lar al rival mentre intentàvem marxar al marcador. Després d’uns llançaments sense sort el nostre equip va aconseguir marcar i des d’aquell moment no va deixar d’estar per davant del marcador.
El rival intentava acostar-se però una gran defensa va permetre que això no fos possible i que arribéssim al final del primer temps amb un 9 a 4 a favor nostre.

Al segon temps la cosa no va canviar i el nostre equip va continuar lluitant per la victòria, tot i que en un moment donat i després de 3 expulsions consecutives i quedar-nos amb 3 jugadores de camp el nostre rival va posar-se a 2 gols només 13 a 11, però les nostres jugadores van treure coratge i no varem permetre que el sant Andreu s’acostés al marcador.

Al final gran victòria merescuda de les nostres jugadores que van demostrar ser un gran equip. Endavant Terrassa

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

LLIGA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

Handbol Sant Andreu 28 - 28 CHT Infantil Masculí Instal3

Infantolrojomasci

Aquest diumenge a les 10:30h, l’Infantil Instal3 s’ha desplaçat a casa del seu rival directe per entrar al Top8.

Els egarencs han sortit a la pista sabent que tenien el top 8 a tocar. Si bé l’ideal era guanyar, l’empat també els mantindria amb una lleu ventatja per la victòria d’un gol a la primera volta.

Primera part on els nostres infantils han sapigut jugar la pilota amb encert, arribant al descans amb un marcador de 13-17 que encarava el decisiu partit.

Segona part on ens hem complicat la vida. Els nervis i un Sant Andreu que ha sapigut com aprofitar els seus extrems, ens han portat a un final d’ infart. Resultat final de 28:28.

Els MVP valors d´aquest partit son el nostres porters, un duet que es complementa a la perfecció i que ni malalties ni dificultats els fan baixar el nivell de la nostra porteria.

#Mareavermella, us esperem per tancar la lligueta a Canju l’11F a les 16:00 amb, ni menys ni menys que un derbi Terrassenc vital per nosaltres.

Som-hi, Instal3. Som-hi Terrassa!!

infantomascegre

Nueva jornada para este joven equipo que comienza a despertar. Una primera parte marcada por una consistente defensa que bloqueaba el ataque del contrario sin fisuras.

Llegamos a la segunda parte donde el esfuerzo de la primera nos pasó factura. Debemos trabajar ahora nuestro ataque pues la defensa hemos conseguido hacerla fuerte.

Orgullosos de nuestros jugadores. Animo lo conseguiremos. Fuerza y handbol!

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví Vermell 2 - 2 Maristes Rubí

aleviescolarss

Partit molt disputat i ajustat el jugat el passat dissabte al matí al pavelló de Can Jofresa per l’Aleví Vermell Bento.

Després de no haver tingut partit la setmana pasada, els nostres jugadors venien amb moltes ganes i això s’ha vist a la pista i amb l’equip disputant tots moltíssim minuts per les diferents baixes que hi havia.

Repartiment de parts entre els 2 equips on ens hem d’alegrar que cap jugador/a ha patit cap mal i que han gaudit i disfrutat moltíssim tal i com han manifestat al trobar-se amb les families.

Aquesta setmana tornem a tenir partit i ja pensant en els entrenos per arrivar al match a tope de nou !!!

CHT Aleví Negre 6 - 10 Avenc Sant Cugat

alevinsmsc

Gran partit a la categoria Aleví escolar, el viscut el passat dissabte dia 26, a les 10:00 a la pista de Can Jofresa.

Els nostres petits guerrers, Aleví Negre contra, històricament, uns dels rivals més forts de la categoria, l’AVENC de Sant Cugat.

El primer quart va ser una lluita aferrissada de poder a poder, dos equips treballats, forts i intensos que ho donaven tot per no perdre cap de les petites batalles que es donaven al parquet. El nostre porter a la seva, aturar i aturar, la defensa aguerrida i l’atac generós i encertat… Calia aguantar, al marcador un empat, però una pèrdua de pilota a l’últim segon i contraatac mortífer del rival va declinar la balança a favor dels santcugatenys. QUINA MALA SORT, L’EMPAT ERA EL RESULTAT QUE HAGUÉS FET JUSTÍCIA.

El segon quart, vam anar de més a menys, hi va haver un punt de total desconnexió, lents, espessos, era el moment per un gran equip com l’AVENC que no deixaria d’aprofitar per anar-se’n al marcador i poder viure aquest quart amb la tranquil·litat de la gran renda que mostrava a la tauleta.

El tercer quart SIMPLEMENT ESPECTACULAR, els petits guerrers van sortir com a motos de carreres, la benzina súper 98 la va injectar en sang l’Andrea al descans amb una intensa xerrada correctora i tremendament motivadora. Les parades del nostre porter eren constants, havia nascut una altra estrella a la porteria, és clar veient això, la resta de l’equip no desentonaria, van defensar i van atacar com els guerrers que són… Va passar el que tots esperàvem… un tercer quart al sac i ben lligat pels egarencs.

El darrer quart, tots nosaltres entusiasmats i el rival ben espantat. L’entrenador de Sant Cugat va treure tota l’artilleria pessada al camp perquè s’intuïa a l’ambient que podien deixar escapar la victòria i era una cosa que no entrava als seus plans, nosaltres vam lluitar el quart com calia, però l’esforç anterior havia estat titànic i les forces van començar a minvar. Se’ns va acabar la benzina i se’ns va acabar el quart.

Els petits guerrers segueixen a la seva, fer-nos gaudir a tots als seus partits, el cor de tots els components i la ment dels seus entrenadors fan que aquest equip creixi i creixi, partit a partit. Es molt simple, amb la seva il.lusió i petites gestes ens tenen enamorats i ens fan sentir MOLT ORGULLOSOS d’aquest GRANDIÓS ALEVÍ DE L’HANDBOL TERRASSA!!! SOM-HI NOIS, ENDEVANT TERRASSA !!!

CHT Benjamins Bento 2 - 2 Pau Vila

bnejmins

Aquest dissabte, els benjamins han fet un gran empat i 22 gols.

Ha estat una primera part molt igualada en la qual van perdre només per un gol, en la segona van guanyar, en la tercera es van despistar bastant i van perdre, però en la quarta part van remuntar amb totes les seves forces.

Per tant, els nostres petits en aquest partit, han après que amb concentració i esforç poden ser cada dia millors.