SFA

Partit amb derrota a casa davant l‘H. Garbí en un encontre ple desencerts, tant en atac com en defensa.
El partit va començar amb certa igualtat i amb algunes alternatives al marcador que poc a poc es va anar decantant en favor de les visitants a partir de la devallada defensiva de l’equip que tampoc encertava prou davant la porteria contrària. La defensa 6:0 tenia molts problemes per controlar a les pivots i a les jugadores laterals de primera línia molt encertades en els seus llançaments. Aquesta dinàmica va deixar el marcador al descans en un 11 a 15 en contra.
A la represa la progressiva millora defensiva va permetre a les de Terrassa arribar a igualar el marcador un parell de cops però els desencerts constants en atac i les pèrdues de pilota van facilitar en els darrers minuts del partit que de nou l’H. Garbí pogues assolir la màxima diferència a favor just al final del partit amb el 24 a 30 final.
Aquesta derrota ha de servir per treballar dur aquesta setmana i parar atenció sobretot amb el partit d’aquest dijous que restava pendent de jugar enfront el Sant Esteve de Palautordera. La lluita per l’ascens promet emocions fortes fins al final.

SeniorWINDATOK

El Sènior Windat va jugar dissabte el darrer partit de la primera volta de la fase de permanència.

Partit complicat i molt important on era clau per als nostres objectius no deixar escapar els dos punts a casa del Sant Vicenç, no va poder ser. Vam anar amb un equip molt curt, amb absències i baixes importants, però els nostres nois ho van donar tot, van jugar un partit que va ser dur i intens.
Ens va costar entrar al partit i el Sant Vicenç va aconseguir estar fins a 4 gols per davant. La constància i els atacs treballats i encertats, van fer que el marcador al final de la 1a part ens fos favorable 14-15. En començar la 2ona part el rival va ser molt ràpid, aconseguint poc a poc girar el marcador. Marcador final de 32-26.
Ara venen dues setmanes de descans, per a recuperar efectius, per a agafar forces i lluitar per l’objectiu. El grup està molt igualat. Som-hi!!!

Veterans

Victòria importantíssima dels nostres Veterans a la sempre complicada pista d’un equip gironí, l’Handbol Fornells.

Aquest passat cap de setmana s’iniciava la segona fase de la Lliga Catalana Màster i que ha de donar accés a la disputa del campionat. L’Handbol Terrassa quedava enquadrat en el grup A juntament amb l’Handbol Fornells Màster, l’Handbol Sant Quirze i l’Handbol Pau Casals.
La particularitat d’aquesta segona fase és que els partits es juguen a una única volta i l’atzar ha portat a que els nostres només disputin un dels tres partits a casa. Els tres millors equips dels tres grups de la segona fase, juntament amb un millor segon, seran els que jugaran la fase final que portarà a decidir quin equip serà el campió de la Lliga d’enguany.
D’aquí la importància de la victòria ja que qualsevol relliscada pot implicar quedar-se fora de la disputa del campionat de Lliga.

No va ser un bon partit el jugat pels nostres. L’equip arribava a Fornells mermat per diferents baixes i varis jugadors amb molèsties físiques. Durant la primera part, els nostres van arribar a perdre per una diferència de 3 gols. Tot i això, es va aconseguir reconduir una mica el joc arribant a la mitja part amb empat a 12 gols. La segona part va començar millor, la pujada en intensitat defensiva i una encertada porteria, va propiciar accions ràpides de contraatac que van permetre agafar una renta favorable de 4 i 5 gols que es van saber aguantar fins a la finalització del partit. En resum el millor el resultat, la victòria, la capacitat de resiliencia i la no ampliació de la infermeria terrassenca.
El proper partit serà a la sempre complicada pista del Sant Quirze on, vistos els resultats, es decidirà la primera posició del grup A. Esperem que l’afició terrassenca acudeixi en massa per donar suport als nostres!!! Seguim!!!!

juvenilfemenpaquitas

Segon partit de la lligueta de Copa Catalana, a la pista de OAR Gràcia Sabadell.
Començava el partit i als primers minuts de la primera part les nostres noies no estaven encertades de cara a gol, fet que provocava que OAR obris forat al marcador 4-1. Poc a poc el partit s’igualava fins a arribar al final de la primera meitat un gol per sota ,18- 17.
Inici de la segona part i milloraven les sensacions del nostre equip. S’aconseguia finalitzar les jugades d’atac i en defensa s’aturaven els intents de l’equip local. D’aquesta manera s’ampliaven les diferencies en el marcador fins arribar al final del partit amb el resultat de 32-37 favorable al nostre equip, sumant dos punts importants per afiançant el lideratge del grup.

