CH TERRASSA Sènior Ricardo i Montse

Bon inici del nostre Sènior “Ricardo i Montse” a la fase d’ascens amb una victòria davant un rival que s’ha presentat a Terrassa únicament amb nou jugadores. Aquest fet ha refredat una mica el partit a la fase inicial del partit i ens ha costat entrar al partit degut a una fluixa defensa i una atac no massa fluit. Amb el canvi defensiu a les acaballes de la primera part l’equip ha incrementat la intensitat defensiva i les transicions defensives s’han millorat factors que han permès marxar al vestidor amb un resultst de 17 a 14.

La represa hs suposat un canvi de rumb del partit. Des d’un bon inici l’equip s’ha implicat amb força en el partit i gràcies a una defensa intensa, una bona porteria i l’encert a la contra i els atacs estàtics el partit s’ha decantat del costat de les terrasenques amb el 38-21 final.

La propera setmana ens espera un apassionant desplaçament a la pista del Garbí on l’equip intentarà assolir la victòria per segona vegada aquesta temporada.

SeniorFemeniNegre

Este sábado día 5 de marzo, a las 18,15 en Molins de Rei, se disputó el último partido de liga segunda catalana.

Nos tocaba el rival más “difícil”, ya que ellas van en la primera posición en la clasificación, cosa que creaba algo de desmotivación en las chicas del Terrassa, aunque le pusieron mucho esfuerzo. Como en los últimos partidos, la defensa es muy buena y nos falta por practicar las contras.
Aun así conseguimos ir muy igualadas en la mayoría del partido, pero en la segunda parte, las jugadoras ya estaban cansadas y no contábamos con los cambios necesarios como para seguirles el ritmo y conseguir un marcador favorable.

El marcador final de este encuentro es 25 – 14 a favor de las chicas de Molins de Rei.
Tras esta derrota, volvemos a bajar la posición ganada la semana pasada, y nos colocamos séptimas en la clasificación

SeniorWindat

Aquest diumenge es juga el darrer partit ajornat d’aquesta 1a fase pel CHT-Windat.

Molt bon partit dels nostres Sèniors que han lluitat fins al darrer minut. Els 3 gols de diferència en el resultat final (31-34), no s’ajusta a la rivalitat e igualtat que va haver-hi durant tot el partit. A l’AULA li va costar més de 50 minuts aturar l’atac dels nostres nois.

Ara toca lluitar a la següent fase. Tot i que no era el resultat somniat per aquest grup a l’inici de temporada, cal continuar treballant i tornar als resultats desitjats.

Club Handbol Terrassa Sènior Veterans

Partit molt complert el jugat aquest diumenge pels nostres Veterans.

El matí de diumenge s’aixecava plujós i emboirat. El temps i l’hora del partit, les 10 del matí, feia presagiar un partit fred en els seu inici però, un molt bon escalfament dels nostres ha provocat una arrencada molt forta de partit. Inicialment hi ha hagut un intercanvi de gols en el marcador, tot i que en tot moment ha estat favorable pels nostres.

L’Handbol Vilamajor, que avui rebia al líder del grup, ha plantejat un bon partit amb un joc fort en defensa i amb un atac incisiu dirigit pel seu lateral esquerra. Un canvi de sistema defensiu dels nostres veterans en el minut 16 de la primera part, ha significat un punt d’inflexió en el partit. A partir d’aquell instant el Vilamajor no ha trobat la forma de superar la sòlida i contundent defensa terrassenca. El nostre atac ha estat molt efectiu durant tot el partit. La successió de bones accions i la destacada actuació d’en Jordi Español, ha portat als nostres ha realitzar un joc en atac d’alt nivell que ha permès assolir un marcador final favorable de 22 a 32.

En resum podem assenyalar que el d’aquest diumenge ha estat el millor partit, en el seu conjunt, disputat pels nostres en tota la temporada. Només ens queda felicitar a tots els integrants de l’equip veterà, per l’actitud i el bon joc desplegat en aquest partit. Aquesta victòria, a l’espera de la disputa de la darrera jornada de la 1a fase de la Lliga Catalana, assegura la primera posició per l‘Handbol Terrassa Veterans i els prepara per afrontar la 2a fase, amb molt bones sensacions i expectatives.

Som-hi Veterans!!!!

