CHT VENFILTER

Handbol Terrassa Venfilter Sènior Masculí  1º Nacional

B.M Granollers 34 VS CHT Venfilter 30

Partit jugat de poder a poder entre el jove equip de Granollers i el nostre equip de 1a Nacional Handbol Terrassa Venfilter.

Uns primers 15 minuts brillants van permetre a l’equip dirigit per Magí i Cala assolir el control i la iniciativa, també gràcies a les bones combinacions de la 1a linia amb Malmagro, Ferrer i Serrano amb el pivot Arnau Quintana, fins a un 6 a 8 que obliga al tècnic local a fer canvis.

Els errors no forçats i una major pressió defensiva permetien al Granollers donar-li la volta al marcador, gràcies a l’encert ofensiu de Domingo i Vega (18 a 14 a la mitja part)

L’inici de la segona part va coincidir amb els pitjors moments egarencs. Es va augmentar la diferència fins a un preocupant 28 a 19. En aquell moment, un temps mort dels nostres tècnics i un sorpressiu atac en 7 x 6 van facilitar la remontada, assolint un parcial de 1 a 5 posant pressió al bon equip granollerí.

En els darrers 15 minuts, va faltar temps per consolidar les bones accions del Venfilter. I el partit va acabar amb bones sensacions però amb poc premi pel partit realitzat.

Felicitar al BM Granollers pel bon treball que fan amb la seva pedrera i animar als nostres jugadors pels propers partits.

Dissabte vinent, necessitarem a la #MareaVermella

Som-hi Terrassa !!

1ª Catalana Handbol Terrassa Sènior Femení Ricardo i Montse

Handbol Terrassa Ricardo & Montse Sènior Femení

H. Sant Joan Despí “B” 31 VS CHT Ricardo i Montse 32

Primera derrota del nostre primer equip sénior femení davant un bon rival, molt sòlid en defensa i amb un atac agresiu que no hem sabut contrarestar al llarg de bona part del partit.

La primera part ha estat la més fluixa de les nostres jugadores amb un atac poc encertat i una defensa que no podia contrarestar la continuïtat i velocitat de les de Sant Joan Despí. Al descans el marcador ha reflectit molt bé la superioritat local (16-11).

A la represa del joc, el partit s’ha anivellat però tot i això, en certs moments el marcador s’ha estirat més en favor de les del Baix Llobregat, fruit del continuat desencert en atac de les terrassenques i de les segones opcions de llançament en favor de les locals.

La nota positiva ha estat que el Ricardo i Montse no ha baixat els braços. Les nostres jugadores han mantingut la lluita fins al final, que ha permès reduir les diferències al marcador fins el 31-27 final.

La derrota i els dos propers partits a casa han de servir per què l’equip Handbol Terrassa Ricardo i Montse reaccioni davant l’adversitat de la primera derrota de la temporada en partit oficial.

Windat

Handbol Terrassa Windat Sènior Masculí

CHT Windat 28 VS Molins de Q-handbol Molins B 25

Quinta jornada del grupo C de segunda catalana, y cuarto partido de nuestro Senior Windat contra el Molins de Rei en Can Jofresa. Buen inicio de partido del Windat que hacía que el resultado fuera igualado en los primeros compases del partido.

Conforme pasaban los minutos, el equipo entraba en una muy buena dinámica de juego tanto en defensa como en ataque y se marchaban en el marcador, pero bajones de juego y el buen hacer del Molins hacia que estos se acercarán al Windat en el marcador.

Pero el equipo siguió trabajando en defensa y con buenos ataques contrarrestaba el juego del Molins y conseguía mantener el marcador a favor, llegando a un final de partido con un resultado a favor del Windat de 28-25.

El equipo sigue trabajando muy bien y se mantiene entre los puestos más altos de la clasificación gracias a la gran dinámica de grupo.

Senior Femení negre

Handbol Terrassa Sènior Femení Negre

CHT Sènior Femení Negre 22 VS C.H. Igualada 36

Comença el cinquè partit de lliga que es va dur a terme a Can Jofresa (Terrassa).

