resultats cap de setmana 12 diciembre
venfilter

El nostre Sènior Masculí Venfilter ha tornat a jugar lluny de Can Jofresa. Aquest passat dissabte 18/12/21 ho feia a una pista que es tot un clàssic de l´handbol Català , el Pavelló Verd i Blanc de Bordils.

L´handbol Bordils es un equip que ha estat durant molts anys a la categoria de Plata de l´handbol Espanyol i aquest any ha tornat a 1 nacional.

Teniem molt clar quins eren els punts forts del Bordils en atac i quins eren els febles en defensa i durant tot el partit hem estat treballant en aquest sentit , per fí hem pogut fer un partit de 60 minuts ,es a dir hem estat tot el partit competint.

En defensa hem estat molt forts impedint el seu joc colectiu i tant sols els quedava les accions individuals del seu millor jugador. Gràcies a la gran defensa que hem fet, la nostre porteria també ha estat a un grandíssim nivell tot el partit.

En atac hem sapigut moure be la pilota, ser pacients i esperar les seves errades .

En definitiva haviem jugat molts bons moments durant la temporada però ha sigut el primer partit on hem estat tots els minuts del joc ficats en el partit tots els jugadors, tant els que estàven a pista com els de la banqueta animant i empenent als seus companys, hem sigut un gran EQUIP.

Aquesta es la línea a seguir, ara toca descansar, agafar forçes i tornar a entrenar per preparar, a la tornada de festes ja en el 2022, el difícil partit a Can Jofresa contra el BM La Roca, líder de la categoria.

Aquell dia us necessitem a tots i totes al nostre costat, TOTA la Marea Vermella a Can Jofresa.

RICARDO I MONTSE

Partit molt emocionant el que s’ha pogut gaudir al Canju Arena. Es presentaven les gironines a Terrassa amb la clara intenció d’emportar-se el partit atesa la seva lluita per entrar en el grup d’equips classificats per a la fase d’ascens. De fet el partit s’ha posat de cara a les gironines que han pogut assolir una diferència a favor que ha arribat als 3 gols en un context de marcador baix gràcies sobretot a l’encert de la portera visitant. Cap al final de la primera part les terrasenques han anat millorant fins remuntar el marcador i establir l’empat a 11 al descans.

La segona part ha suposat una millora del control de partit per part de les locals que han aconseguit estirar el marcador amb avantatges de fins a 3 gols, però les del Garbí, demostrant continuament un esperit de lluita fantàstic, han pogut neutralitzar les diferències. La tímida millora ofensiva a la segona part i la bona defensa 5:1 durant bona part del partit ha servit per guanyar un partit apassionant que serveix per conservar el liderat.

Arriba la parada de Nadal que ha de servir per seguir treballant, millorar i reprendre la competició a finals de gener a Argentona.

Aquesta setmana, el Sènior Femení Negre del CHT va anar fins a Berga per jugar el 10è partit de lliga. Aquesta setmana només es tenia un canvi per realitzar.

Aquesta vegada els dos equips estaven molt igualats i el Sènior Femení Negre va fer una molt bona defensa, el que feia que les possibilitats de gol es redueix molt.

En aquest partit s’ha de recalcar el gran treball que va fer la portera fent que durant 20 minuts no entressin gols a la nostra porteria.

CHT Windat

El Senior Windat recupera les bones sensacions amb la victòria 29-18 davant del Gavà.

Una primera part amb molts gols, dominada en tot moment pel Terrassa però en la que no va poder marxar del marcador ens deixava un resultat final de 11-8, després d’un parcial de 3-0 en els primers 10 minuts.

L’inici de la segona part, amb diversos contraatacs i amb bons atacs aprofitant l’espai que va deixar el canvi a defensa 5-1 dels visitants, va permetre marxar del marcador (18-10) deixant el final 29-18.

Victòria important en el primet partit de la segona volta després d’una mala ratxa que permet al equip tornar a situar-se en segona posició.

Quarta victòria consecutiva dels nostres veterans. Partit sense cap complicació pels de casa que s’han trobat amb un Handbol Vilamajor mermat per la baixa per lesió de jugadors importants del seu equip.

El partit s’ha iniciat amb un intercanvi de gols inicials on els visitants s’han trobat amb un resultat favorable de 4 a 5 al minut 15 de la primera part. El canvi defensiu dels locals, passant a una defensa 6:0, ha implicat un gir contundent en l’evolució del partit. Aquest punt d’inflexió ha permès als nostres veterans consolidar una millor defensa, fet que els ha portat a realitzar un parcial favorable de 6 a 0 fins a la mitja part, situant el marcador en 10 a 5.

La segona part ha tingut un clar dominador, els nostres veterans han continuat amb un clar domini del joc, realitzant bones accions en atac i amb una contundent i sòlida defensa, que els ha portat a un resultat final de 26 a 8, aconseguint així un excel·lent parcial favorable de 22 gols a 3 des del minut 15 de la primera part.