Setmana vinent partit a casa davant Sant Quirze, on les nostres noies lluitaren per mantenir la bona línea de resultats d’aquests darrers partits. SEGUIM!!!!

CH Terrassa Juvenil vermell

Derrota de les nostres noies a la pista del líder de la competició, CH Ascó.

Primera part, on es va sortir a la pista amb molt bona actitud defensiva i encert de cara a gol, fet que va provocar que el marcador es mantingués equilibrat. Pero aquesta tendència va canviar als últims 15 minuts, on les pèrdues de pilota, les imprecisions en atac i la eficàcia golejadora de l’equip local, va provocar que la diferència en el marcador s’amplies fins al 18-13, amb el que es va arribar al descans.

Començava la segona part amb la mateixes dinàmiques dels últims minuts de la primera meitat, pero amb un gran treball defensiu i la millora en atac. Les nostres noies van aconseguir igualar el partit a la part final, però la falta d’encert en moments claus, va fer que el CH Ascó obrís forat en el marcador fins al 36-32 amb el que es va arribar al final del partit.

Derrota dura que complica molt les opcions de classificació per a Top 4, però matemàticament encara tenim opcions i estem segurs que aquet equip, com ha demostrat sempre, és deixarà la pell a la pista per esgotar fins a l’última opció d’estar entre els quatre millor equips de Lliga Catalana. SEGUIM!!!!

El CH Igualada visita Can Jofresa com a segon de grup. El Terrassa Bento passa la meitat de la primera part sense acabar de trobar les posicions d’atac i defensa, mentre que l’Igualada, amb molta estrategia i jugades ben preparades aconsegueix en els 15 minuts inicials controlar el partit amb 8 gols de diferència.
Després que l’entrenador del Terrassa Bento demani temps, sembla que els jugadors de casa canvien de tàctica i aconsegueixen arribar a la mitja part amb un resultat de 16 – 19.
Iniciada la segona part, els nostres mantenen el ritme dels rivals durant una estona, però no acaben d’estar còmodes amb el joc, fet que es manifesta al llarg dels 30 minuts.
El partit finaliza amb el marcador en contra, 30 – 37.
Ànims i a seguir treballant!!

Intens partit viscut a la pista de Llavaneres, on no hem pogut superar al nostre rival. Partit important on d’aconseguir la victòria teníem peu i mig al top 4.
El partit va començar amb una alternança al marcador, però de seguida Llavaneres va saber marcar la diferència i va obrir una escletxa, el nostre equip tot i lluitar amb força, no va poder seguir el fort ritme imposat per Llavaneres que minut a minut sumava gol a gol fins a posar una diferència difícil de aixugar.
Les nostres jugadores, veient el ritme imposat, aquest cop no varen poder acostar-se al marcador i no van tornar a entrar al partit. El cos tècnic no parava d’intentar canviar el partit fent canvis intentant trobar la tecla que canvies el signe del partit, però no va ser el dia. La inactivitat en la competició de 3 setmanes de no jugar no ens va afavorir gens i ens va fer perdre la bona ratxa que es portava.
Així i tot no està tot perdut, si dimarts guanyem a Granollers i dijous perd franqueses amb Llavaneres tenim la classificació a tocar. Ànims noies això no ha acabat encara, ho teniu a tocar, dimarts toca remuntada èpica i estem molt segurs que ho aconseguirem. Força Terrassa

CADET FEMENÍ NEGRE HANDBOL TERRASSA

No hi ha dos sense tres. I tres són les victòries consecutives que les noies de Judit i Itziar portan en el seu grup de competició.

Aquesta vegada les de Terrassa van visitar la pista de Torró d’Agramunt i les Lleidetanes poca resistència vam poder oferir devant de la sortida fulgurant de les Egarenques a la pista, que van endosar a les seves oponents un parcial de 1-8 en el primers 7 minuts de xoc. Vam ser uns minuts en que semblava que l’efectivitat del Handbol Terrassa era màxima i tot feia pensar que el resultat seria molt abultat. De fet es va arribar a la fi de la primera part amb un 7-18 favorable als interessos de les visitants.

