Inscripció temporada 2021/2022

Abans d’emplenar la inscripció llegir atentament les instruccions i tenir preparats els documents necessaris per a finalitzar la inscripció

Molt important.. tots els documents que s'han d'adjuntar en format pdf

       

  1º.-Instruccions per nous jugadors de pre-Benjamí (després 2013), Benjamí (2012-2013) i Alevins (2010-2011)

 –Per a noves inscripcions en aquestes categories han de posar-se primer en contacte a través d’aquest enllaç on s’informarà dels procediments i dubtes

Enllaç per informació ( fer click aquí )

      2º.- Inscripcions Jugadors i Jugadores 

   -. Molt important, jugadors i jugadores DE CATEGORIA ALEVÍ EXPERT O SUPERIOR, han de tenir el DNI actualitzat a la plataforma Isquad per poder tramitar la fitxa federativa competicions de FCH y RFEBM. JUGADORS I JUGADORES DE CATEGORIA PRE-BENJAMI, BENJAMÍ I ALEVÍ EN COMPETICIÓ DEL CONSELL ESPORTIU NO HAN DE FER AFILIACIÓ A LA PLATAFORMA ISQUAD..

   -.Per a tramitar la inscripció és imprescindible descarregar aquest formulari de sol·licitud, emplenar-lo i signar-lo, atès que és obligatori adjuntar-lo escanejat en emplenar la inscripció.

  -. Obligtori ADJUNTAR  una còpia de la revisió mèdica que es pot realitzar en el nostre col·laborador el Dr. Bernat de Pablo Márquez a les instal·lacions de Can Jofresa al preu de 25 € segons un calendari per equips que us facilitarem en breu. La revisió bàsica és suficient per tramitar la fitxa federativa. Els jugadors/es que desitgin una revisió més completa (amb prova d’esforç) podran realitzar-la a les instal·lacions del Club Natació Terrassa (Av. Abat Marcet s/n) al preu de 50 €, demanant cita prèvia per correu electrònic a info@bernatdepablo.cat .

“Bernat de Pablo enviarà directament al club els certificats mèdics de les revisions fetes per ell”

 
 

        3º-. IMPORTANT Tots els jugadors / jugadores NOUS han d’estar afiliats en l’aplicació Isquad de la Federació Catalana d’Handbol per poder tramitar la fitxa i no tenir el DNI caducat. 

FEU CLIC PER ACCEDIR A AFILIACIÓ ISQUAD

 
Per a qualsevol aclariment o dubte si us plau posar-se en contacte en horari d’oficina al número de telèfon 937318779
Dilluns 17:30 – 20:00
 Dimarts 17:30 – 20:00
Dijous 17:30 – 20:00