CHT LLEGUMAS PAQUITA JUEVENIL

Bon partit de les nostres noies a la pista de OAR Gràcia Sabadell.

Minuts inicials amb marcador ajustat, però que amb una molt bona defensa, bona circulació de pilota i pràcticament cap pèrdua de pilota en atac, van provocar que a poc a poc, s’obrís bretxa en el marcador, fins arribar al 12-16 que deixava molt bones sensacions al final dels primers 30 minuts.

A l’inici de la segona meitat, van començar a aparèixer les primeres imprecisions que, provocaven que els atacs no fossin fluids i no es materialitzessin les jugades en gol….això ho va aprofitar OAR per retallar distàncies i colocar-se a només un gol per sota en el marcador, però el nostre equip va saber mantindre la concentració i la calma per arribar al final del partit amb el 27-29, que suposa una victòria important de cara a mantenir les opcions de classificació per a Top 4.

Dimarts vinent es disputarà el partit ajornat en el seu moment, davant la Roca del Vallès, on es tornaran a posar en lloc dos punts importants i on segur les nostre noies donaran la seva millor versió per portar aquests punts cap a Terrassa.

SEGUIM!!!!

CH Terrassa Juvenil vermell

Diumenge a les 11:30 el Juvenil Femení Vermell ha jugat un partit molt complet a Granollers. Amb aquest partit comença la segona volta d’aquesta segona fase. Les sensacions són molt positives tot i el resultat final de 31-28.

Les juvenils CHT han plantejat un partit molt seriós (Granollers va guanyar per a 10 gols a Terrassa). Els primers minuts són d’incertesa, però al minut 6 aconseguim empatar a 4. El Granollers aconsegueix tenir encert de cara a porteria i es distancien per 4 gols al min 20 (12-8), avantatge que mantindran fins el min. 30 (resultat 1a part 17-13).

La segona part és nostra, tot i que en moments l’equip contrari ha obtingut una avantatge de fins a 5 gols, els ajustos a la defensa (els darrers 8 minuts hem encaixat un sol gol) i els atacs ràpids, movent al contrari i buscant el millor xut, han fet que el parcial de la segona part fos de 14-15 per a @lesguerreres_cht.

Felicitats equip!!

Club Handbol Terrassa Bento Juvenil Masculí

El partit ha començat amb uns jugadors del Bento Terrassa molt activats tant en atac com en defensa i amb un porter molt encertat en les parades. Això ha portat a l’equip a distanciar-se 5 gols del rival sobre el minut 20 de la primera part. No obstant, alguns tirs desafortunats i alguna pilota perduda ens ha fet arribar a la mitja part amb el marcador 13-12.

La segona part i un resultat tan ajustat ha servit perquè el Ribes ens mostrés una defensa forta i activa que ens ha dificultat molt arribar a la porteria. Aquesta dificultat per travessar la seva defensa i una defensa massa oberta per part dels nostres ha fet acabar el partit amb un resultat de 30-25.

Tots dos equips han jugat amb actitud i ganes. Felicitats!

Cadet femeni vermell_12-03-22 - Leo Molina

Apassionant partit viscut aquest dissabte a can Jofresa en el que s’enfrontaven el Terrassa i el Llavaneres corresponent a la primera jornada del top 8. Tant les nostres jugadores com el rival varen sortir a per totes, conciens del que es jugaven a la pista.

Durant el principi tots dos equips foren igualats al marcador, però com ja sabem aquest tipus de partits sempre es decanten per petits detalls i cada error és un pas enrere. En aquest cas va ser per part nostre, cada pèrdua de pilota era aprofitada pel rival per posar un pas endavant al partit, tot i així les jugadores d’en Tomàs no varen perdre l’esperança i al final de la primera part només perdíem d’1 gol, 15-16.

A l’inici de la segona part el Llavaneres va sortir molt fort i va anar per al partit posant una distància que va agafar per sorpresa a les nostres jugadores que veien sense poder fer res com el rival pujava un pel mes la seva intensitat. Tot i així, les nostres guerreres ho van deixar tot a la pista acostant-se perillosament al rival i donant-nos esperança per a la remuntada. Però anar per darrere del marcador gairebé tot el partit, normalment penalitza i en aquest cas no vàrem poder evitar una dolorosa derrota a casa, amb un públic sobretot a la segona part entregat a les seves jugadores.