Però les Agramuntines van tornar a la pista amb un altre tarannà i vam començar a retallar la diferència. Les porteres de ambdós equips van fer mostra de les seves habilitats amb bones intervencions. Va ser una segona meitat més igualada. Tot i així còmoda victòria del Handbol Terrassa que va tancar el lluminós d’Agramunt amb un 17-30 final.

Un bon pas endavant!!! Vinga noies….a seguir millorant!

Nova victòria dels nostres nois que segueixen invictes en aquesta lliga i moltes aprop ja d’assegurar el top-4, amb una victòria més ja aconseguim matemàticament la classificació.

Aquest dissabte el partit va tenir poca història, primera part en la que, tot i el poc encert en el tir, la bona defensa ens va permetre encarrilar el partit, arribant al descans amb clar avantatge (16-9). La segona part, amb una mica més d’encert, va fer que la distància anés ampliant fins al marcador final de 36-19.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!!

Infantilvermellmasc

Diumenge a l’hora de dinar, ens enfrontem al pavelló de Sant Llorenç per quarta vegada aquesta temporada al Handbol Molins – A.

Com malauradament s’està repetint durant tot aquest any, als nostres noies els hi costa entrar en dinàmica de partit a les primeres parts.
Comencem baixos de concentració, ens costa molt circular la pilota de formà àgil i aquesta no arriba amb fluïdesa als extrems. Aspecte que segurament s’accentua en aquest matx degut a les diferents baixes que tenim en els laterals, aspecte que duu a jugar en aquesta posició a altres jugadors que no ho tenen per mà. Per tot plegat i a tres expulsions de dos minuts (de fet, al final de la primera part arribem amb només 4 jugadors de pista) el resultat al descans era no gaire optimista, 8 a 13 pel Molins. Això si, cal ressaltar l’actuació encertadíssima del nostre porter Marc, que es va fer un fart d’aturar xuts dels jugadors del Baix Llobregat, sinó la diferència al marcador hagués estat molt més gran.

Després de que durant els descans, els entrenadors s’enduguessin els nostres jugadors a un lateral de la pista a comentar el que estava passant i així arribem a la segona part.
Sortim en 3:3, però aquesta defensa no dóna els fruits desitjats i els primers minuts segueixen en la tònica dels 25 primers. Llavors, Cèlia ordena tornar a 5:1 i sorgeix la màgia! Els nostres jugadors s’endollen, comencen uns minuts d’intercanvis de gols fins que mercès a la nostra intensitat, a un canvi de mentalitat de tots els nois, certesa de cara a gol i altre cop a la majestuosa actuació dels porters (Eric es suma a la remuntada aturant també un munt de xuts) el marcador va sumant gols dels Terrassa mentre que el Molins es va estancant. Així arribem a l’empat a 20. Temps mort del Molins per mirar de revertir la situació, però no fa efecte i els nostres nois es posen pel davant del marcador, 21 a 20. Minut 21, el lluminós reflecteix 27 a 24. En aquest moment perdem una mica la concentració i els nervis ens fan arribar al minut 24 amb 27 a 26. Llavors ja estem jugant amb un jugador menys per l’expulsió de dos minuts que ens xiula en contra l’àrbitre del partit i el Molins empata a 27. Resta molt poc temps, falta a favor nostre, perdem la pilota, Molins erra i tenim un darrer xut que ens para el seu porter, contraatac del Molins i….final!

Acaba el matx amb 27 a 27. Segona part molt intensa i emocionant, però que ens deixa un pèl desinflats per tenir la victòria als dits i deixar-la escapar.
Si aquesta temporada els partits comencessin a la segona part, aniríem els primers de la fase, segur!
Equip, hem d’entendre que els partits duren 50 minuts i jugar tant sols els segons 25 a màxima concentració no és suficient per guanyar!

A seguir lluitant i aprenent.

Sisena jornada de segona fase B de la copa Federació i SEGUIM LÍDERS I INVATUTS.

Avui hem rebut a Can Jofresa als nois del Handbol Ràpid Cornellà amb el que ja ens havíem enfrontat i batut a la seva pista. Els cornellanencs han arribat justets de banqueta però reforçats amb nois que no van jugar al partit a Cornellà i una afició que, encara que poc nombrosa, es feia sentir a les grades.

