Carnet amb descomptes pels socis

 Ets soci del Club Handbol Terrassa? A partir d’ara, si ets soci del Club Handbol Terrassa tindràs el teu carnet de soci i podràs accedir a múltiples avantatges.

 Al Club recuperem una pràctica que ja es va fer fa uns anys: el carnet per cada soci del club amb validesa per una temporada i que serà renovable anualment juntament amb la condició de soci.

 Avantatges

 I ser soci del Club Handbol Terrassa, a més de l’orgull que representa ser-ho, et permet gaudir d’un seguit d’avantatges amb alguns dels nostres col·laboradors. Empreses que ofereixen als nostres socis descomptes o promocions. 

 De moment, ja en tenim uns quants acords tancats, i la Comissió de Col·laboradors seguirem treballant per aconseguir-ne més:

  • Restaurant Bento: 10% de descompte en take away (no menú). Enviar correu a administracion@bentosushi.es amb nom complert i mail per a que us registrin com a socis del CHT i DNI, per poder gaudir del descompte.
  • Freeday21 (sala rasa): mojito gratis abans de la 1h. Mostrar carnet soci.
  • Els Campaners: 10% de descompte. En compres on-line has de posar del codi de cupó JOSOCDECHT
  • Parc Dental del Nord: 15% de descompte. Mostrar carnet soci i DNI
  • Qsport Parc Vallès: Matricula gratuïta. Mostrar carnet soci i DNI.
  • Punt i Coma: 1a sessió de mentoria de comunicació estratègia per a negocis GRATUÏTA. Contactar via correu o telèfon, mhuguet@punticoma.com o 656.41.92.51 , i especificar nom cognoms, carnet de soci i DNI.
  • A+Sport: Estudi biomecànic GRATUïT. Mostrar carnet soci i DNI.
  • Brum Brum: Permis B 349 € (IVA inclòs). Classes teòriques presencials i online durant 4 mesos. App per fer testos. 1r examen teòric inclòs. 8 pràctiques. Resolució de dubtes via whastapp. Llibre i L final.
  • GLOBAL PERFORMANCE:  Servei de fisioterapia, més informació al següent enllaç  https://www.globalpsports.com/
  • Mazda:  Descompte especial per a socis i sòcies del Club. A concretar al mateix concessionari.

 El carnet

 Per tal de facilitar l’entrega, els delegats repartiran els carnets de soci dels seus equips. I els documents que no s’hagin pogut fer arribar en una setmana als seus propietaris, es tornaran a la secretaria. Allà es podran recollir en el seu horari habitual de dimarts de 17 a 19 hores i dijous de 19 a 21h. 

 El carnet té una validesa per una temporada, i anualment s’haurà d’anar renovant. Per no havert de produir cada any un carnet nou, mantindrem el mateix cada any. Però per acreditar-lo com a vigent, caldrà renovar la condició de soci i portar el carnet a l’oficina per actualitzar i acreditar-lo com a vigent. Aquest és un sistema sostenible que ens ajuda a estalviar diners i no gastar més material.