Un partit on els dos equips van estar molt igualats respecte al resultat final. Quan el Handbol Terrassa va demanar el primer temps a la primera part anaven 10 – 11 a favor de l’Igualada. A la mitra part, el marcador al final mostrava un resultat d’11 – 14.

Després dels 10 minuts de la mitja part, les jugadores dels dos equips tornaven a pista, i es preparaven per una segona part amb moltes sorpreses pels dos equips.

En aquesta segona part, un dels moments de més incertesa va ser quan l’Igualada arribava amb la pilota fent un xut. La portera el va parar fent un rebot, el qual l’Igualada va aprofitar tirant un altre cop, tot enviant la pilota donant pal, i, fent així, el tercer rebot el qual va entrar a la porteria que defensava el CHT.
  En aquesta segona part la distancia al marcador cada vegada era major, cosa que es va veure reflectit a la forma de jugar del Sènior Femení Negre. Això va fer que molts dels contraatacs que aconseguia l’Igualada fossin eficaços i així anotant gol rere gol.
Finalitzant aquest partit amb un marcador de 22 – 36.

Cadet Femeni Vermel

Handbol Terrassa Cadet Femení Vermell

CHT Cadet Femení Vermell 48 VS B.M. Granollers Femení Sporting 18

Gran partit jugat a Can Jofresa entre l’Handbol Terrassa cadet femení vermell i l’Handbol Granollers Sporting.

Les Egarenques van jugar un gran partit i des d’un bon principi varen marcar diferència tant en atac com en defensa respecte al rival, que l’únic que podia fer era enqueixar gol rere gol sense poder aturar l’atac del Terrassa. Les nostres noies molt fortes en defensa frenaven els atacs del Granollers sense pietat, així vàrem arribar al final del primer temps amb el resultat de 25 a 4.

Al segon temps, la història no va canviar gaire. Les nostres jugadores varen seguir atacant amb fermesa, conscients que la diferència de gols ens podia donar una millor classificació a la general. El Granollers per la seva part va fer un millor segon temps atacant amb més força i aconseguint millorar els seus números del primer temps.

El resultat final de 48 a 18 dona al Terrassa el lideratge del grup en aquesta jornada i dona un fort cop a la taula per la seva candidatura de ser primeres de grup.
  Excel·lent partit de totes les jugadores del Terrassa, destacant els 21 gols marcats per l’Anna Ros. Com sempre, brillant el cos tècnic que juntament amb l’equip són líders de grup.

Endavant Terrassa!!

Commagra Cadet Masculí vermell

Handbol Terrassa Cadet Masculí Commagra

C.H.Corazonistas Esplugues 27 VS CHT Commagra 30

Molt bona victòria dels nostres nois al camp d’un bon rival.

Inici molt seriós en defensa ens ha permès anar tota l’estona per davant, arribant la descans amb avantatge al marcador 12-16.
La segona part ha seguit la tònica, amb avantatges de 4-6 gols que ens han permès gestionar els darrers intents de Corazonistas per apretar el marcador. Al final victòria per 27-30 que ens consolida a la primera posició del grup al final de la primera volta.

A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!!

Cadet Femení negre

Handbol Terrassa Cadet Femení Negre

C.H. Sant Quirze 34 VS CHT Cadet Femení Negre 17

MAL PARTIT DEL TERRASSA A LA PISTA DEL SANT QUIRZE

Inicialment, el partit ha començat fred, però ambdós conjunts han augmentat progressivament la intensitat.
Les noies del Sant Quirze, més còmodes, han agafat un lleuger avantatge, però el partit es mantenia igualat durant els primers 10 minuts, ja que les egarenques seguien el ritme amb bones combinacions, i semblava que seria un gran matx.

Ha estat un miratge. A partir d’aquí i de manera inexplicable, les terrassenques han perdut ritme. I quan l’àrbitre ha exclòs de manera consecutiva 2 jugadores locals, en lloc de prendre la iniciativa, el nostre equip s’han trobat sense forces, incapaces de remuntar el marcador advers.

