Taller de primers auxilis al Club

El Club Handbol Terrassa ha ofert gratuïtament un taller de primers auxilis a delegats i delegades del Club.

                                                
                                                       

El Club Handbol Terrassa ha ofert gratuïtament un taller de primers auxilis a delegats i delegades del Club. Per la seva funció de suport a pistes, els delegats i delegades, són presents durant els partits, moments que poden passar diferents tipus d’accidents tant a jugadors com també a públic assistent.

 

1 hora i mitja de formació que pot salvar vides

El curs es va realitzar al Club i va comptar amb la presència de 17 assistents. Durant una 1 hora i mitja la formació es va centrar en explicar tot allò que pot succeir en una pista / grada durant un partit d’handbol i com cal reaccionar en aquestes situacions.

 

Bernat de Pablo

El taller el va impartir Bernat de Pablo, metge especialista en medicina esportiva. Enguany, de Pablo ha començat a col·laborar amb el nostre Club. Ell i els seus col·laboradors, són els responsables de fer les revisions mèdiques per als nostres esportistes. 

 

Per interessant i necessari, repetim

El taller d’1 hora i mitja ha tingut molt bona valoració per part dels participants. Tots l’han considerat de molt interessant i de gran utilitat. Per això, està previst fer una segona formació, per tal que tant els delegats que no van poder assistir a la primera com els entrenadors del club hi puguin participar.

 

Suport als equips

Els delegats i delegades del club són, en gran majoria, pares i mares de jugadors i jugadores, que s’integren a l’equip tècnic dels equips del club. En els partits que se juguen com a local, hi ha delegat de camp i d’equip. Com a representants del Club, són els responsables de fer de nexe d’unió entre les famílies i el Club. També són responsables de la gestió de fitxes dels jugadors, de la relació amb els àrbitres i el delegat dels altres equips. També ajuden a resoldre les necessitats de l’equip en general per tal de facilitar que el partit es desenvolupi de manera correcta.