Cal dir que només és el primer partit i hi ha temps de reacció i segur que les nostres jugadores i posaran tota la “carn a l’asador” i ens faran viure moments espectaculars.

Força Terrassa!!

CADET FEMENÍ NEGRE HANDBOL TERRASSA

No hi ha dos sense tres. I tres són les victòries consecutives que les noies de Judit i Itziar portan en el seu grup de competició.

Aquesta vegada les de Terrassa van visitar la pista de Torró d’Agramunt i les Lleidetanes poca resistència vam poder oferir devant de la sortida fulgurant de les Egarenques a la pista, que van endosar a les seves oponents un parcial de 1-8 en el primers 7 minuts de xoc. Vam ser uns minuts en que semblava que l’efectivitat del Handbol Terrassa era màxima i tot feia pensar que el resultat seria molt abultat. De fet es va arribar a la fi de la primera part amb un 7-18 favorable als interessos de les visitants.

Però les Agramuntines van tornar a la pista amb un altre tarannà i vam començar a retallar la diferència. Les porteres de ambdós equips van fer mostra de les seves habilitats amb bones intervencions. Va ser una segona meitat més igualada. Tot i així còmoda victòria del Handbol Terrassa que va tancar el lluminós d’Agramunt amb un 17-30 final.

Un bon pas endavant!!! Vinga noies….a seguir millorant!

IMG-20220313-WA0004 - David Vallmitjana

Mal partit dels nostres nois tot i la clara victòria final.

Inici molt poc intens, defensa molt fluixa i atacs amb males seleccions de tir, que ha fet que el partit anés molt igualat els primers 15 minuts (9-9). Una mica més de defensa ens ha permès anar obrint forat fins al descans (21-15).

Mateixa tònica a la segona part, equip molt relaxat, sense intensitat ni actitut, cosa que ha aprofitat el Canovelles per seguir la partit (31-26 minut 45). Els darrers 10 minuts hem recuperat el nostre joc, apretant en defensa i fent fàcils contratacts, amb el que la distància ha augmentat fins al 43-31 final.

Toca treballar i seguir millorant. A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Aquest diumenge ben d’hora pel matí, ens enfrontàvem a l‘Esportiu Castelldefels Blau a Sant Llorenç. Tot i ser un matí plujós i començar a les 9:00, els nois estaven ben desperts avui.
Des del moment mateix en que l’àrbitre xiulava el començament del partit, s’ha vist com l’equip estava concentrat i endollat.

Els nostres atacs eren contundents i de forma ràpida aconseguíem penetrar la defensa de l’oponent per trobar posicions de tir. En canvi al Castelldefels li costava molt atacar la nostra defensa i per aconseguir tirar a porteria, necessitaven realitzar atacs molt llargs, on es repetien bloquejos de la nostra defensa als seus tirs, aturades dels nostres porters o fotes defenses de les que no es podien escapolir. Així hem arribat a la fi de la primera part, on el resultat era de 17 a 6.

La segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica, ressaltar un parell d’exclusions de 2 minuts a jugadors del Castelldefels i una a nosaltres. Els minuts passaven i tot i ser només 10 jugadors, aquests han mantingut la intensitat durant tota la segona part. Hem arribat a la final del matx amb una falta a favor nostre amb el cronòmetre ja a cero, que seguin les encertades directrius dels entrenadors hem rebutjat llençar (igual que succeí al partit del darrer cap de setmana). Marcador final de l’encontre, 33 a 14 a favor del Handbol Terrassa.

La propera setmana ens toca jornada de descans. Així que tindrem dues setmanes per recuperar efectius i preparar el proper partit contra el Finestrelles Esplugues.

Som-hi equip!

InfantilNegreMac

Club Handbol Rapid CornellàCHT Infantil negre

Avui hem hagut de matinar en un diumenge plujós per tal de visitar el pavelló Sant Ildefons de Cornellà, unes instal·lacions que feien molt de goig.

Primer partit de la segona fase B de la copa Federació contra el club Handbol Rapid Cornellà. Els nostres infantils negres, ens están acostumant a veure´ls gaudir jugant i, com a premi, guanyant i principalment això ès el que han fet a la pista dels de Cornellà.

