RICARDO Y MONTSE

Victòria molt important de les de Terrassa davant un rival que havia guanyat els dos enfrontaments directes a la primera fase.

El partit ha estat molt igualat però dominat durant la major part dels minuts, per les locals. La primerra part ha acabat amb un 18 a 16 per les de casa, durant un periode de domini ofensiu per part dels dos equips en relació a les defenses.

A la segona part el desgast físic ha propiciat una menor eficàcia ofensiva i un domini de les defenses; durant aquest periode algunes alternances en el marcador han fet que fins i tot les visitants es posessin per davant al marcador, però la reacció de les nostres séniors han permès una gran reacció fins a un més quatre que ha servit finalment per emportar-nos dos punts d’or i edtablir el 28 a 26 final.

La propera setmana visitem el camp de l’OAR en el que serà una nova final.

SeniorFemeniNegre

Este sábado día 5 de marzo, a las 18,15 en Molins de Rei, se disputó el último partido de liga segunda catalana.

Nos tocaba el rival más “difícil”, ya que ellas van en la primera posición en la clasificación, cosa que creaba algo de desmotivación en las chicas del Terrassa, aunque le pusieron mucho esfuerzo. Como en los últimos partidos, la defensa es muy buena y nos falta por practicar las contras.
Aun así conseguimos ir muy igualadas en la mayoría del partido, pero en la segunda parte, las jugadoras ya estaban cansadas y no contábamos con los cambios necesarios como para seguirles el ritmo y conseguir un marcador favorable.

El marcador final de este encuentro es 25 – 14 a favor de las chicas de Molins de Rei.
Tras esta derrota, volvemos a bajar la posición ganada la semana pasada, y nos colocamos séptimas en la clasificación

SeniorWindat

Aquest diumenge es juga el darrer partit ajornat d’aquesta 1a fase pel CHT-Windat.

Molt bon partit dels nostres Sèniors que han lluitat fins al darrer minut. Els 3 gols de diferència en el resultat final (31-34), no s’ajusta a la rivalitat e igualtat que va haver-hi durant tot el partit. A l’AULA li va costar més de 50 minuts aturar l’atac dels nostres nois.

Ara toca lluitar a la següent fase. Tot i que no era el resultat somniat per aquest grup a l’inici de temporada, cal continuar treballant i tornar als resultats desitjats.

VETERANS

Nova victòria dels nostres Veterans que els posiciona com a millor cap de sèrie pel sorteig de la segona fase de la Lliga Catalana Màster.

El partit d’aquest dissabte no es plantejava com un partit complicat donada la palesa superioritat en el joc dels terrassencs. Tot i el resultat final favorable de 37-15, el partit no va destacar pel bon joc dels nostres. La primera part va estar plena d’un joc apàtic en defensa i de múltiples errades en llançaments de sis metres, que no va fer gaudir als nostres veterans d’un partit atractiu. Tot i això el resultat al descans era de 16 a 7. Durant la segona part va millorar una mica el joc tant defensiu com en atac. L’evident superioritat i el cansament dels màsters de Les Franqueses va fer que el lluminós reflectís cada vegada una diferència de gols més gran.

Comença ara la segona fase de la Lliga Catalana Màster on els millors classificats de tots els grups disputaran una nova lligueta de tres grups que portarà als tres primers classificats i el millor segon d’aquesta, a la disputa del campionat final de Lliga.

Comença pels nostres veterans la fase més atractiva on el nivell dels equips és més equilibrat i els partits prenen un caire més competitiu i divertit.

THE SHOW MUST GO ON!!!💪💪💪🤾🤾🤾

CHT LLEGUMAS PAQUITA JUEVENIL

Derrota de les nostres noies davant Sant Joan Despí

Començava el partit amb bona intensitat defensiva davant d’un equip que feia transicions defensa atac molt ràpides i que trobava porteria amb facilitat. Per contra el nostre equip es mostrava mot imprecís en atac, sense finalitzar amb èxit les clares ocasions de gol..i així es va arribar al descans amb Sant Joan per davant del marcador 12-16.