L’Handbol Terrassa Veterans continua, amb vuit punts, al capdavant de la classificació del grup C de la Fase 1 de la Lliga Catalana Màster.

KH-7 BM. Granollers 24 VS Handbol Terrassa Llegums Paquita 34

El Juvenil Femení Llegums Paquita ens va oferir un d’aquells partits que fan afició.

Un partit que ja es mostrava igualat a la prèvia per la classificació dels equips, primer contra segon, i així va ser fins al final, on el resultat va demostrar el que estava en joc.

Juvenil Femení Llegums Paquita 30-30 BM Granollers A

Un bon inici de les locals va provocar que el BM Granollers hagués de demanar un Temps Mort els primers deus minuts, una defensa contundent va permetre que el resultat fos de 7-4 a favor de les locals.

El partit es va igualar, i amb l’intercanvi de gols es va arribar a la mitja part amb un resultat de 13-14 a favor de les granollerines.
Una segona part igual d’igualada, va permetre veure un gran final de partit entre dos candidats per arribar el Top4 de Catalunya.

Una segona part on la defensa del Terrassa es va obrir i va provocar que el Granollers tingués més pèrdues de pilotes, cosa que van aprofitar les jugadores de Tomàs Ferrer per desplegar el joc que més els hi agrada, el de poder correr amb la pilota. Un parell de pujades ràpides de pilota del Terrassa, va permetre entrar els últims 5 minuts de partit amb un resultat de 29-30.

A l’últim minut de partit el Juvenil Femení del CH Terrassa va poder empatar el partit després de materialitzar un 7 metres. Un cop empatat el partit el Terrassa va voler buscar la victòria i va seguir defensant a tot el camp per recuperar pilota. Tot i aquest esforç final, el Granollers va tenir un últim llançament de 9 metres que va ser blocat per la portera terrassenca.

Un empat molt valuós, ja que l’equip de primer any del Terrassa segueix invicte a la Lliga, i segueix sumant punts per la següent fase, on es jugaran entrar a Sectors d’Espanya.

Cadet femeni vermell_11-12-21 - Leo Molina

Gran victòria obtinguda al pavelló del Club Handbol Cardedeu, en el partit disputat aquest dissabte.

L’encontre va començar amb moltes imprecisions en atac i defensa per part dels 2 equips, segurament propiciat per la temperatura freda del pavelló, l’equip de Tomàs Ferrer, com ens té acostumat, es va posar les piles i de seguida va posar distancia al marcador amb una gran actuació de totes les jugadores, que varen imposar un ritme de joc que el Cardedeu no va poder aturar.

Anaven passant els minuts i amb una gran actuació del cos tècnic, l’equip no perdia l’empenta i mantenia el nivell de joc gràcies a la bona gestió de la banqueta, mentre el Cardedeu no podia aturar a les nostres jugadores. A la segona part el partit estava molt decantat cap el nostre cantó i només quedava mantenir l’esperit de joc i sumar una nova victòria que ens posa molt ben col·locats pel partit que disputarem contra el líder a casa.

Cal destacar l’esforç de les jugadores del Cardedeu, que amb la seva portera lesionada varen plantar cara al nostre equip amb molta professionalitat i sobretot a la jugadora que va ocupar el lloc a la porteria que quan atacava el seu equip pujava a ajudar a les seves companyes.

Felicitem de debò a les nostres jugadores i a tot l’equip tècnic, per sobre posar-se a la derrota del partit anterior i tornar a portar a l’equip cap a la victòria.

Convoquem a tots els aficionats del nostre club i a tots els equips que puguin, a venir aquest diumenge 19 per donar suport a les nostres jugadores, ja que juguem contra el líder i una victòria ens donaria opcions per accedir a la 1ª posició, us esperem al Pavelló Sant Llorenç!!!

commagra

Gran victòria dels nostres nois en el darrer partit de la primera fase, que ha servit per confirmar la primera posició del grup.

En tot moment els nois han estat molt ficats al partit, amb una molt bona defensa, que ha dificultat molt l’atac rival. Uns primers minuts en què no hem estat encertats en l’atac ha fet que arribéssim al minut 10 amb un marcador ajustat (6-4). En partir d’aquest moment hem millorat l’eficàcia en atac, i poc a poc la diferència al marcador ha anat ampliant-se, arribant al descans amb el partit decidit (21-12).

La segona part ha seguit la mateixa tònica, bona defensa i atacs fàcils per anar ampliant el marcador fins al 46-26 final. Ara ja toca pensar en la segona fase, on el nostre objectiu serà arribar al top-4. Jugant com avui ho aconseguirem.

A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!!

