Sènior Femení en la Copa Federació i el Juvenil 1ª Catalana es fiquen a la FINAL
Sènior femení COPA fEDERACIÓ
Juevnil Femení 1ª Catalana

  Cap de setmana d’èxits en la branca femenina del *Handbol Terrassa.
  A la ja coneguda classificació del cadet femení de segon any per als campionats d’Espanya, se sumen dues finals, Juvenil Primera Catalana i Sènior Copa Federació.
  Les juvenils van viure un partit agònic que es va resoldre des de la línia de 7 metres, després de 2 pròrrogues. Un inici demolidor va fer agafar avantatge molt aviat a l’equip egarense, el rocós equip del Perelló va anar retallant distàncies fins a posar-se per davant en el marcador i arribar al descans amb avantatge.     Una segona part d’alternances ens va portar fins a la pròrroga i torn de penals en el qual la portera egarense es va convertir en la protagonista detenint 3 dels 5 penals.
  D’altra banda, l’equip Sènior aconseguia l’anhelada final a Sant Esteve de Palautordera, partit molt complicat a priori ja que l’equip local arribava imbatut a aquestes semifinals. Les vallesanes van fer un partit molt seriós amb una Primera línia molt efectiva, ben ajudada per les extrems i pivot arribant al descans amb avantatge de 8 gols, en l’inici de la segona part, les locals van estrènyer arribant a posar-se a només 3 gols, a poc a poc les jugadores vermelles van anar reprenent el comandament del partit fins a arribar al final guanyant de 6 gols.
  Tota la sort del món per als dos equip i molta sort per a poder portar els dos títols al palmars del club.

Juevnil Femení 1ª Catalana
Juevnil Femení 1ª Catalana