Segona part on es tornaven a repetir les mateixes dinàmiques de la primera meitat …un equip visitant molt efectiu de cara a porta, mentre que nostres noies no materialitzaven les clares ocasions de gol que es generaven. Aquesta situació va provocar que Sant Joan obrís forat en el marcador fins al 26-33 final.

Toca continuar treballant de cara al pròxim partit a casa de Sant Joan Despí, el proper dimecres, on les nostres noies tornaran a donar el màxim per treure un resultat positiu.

SEGUIM!!!!

CH Terrassa Juvenil vermell

Diumenge a les 11:30 el Juvenil Femení Vermell ha jugat un partit molt complet a Granollers. Amb aquest partit comença la segona volta d’aquesta segona fase. Les sensacions són molt positives tot i el resultat final de 31-28.

Les juvenils CHT han plantejat un partit molt seriós (Granollers va guanyar per a 10 gols a Terrassa). Els primers minuts són d’incertesa, però al minut 6 aconseguim empatar a 4. El Granollers aconsegueix tenir encert de cara a porteria i es distancien per 4 gols al min 20 (12-8), avantatge que mantindran fins el min. 30 (resultat 1a part 17-13).

La segona part és nostra, tot i que en moments l’equip contrari ha obtingut una avantatge de fins a 5 gols, els ajustos a la defensa (els darrers 8 minuts hem encaixat un sol gol) i els atacs ràpids, movent al contrari i buscant el millor xut, han fet que el parcial de la segona part fos de 14-15 per a @lesguerreres_cht.

Felicitats equip!!

Encara amb el record de la brillant victòria del diumenge passat contra el líder, l’equip ha sumat 2 punts molt importants contra un rival contra qui ja ens hi enfrontavem per tercera vegada aquesta temporada. L’ambient fred del pavelló ha contagiat als jugadors des d’un inici i el ritme de tot el partit ha estat sempre molt lent…

La primera part s’ha jugat amb distàncies mínimes a favor i en contra dels nostres arribant al descans amb avantatge mínim al marcador 14-15.

A la segona, l’equip ha posat una marxa mes sobretot en defensa obrint un forat de 5 gols que s’ha revelat suficient per arribar al final del partit sense patiment i certificar una victòria molt important per les aspiracions dels nostres de cara a la segona volta.

Seguim sumant equip!

Intens partit viscut al pavelló de Ribes, davant un rival que als primers minuts de partit va plantar cara.

Però anem a pams, el partit va començar amb una alternança al marcador fins als 15 primers minuts on el Ribes va anar a aguantar el marcador i a intentar que el Terrassa no marxés, per altra banda, les jugadores de Mònica, ja que en Tomàs en el partit d’ahir tenia compromís amb el Sènior, varen contagiar-se del joc pausat i lent del Ribes.

El marcador anava pujant, però el Terrassa no acabava de marxar, tanmateix com les lleis de la física al final el pronòstic es va complir i les nostres jugadores van pujar una marxa més a l’accelerador i varen posar una diferència al final del primer temps

La segona part va ser molt diferent i les nostres jugadores varen sortir amb un ritme molt superior que de seguida es va traduir al marcador.  La intensitat en defensa va pujar i això va fer possible que marxéssim al marcador i que el Ribes no tingués ja cap possibilitat d’anar per al partit. En aquesta segona part la banqueta es va moure i totes les jugadores varen tenir els seus minuts de joc que es van aprofitar amb molt èxit, cal destacar els 3 gols seguits des de l’extrem d’Ivet Calvet, i com no de totes les jugadores que van tenir una efectivitat molt alta, tant de cara a porteria com en defensa.