Inici del partit amb dues errades en atac però ni la banqueta ni els jugadors s´han posat nerviosos, s´han refet de seguida i al minut 12 ja dominaven el marcador amb un 3 a 6. A partir de llavors, tot ha anat rodat, bones triagulacions, determinació de cara a gol i superioritat clara en defensa. El Cornellà, tot el partit per darrera, no ha pogut fer altra cosa que mantenir una defensa 6:0 que ha facilitat les coses als egarencs.

La segona part ha començat amb més ritme que la primera, els nostres nois s´han despertat i ja les diferències al marcador cada cop han estat més grans.

Avui, tots els jugadors han estat especialment concentrats i cadascú ha contribuït al màxim però un dels nostres porters, avui tenía un partit complicat, el seu company de portería, malalt, animava des de casa i el Tomàs malgrat la pressió ha estat fantàstic.

Resultat final de 13:22, justet veient la superioritat dels nois liderats avui per la Ari. Aqui, val a dir que l´arbitratge, encara que molt respectuós amb els nois, ha deixat jugar massa, obviant faltes, exclusions i penàltis. Important remarcar també com els nostres jugadors, en tot moment han respectat les decisions arbitrals encara que s´han emportat algun altre cop de més.

Vinga nois! A seguir així: concentració, companyerisme i respecte i els resultats us seguirán acompanyant!
Som el negre.

CHT ALEVÍ EXPERT

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

CH. Sant Esteve Sesrovires 6 VS CHT Aleví Expert 10

GRAN VICTORIA DEL TERRASSA A SANT ESTEVE SESROVIRES.

L’Aleví Expert del Terrassa s’ha enfrontat al Sant Esteve Sesrovires a domicili, en un partit clau per decidir el líder de la competició.

En el primer quart, el Terrassa ha jugat molt concentrat i tot i que l’inici del partit ha estat igualat, un bon plantejament defensiu que no deixava opcions de tirs clares als locals, que perdien moltes pilotes i no podien organitzar bé la seva defensa, ha permès poc a poc que els egarencs obrissin forat al marcador. Aquesta forta defensa i ràpids contraatacs han donat un clar marcador final (5-12).

En el segon quart, els locals han sortit molt forts, amb una defensa molt avançada que ofegava les sortides en pilota dels visitants. Els visitants, potser confiats amb el resultat del primer parcial, han vist com molts dels seus atacs han estat aturats abans de començar, per pèrdues de pilota i recuperacions rivals i no podien en cap moment obrir forat al marcador, que ha estat molt ajustat en tot moment. Tot i disposar de varies oportunitats d’avançar-se en els minuts finals, algunes errades en atac han passat factura i finalment els terrassencs han sofert una derrota “in extremis” per un tir de falta en l’últim segon que igualava temporalment el matx (7-6).

La pausa ha servit als tècnics per replantejar el partit, i en el tercer quart, els dos equips han plantejat un joc molt igualat. Els locals, amb la moral alta, seguien amb unes possessions llargues d’atac i una defensa molt avançada en camp contrari que intentava ofegar les sortides del handbol Terrassa. Tot i això, el bon ofici de l’equip, que ha sabut contrarestar en tot moment el rival i ha permès trobar bones combinacions i passades llargues que donaven clars avantatges per superar la defensa dels sesrovirencs, ha permès controlar en tot moment la iniciativa del partit i del resultat, i que finalment s’ha pogut consolidar en el marcador (4-7).

Ja en l’últim quart, la feina encara no estava feta, i la tensió es veia en tots els jugadors, que buscaven amb molta empenta la porteria, però les defenses es mantenien fortes en ambdós conjunts, i s’anotaven pocs gols. El plantejament tàctic no ha canviat en cap equip, i finalment un millor ofici dels visitants, superant la pressió rival els ha permès endur-se una treballadíssima victòria mínima en aquest parcial (4-5). Amb el xiulet final, l’alegria s’ha desfermat en les files del Terrassa, que ha aconseguit una merescudíssima victòria a la pista del Sant Esteve Sesrovires, i que els permet optar al liderat del grup.

Aquest cop si, s’ha vist una millora en el joc del equip, amb algunes jugades de gran qualitat i que esperem segueixi en aquest bona línia en els propers partits.