L’Infantil Negre ha sortit a la pista una mica massa confiat. Com als últims tres partits hem començat anant per darrera al lluminós. Al minut 9, quan el marcador apuntava un 3-5, en Dani ha demanat un temps mort per reorganitzar l’equip i demanar-los concentració en defensa i decisió a l´atac. A partir d´aquell moment, els nois, s´han enxufat al partit. En dos minuts han empatat i desprès d´un teva/meva al marcador, una parada i darrera jugada que ens ha donat una vitòria parcial per la mínima a la mitja part ( 11-10).

Després d´una primera part amb un joc espès dels dos equips, la segona ha anat una mica millor, sobretot en defensa i s´ha començat a veure el joc al que el Negre ens té acostumats. Els cornellanencs només han estat capaços de batre en dues ocasions la nostra porteria en tot el segon temps. I és que començar la segona part amb un parcial de 5-0 fa molt de mal. Final del partit 19-12 i dos punts que ens ratifiquen com a líders de la competició.

Després d´aquesta victòria, passeu molt bones vacances de Setmana Santa, gaudiu molt i descanseu que el final de la competició ha d’estar per lluir-se!. Tornant-hi, una setmana de descans us servirà per aterrar del parèntesi i encarar el partit a Cambrils amb concentració, companyerisme i respecte, valors que us fan ser un gran equip.

Som el negre!!

AleviEXXP

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

CHT Aleví Expert 8 vs Sant Esteve Sesrovires 8

EMPAT AGREDOLÇ DEL TERRASSA AMB EL SANT ESTEVE SESROVIRES

L’ Aleví Expert del Terrassa ha rebut el Sant Esteve Sesrovires, segon classificat de la lligueta, a Can Jofresa.
En el primer quart, el Terrassa ha sortit amb molta empenta, i ha ofegat totalment el rival. El domini del joc era clar i els gols anaven pujant ràpidament al marcador, en una sèrie d’atacs i contraatacs executats perfectament, i sempre prenent com a base una sòlida defensa que no deixava oportunitats de llançament als visitants. El marcador favorable no deixava dubtes de la superioritat demostrada (11-2).

En el segon quart, s’han fet els canvis pertinents, i tot s’ha girat. Els jugadors del Baix Llobregat han donat un pas endavant, i s’han mostrat més agressius en atac, amb la permissivitat d’alguns passos no xiulats, han superat la defensa dels terrassencs, que a la vegada es trobaven molt menys encertats en atac. El joc era disputat, però els locals anaven a remolc, i els tècnics no han pogut capgirar la tendència, arribant-se finalment amb un marcador advers a la mitja part (4-6).

Després del descans, i refent altra vegada l’alineació, el Terrassa ha intentat de moltes maneres prendre la iniciativa, però l’equip visitant seguia confiat de les seves possibilitats i el joc es quedava sovint travat al mig camp, sempre al límit de faltes i passos, sovint amb errors arbitrals en les dues bandes, i poques jugades destacables, apart d’algunes individualitats . L’afició animava nerviosa i els nervis estaven també a flor de pell en tots els jugadors, que sabien el que s’hi jugaven. Desgraciadament, altre vegada els egarencs han vist com aquesta vegada per la mínima, se’ls escapava el parcial (5-6).

Ja en el darrer quart, l’equip tècnic ha pogut refer els ànims de l’equip, i de bon principi els de Can Jofresa han sortit a per totes, sabent que era caixa o faixa si volien mantenir el liderat. S’ha pogut mantenir el control del joc, i amb això poder efectuar atacs ben trenats davant una defensa rival cansada, que feia aigües i poc podia oposar-se als atacs i contraatacs dels terrassencs. La diferencia en el marcador s’anava eixamplant, ja que poques vegades els visitants veien porteria, arribant-se a un clar marcador final que sentenciava l’empat del partit (8-3).

En resum, partit desigual del Terrassa, que amb la baixa de l’entrenadora ha pogut finalment empatar amb el segon classificat, mantenint així el liderat. L’equip segueix depenent d’ell mateix per ser líder del grup, i tot i veure’s algunes grans jugades, tant d’equip com individuals, com a part d’una evolució constant, també s’han observat algunes mancances i errades que caldrà corregir, però ens quedem amb el gran esperit de lluita final que han demostrat els jugadors i que els ha permès no deixar perdre un partit que ha estat molt dur.