CHT Infantil Masculí Vermell

Després de quinze dies des del darrer partit de lliga, aquest dissabte hem anat al Vallès Oriental per jugar davant del Club Handbol Vilamajor i…. deu ser que no ens escau bé desconnectar de la competició i dels entrenaments perquè hem arrossegat la son a les orelles fins pràcticament el final del matx. I això que avui no teníem baixes i a més a més tothom anava equipat, feien patxoca els dos porters amb els seus equipaments nous!.

Hem sortit amb un 5:1 davant del 6:0 del contrincant. Degut a la seva defensa i sobre tot al nostre baix ritme, que provocava que ells ens arribessin amb molta facilitat a la nostra àrea, a que no moguéssim amb alegria la pilota de banda a banda en atac i que els nostres xuts anessin desviats. No hi havia de forma de marxar de més de dos o tres gols com a màxim del Vilamajor. En Martí que exercia avui de primer entrenador, ha hagut de demanar un temps mort per esbroncar tot l’equip i demanar-los implicació. Però els nois han seguit amb el cap a un altre lloc, i aquest indret no era més que la mitja part, on hem arribat amb un resultat molt ajustat que ens deixava un gol per damunt del Vilamajor.

Només acabar els primers 25 minuts, tots cap al vestidor on en Martí els hi ha demanat més nervi i intensitat física, ja que nosaltres érem molts més jugadors per anar canviant i augmentar el ritme de l’encontre. A la segona part hem sortit defensant 3:3, això els ha descol·locat i ha permès que marxéssim altre cop de tres gols però després d’uns minuts hem tornat a relaxar-nos. La defensa 3:3 no donava més fruits i ens hem col·locat altre cop en 5:1. Això si, un cop re-situats i amb una major intensitat física per la nostre part (amb un jugador expulsat per dos minuts per cada equip de manera consecutiva), en els darrers minuts hem pogut ampliar la diferència en el marcador per acabar guanyant per 22 a 29.

Nois, aquesta setmana a entrenar fort i treure aquest punt de competitivitat que ens manca en certes ocasions dels partits. Terrassa, som equip!

CHT Infantil Masculí Negre

Avui 12-12-21 a les 12:30, l’Infantil Negre del CHT ha tornat a jugar a Ullastrell.
 Un sol radiant i molt bona intenció dels delegats i pares passant la mopa per la pista per deixar-la en bones condicions.

Els terrassencs s’han enfrentat al Club Handbol Barberà i malgrat disputar un partit igualadissim, tant en primera part com en la segona, han perdut 29-32.
Tot el partit un amunt, un avall i totes dues aficions han animat amb ganes als seus nois.

Al partit s’ ha vist la clara evolució dels nostres infantils en aquesta segona ronda de segona catalana. Han participat tots els jugadors i s’ han entregat tot el partit com sempre, amb companyerisme, concentració i respecte.

Dani, t’hem trobat a faltar però gràcies per mirar sempre pels nostres fills. Pel proper més i millor!!.

Som el negre!!

Aleví Expert

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

CHT Aleví Expert 4 VS CH Vilamajor 12

DERROTA LLUITADA DEL TERRASSA DAVANT DEL VILAMAJOR.

L’Aleví Expert del Terrassa ha rebut el líder de la categoria a Can Jofresa.

Els nostres jugadors sabien de la fortalesa del rival, que tot i que es presentava amb pocs recanvis, venia amb la moral molt alta i sense haver cedit cap punt en els seus enfrontaments anteriors.

En el primer quart, el Terrassa ha sortit amb moltes ganes i ha disputat el partit. Ha combinat una bona defensa amb bones jugades d’atac. No obstant, els jugadors visitants han anat per davant en tot moment, però han tingut que suar per endur-se finalment una ajustada victòria (5-6).
 En el segon quart, els tècnics han fet alguns canvis per tal de poder disputar el partit, però els vilamajorins, més conjuntats han aprofitat alguns errors locals, recuperant pilotes i fent fàcils contraatacs, i han agafat ràpidament un còmode avantatge, que els egarencs no han pogut eixugar, i s’han imposat clarament (4-10).

En el tercer quart, els terrassencs han volgut oferir un bon joc a la seva afició, i han tornat a plantar a cara, i s’han tornat a veure bones jugades en els dos conjunts. No obstant, l’experiència dels visitants, combinada amb un millor estat físic, ha decantat la balança i altra cop s’han endut la victòria (4-7).
 En el darrer quart, tot i la bona tònica i les ganes de lluita que estaven oferint els jugadors locals, l’experiència i el lideratge del conjunt del Vallès Oriental ha estat determinant. Els visitants han controlat el joc i no han deixat que el Terrassa, excepte en poques jugades aïllades, pogués ser un perill, i s’han imposat altra cop clarament (3-7).

En resum, els aficionats han pogut gaudir d’un molt bon partit del equip Aleví Expert, que mica en mica, va exhibint clares millores del seu joc, plantant cara a potents rivals com el Vilamajor i que no abaixa els braços en situacions difícils.