Qui Som i Què Oferim

L’Handbol Terressa és una entitat esportiva sense ànim de lucre, la qual té com objectiu principal la formació de jugadors i jugadores.
Portem treballant a Terrassa des de 1953, apropant els nens i nenes de la ciutat al món de l’esport, oferint-los un aprenentatge, tant esportiu com personal, per crear vincles entre ells mitjançant l’equip al qual pertanyen.

Creiem que és molt important que el jovent participi del món de l’esport, ja que aquest els permet treballar valors molt útils en el desenvolupament de la seva vida com a persones. Per aconseguir aquests objectius necessitem l’ajuda d’entitats públiques i, molt important, d’empreses privades que s’involucrin en aquesta tasca facilitant-nos mitjans per a portar-los a terme, per crear futures generacions de ciutadans/es formats/des amb uns valors tan importants com la solidaritat, l’esforç, la superació personal i el treball en equip….

Per tot això continuarem treballant en el món de l’esport i agraint totes les ajudes que puguem recaptar.

“Tinc el plaer de presidir un dels clubs d’handbol més antics de Catalunya. Fundat l’any 1953 l’Handbol Terrassa, antic San Fernando, porta més de 65 anys promocionant aquest esport a la ciutat. Fa poc més de tres dècades que va viure la seva etapa daurada on va estar a punt de competir en la màxima categoria Estatal. Ara, aquest torna a ser l’ objectiu, portar el nom de la ciutat el més amunt possible.
Fa més de 3 anys que amb l’actual junta ens vàrem posar davant d’un projecte ambiciós, de canvi, de professionalització però sense deixar el caire familiar de banda. Avui en dia podem dir que ja n’estem recollint els fruits, any rere any creixem amb número de jugadors, els èxits esportius parlen per si sols amb diversos equips a les màximes categories Catalanes, i amb un primer equip a un pas d’assolir l’objectiu d’ascendir a 1a Nacional, tot plegat una utopia ara fa 3 anys. Destaquem el premi que vàrem rebre de l’ Ajuntament de Terrassa en la Nit de l’esportista del 2018, on vàrem aconseguir l’estatueta al millor Club de la ciutat d’aquell any, ara al 2019 és la Federació Catalana qui premia la nostra tasca per la promoció de l’handbol.

 L’ objectiu és aconseguir tornar a ser part de l’ handbol a nivell espanyol, som a tocar de tornar a portar el nom de la ciutat per tot el territori nacional i m’enorgulleix que això ho hem aconseguit amb un grup de persones que de forma altruista i amb moltes ganes i dedicació han estat al costat del Club en tot moment, ara simplement ens falta l’ empenta final. “

Toni Alsina (President Handbol Terrassa)