Des d’aquesta redacció ens queda continuar empenyent a l’equip per contínua sumant punts i d’aquesta manera podem passar a Sectors, anem per bon camí i al final ho aconseguirem.

Força Terrassa!!!!

CADET FEMENÍ NEGRE HANDBOL TERRASSA

No hi ha dos sense tres. I tres són les victòries consecutives que les noies de Judit i Itziar portan en el seu grup de competició.

Aquesta vegada les de Terrassa van visitar la pista de Torró d’Agramunt i les Lleidetanes poca resistència vam poder oferir devant de la sortida fulgurant de les Egarenques a la pista, que van endosar a les seves oponents un parcial de 1-8 en el primers 7 minuts de xoc. Vam ser uns minuts en que semblava que l’efectivitat del Handbol Terrassa era màxima i tot feia pensar que el resultat seria molt abultat. De fet es va arribar a la fi de la primera part amb un 7-18 favorable als interessos de les visitants.

Però les Agramuntines van tornar a la pista amb un altre tarannà i vam començar a retallar la diferència. Les porteres de ambdós equips van fer mostra de les seves habilitats amb bones intervencions. Va ser una segona meitat més igualada. Tot i així còmoda victòria del Handbol Terrassa que va tancar el lluminós d’Agramunt amb un 17-30 final.

Un bon pas endavant!!! Vinga noies….a seguir millorant!

Gran victòria a la pista d’un dels rivals directes per anar al top-4 en un partit molt seriós dels nostres nois.

Hem sortit molt concentrats en defensa, amb una gran actitud i treball defensiu, i una molt bona selecció de tir en atac, el que ha permès anar poc a poc obrint forat en el marcador, arribant al descans amb un marcador favorable de 4 gols (16-20).

La segona part ha seguit la línea de la primera, GRAN defensa que ha ofegat a un bon Igualada, permetent que el marcador s’anés al 23-31del minut 45. Quan tot semblava sentenciat, els locals han fet un darrer esforç, però altre cop un gran treball defensiu ha estat clau per viure els minuts finals amb certa tranquil·litat. Enhorabona a l’equip, un pas molt important cap al top-4.

A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!!!

Aquest diumenge ben d’hora pel matí, ens enfrontàvem a l‘Esportiu Castelldefels Blau a Sant Llorenç. Tot i ser un matí plujós i començar a les 9:00, els nois estaven ben desperts avui.
Des del moment mateix en que l’àrbitre xiulava el començament del partit, s’ha vist com l’equip estava concentrat i endollat.

Els nostres atacs eren contundents i de forma ràpida aconseguíem penetrar la defensa de l’oponent per trobar posicions de tir. En canvi al Castelldefels li costava molt atacar la nostra defensa i per aconseguir tirar a porteria, necessitaven realitzar atacs molt llargs, on es repetien bloquejos de la nostra defensa als seus tirs, aturades dels nostres porters o fotes defenses de les que no es podien escapolir. Així hem arribat a la fi de la primera part, on el resultat era de 17 a 6.

La segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica, ressaltar un parell d’exclusions de 2 minuts a jugadors del Castelldefels i una a nosaltres. Els minuts passaven i tot i ser només 10 jugadors, aquests han mantingut la intensitat durant tota la segona part. Hem arribat a la final del matx amb una falta a favor nostre amb el cronòmetre ja a cero, que seguin les encertades directrius dels entrenadors hem rebutjat llençar (igual que succeí al partit del darrer cap de setmana). Marcador final de l’encontre, 33 a 14 a favor del Handbol Terrassa.

La propera setmana ens toca jornada de descans. Així que tindrem dues setmanes per recuperar efectius i preparar el proper partit contra el Finestrelles Esplugues.

Som-hi equip!

Tercera jornada de la segona fase B de la Copa Federació i PRIMERS A LA CLASSIFICACIÓ (empatats a punts amb el St Martí Voramar B).

