HISTÒRIA CLUB HANDBOL TERRASSA

Història del Club

El Club Handbol Terrassa es va constituir a la ciutat de Terrassa al 1953, adoptant els colors vermell i blau com a distintiu del seu escut.

Fou fundat el 1953 amb el nom de Club San Fernando. Els seus impulsors foren Francesc Fonte, president del club fins a mitjan dècada de 1980, i Jacint Vilà, entrenador del primer equip (1954-79), i president (1987-97). Prengué la denominació actual el 1981 després de fusionar-se amb la secció d’handbol de l’Epic Terrassa, club que posteriorment creà un altre equip d’handbol. El 1985 passà de jugar en categories provincials a segona estatal, i el 1986 ascendí a primera estatal, on es mantingué fins al principi dels anys noranta. El 1989 disputà la fase d’ascens a divisió d’honor. Juga al pavelló Can Jofresa i al de Sant Llorenç.

Actualment té el seu domicili social a Terrassa, al carrer de Badalona, núm. 4.

El Handbol Terrassa compta amb més de 50 anys d’història dedicats de ple a la pràctica de l’handbol, tant el de base com el de competició, aconseguint moltes satisfaccions tant en un àmbit com en l’altre. Són aquests anys el que, en definitiva, avalen una serietat en el treball docent en l’handbol i en l’esport en general.