Aquest ha estat el punt d’inflexió, i amb el retorn de les jugadores contraries, l’equip local ha prés el comandament del joc, realitzant bones jugades d’atac i desmarcatges que permetien fer tirs còmodes que ràpidament augmentaven l’avantatge al marcador.

Per la seva banda, les jugadores visitants seguien lluitant, de manera desigual i poc conjuntada. Ni la defensa, ni algunes bones parades de les porteres, ni algunes recuperacions van poder evitar que, a poc a poc, la diferencia al marcador s’eixamplés.

S’ha arribat a la mitja part amb un marcador de 17-8.

L’equip tècnic ha intentat recuperar la moral. A l’inici de la segona part s’han tornat a veure alguns bons moments de les jugadores de Can Jofresa. Que si bé, potser ja no podien lluitar per la victoria, almenys havien d’oferir un bon joc a la seva afició.

No obstant, a mesura que passaven els minuts, les jugadores del Sant Quirze, veient-se superiors, han controlat el partit de manera clara i han aprofitat els errors de les visitants, que perdien moltes pilotes en les seves passades.
  La diferencia s’ha anat eixamplant de manera considerable, i únicament alguns contraatacs individuals i poques jugades d’equip han permès materialitzar alguns gols per posar el resultat final a 34-17, i que obligarà a treballar dur per retornar el millor de les jugadores.

Cal destacar molt especialment la meritòria feina de l’àrbitre, que de manera molt didàctica, ha xiulat amb molt encert el partit, i que no ha influït de cap manera en el marcador final.

Ànims Terrassa!!!

Infantil Masculí Vermell handbol terrassa

Handbol Terrassa Infantil Masculí Vermell

CHT Infantil Masculí Vermell 34 VS C.H. Vilamajor 11

Aquest dissabte 30 d’octubre, l’infantil masculí vermell jugava a les 10:45 a Can Jofresa contra el Club Handbol Vilamajor, cinquè classificat de la Primera Catalana – fase C. L’objectiu era jugar el partit concentrats per vèncer i continuar en segona posició a la classificació.

El nostre equip va sortir endollat amb una forta defensa que es mantingué tota la primera part, un 5:1 continuat que portava a l’equip contrari al frec del passiu en cada atac. Aquesta bona actitud en defensa i la porteria del Vilamajor ben enfocada, ens va dur al descans amb un resultat de 18 a 7.

A la represa del joc, després de la mitja part, la tònica del partit fou en línia amb la primera part: en defensa concentrats amb un 5:1 i en atac cercant opcions de gol fàcils. A tot això, sumat uns porters en ratxa que aturaven la majoria de les accions d’atac del Vilamajor que aconseguien finalment desfer-se de la defensa, finalment arribem a un resultat de 34 a 11.

Així doncs, objectius de partit assolits. Ara toca una setmana a fons amb els entrenaments per preparar el proper partit. Diumenge vinent al migdia ens espera una jornada interessant fora de casa en contra el primer classificat, el Club Handbol Martorell.

Infantil negre handbol terrassa

Handbol Terrassa Infantil Masculí Negre

OAR Gràcia 4 VS CHT Infantil Masculí Negre 39

Quart partit de lliga i segona victòria consecutiva del nostre infantil negre amb un claríssim marcador a favor que demostra la bona feina que està fent.

L´equip ha començat molt concentrat, com així ho demostra el marcador al final de la primera part, 1-22. Destacar que l’equip local no ha aconseguit marcar gol fins el minut 18. Aquest avantatge, tant en atac com en defensa, ha permès als entrenadors que tots els jugadors participessin per igual i fer el testeig de diferents combinacions atac / defensa.

Resultat final de 4-39, però més important encara que el resultat: Concentració, respecte a l’equip contrari i companyerisme.

Endavant nois, a seguir així!! Som el negre!