Els de Cambrils ens han visitat molt confiats perquè fins avui anaven primers a la competició però els infantils negres els hi han demostrat que no s´ho posarien gens fàcil. Els Terrassencs van a per totes perquè a més de ser un bon equip són molt bons amics. Amics fora de la pista, a Ullastrell, a la Tecnos i una hora a la setmana a la mitja pista de CanJu. Els nois del negre han hagut de tornar a jugar a Ullastrell. Milloren dia a dia, tant de bo la marea vermella torni a gaudir algun dia del seu joc. Encara que el nostre delegat ha pujat a Ullastrell 1h30min abans del partit per adequar la pista, ha estat impossible retirar tota la pols i el pol·len i les relliscades eren continues. Mil gràcies, Fran!!!.

Primera part marcada per dues lesions importants a segona línia, dos canyells, provocats per dues relliscades (es veia venir…). Esperem que no sigui res greu i millorin ben aviat!, ànims germans Morante!!. Final a la primera part de 10-7 encara que en alguns moments la cosa no es veia clara… els de Cambrils animaven com si estiguessin a casa… per alguna cosa havien fet més d´una hora de camí….

Segona part on els de visitants han sortit a donar-ho tot. Els de Terrassa han defensat seriosament i han aturat l’embranzida. S´ha produït alguna exclusió i moltíssimes faltes dels visitants. Tot i això, victòria per 19-13.

Vinga nois! A seguir així: concentració, companyerisme i respecte i els resultats us seguiran acompanyant!

Som el negre!!

Foto 19-3-22 16 59 00 - Rafel Sallés

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

CHT Aleví Expert 10 VS C. H Banyoles 6

BON PARTIT DEL TERRASSA DAVANT DEL BANYOLES.

L’Aleví Expert del Terrassa ha rebut el handbol Banyoles a Can Jofresa. En el primer quart, el Terrassa ha jugat molt bé, i ha mantingut el control del joc en tot moment, ofegant un rival que no sabia molt bé com superar una forta defensa que no deixava gaires opcions de tir. Unes bones jugades d’atac i sobretot alguns contraatacs han permès obrir ràpidament forat al marcador en un conjunt que s’ha vist clarament superior i la diferencia no ha estat més gran per algunes errades pròpies, però el marcador ha estat prou clar (8-3).

En el segon quart, els tècnics locals han fet diversos canvis i també els visitants han sortit amb més empenta, intentant aprofitar-se de les errades locals. Els banyolins s’han posat per davant amb una mínima diferencia, i el temps ha anat passant, sense crear gaires ocasions d’atac en cap porteria, però produint-se fortes defenses i múltiples errades i faltes per part dels dos conjunts, especialment per part dels terrassencs que han vist impotents com resultaven derrotats en aquest parcial (1-3).

Ja després del descans, en el tercer període, els jugadors de Can Jofresa han tibat d’ofici i han demostrat al conjunt visitant que estaven més frescos i eren tècnicament superiors, produint-se algunes bones accions, tant en atac com en defensa, que deixaven clar que el domini era vermell, i mantenint sempre un clar avantatge en el marcador (9-3).

En l’últim quart, altra vegada els locals han tornat a dominar clarament el joc, sense donar opcions al conjunt visitant que difícilment podia aconseguir tirs clars a porteria degut a la forta defensa, fet que els provocava també moltes pèrdues de possessió, alhora que els debilitava la seva moral. Per la seva banda, els egarencs feien molt bones sortides de pilota, combinant atacs pausats amb alguns contraatacs i aqui s’han pogut veure algunes jugades de molt mèrit que han fet vibrar a l’afició local. El clar marcador demostra que la victòria no ha perillat en cap moment (7-2).

En resum, molt bon partit del Terrassa, que referma el seu liderat en el grup, i que manté la seva tendència positiva, amb uns jugadors que van agafant confiança i que ens demostren els fruits del bon treball en els entrenaments. Cal seguir aquesta bona línia.