Sènior Femení Ricardo i Montse puja a Lliga Catalana

Per primera vegada a la història del Club Handbol Terrassa, un equip femení sènior disputarà a Lliga

Un bany d’emocions es van desbocar en acabar el partit del diumenge 15 de maig on s’enfrontava l’equip Handbol Terrassa Ricardo i Montse amb l’OAR Gràcia Sabadell «B». Amb la victòria (27-25), les terrassenques van aconseguir els punts necessaris per assegurar l’ascens a Lliga Catalana a una jornada del final de la competició, assolint així el principal objectiu de la temporada.

Fet històric
L’ascens a la màxima divisió catalana és una fita històrica per al club Handbol Terrassa, ja que mai abans un equip de la secció femenina havia arribat tan amunt. És aquest, sens dubte, el merescut premi per la labor i l’esforç que jugadores i cos tècnic han fet aquesta temporada, però que també és fruit del treball de temporades precedents.

Potenciar la secció femenina
Potenciar la secció femenina ha estat i serà un dels eixos clau pel desenvolupament del projecte de l’actual equip directiu del Club.

L’ascens a Lliga Catalana de l’equip sènior femení Handbol Terrassa Ricardo i Montse ha de servir per assentar les bases de creixement i millora de resultats, per motivar més i millor la base del Club, i, si s’escau, per ajudar a captar nou talent.

Afició entregada
La #MareaVermella va respondre a la crida d’omplir les grades per animar l’equip. Entre el públic assistent, dues regidores de l’actual consistori municipal van poder ser testimonis de la fita i van baixar a pista al final del partit a felicitar a les jugadores. Amb elles el president del Club, Toni Alsina, va parlar de la importància de l’esport femení, de l’important tasca de les jugadores i jugadors sèniors ser referents davant dels equips més joves i de la gran mancança d’instal·lacions esportives a la ciutat.

Orgull d’equip i orgull d’afició.

 

Més fotos Diari de Terrassa (fotògraf: Arnau Alcalà)