CHT "Ricardo i Montse" 32 - 28 CH Martorell

senrfemenricardo

Última jornada de la Fase por la permanencia para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse.
Una vez conseguido el objetivo de la permanencia en la próxima Lliga Catalana Oro, el equipo buscaba quedar campeón de esta fase. Nos visitaba el Club Handbol Martorell, equipo que ya logró vencernos en la primera vuelta de esta fase.

El partido empezó con intercambio de goles en ambas porterías, las defensas de ambos equipos no estaban ajustadas y eso propiciaba lograr ocasiones de gol en ambas porterías con relativa facilidad, el partido llegaba al descanso con tablas en el luminoso.

El inicio de la segunda parte presagiaba una segunda parte calcada a la primera, hasta que tras unos minutos muy buenos de las chicas de Isra, tanto en ataque como en defensa, hizo abrir una brecha a favor de nuestras chicas de cuatro/cinco goles que fueron gestionando hasta el final del partido, que se llegó 32-28.

Doble objetivo logrado, permanencia y campeonas de grupo.
Toca descansar y recargar pilas para afrontar la competición de Copa, enhorabuena a todo el equipo por la buena temporada realizada💪🏼

PRIMERA NACIONAL SÈNIOR MASCULINA

CHT 30 - 32 Handbol Esplugues

Handbol Terrassa senior masculí - Jordi Blasco

El Club Handbol Terrassa, jugaba su partido correspondiente a la jornada 27 en el pabellón municipal de Can Jofresa, enfrentándose al Finistrelles SC Handbol Esplugues.

El CHT no pudo puntuar, después hacer una buena primera parte, controlando al rival con una buena defensa y con diferencias en el marcador de tres y cuatro goles, finalizando la primera parte con el marcador 16-14.

En la segunda parte el equipo de Esplugues, recortó las diferencias en el marcador y llegando a obtener diferencias de hasta cuatro goles a su favor. El equipo de Rudi no desistía en su lucha y recortó la diferencia a un gol a falta de cuarenta segundos y con posesión del balón para poder empatar el partido. La acción no resultó positiva y no se pudo conseguir. El partido finalizó con el resultado de 30-32.

SEGONA CATALANA MASCULINA

La Salle Bonanova 26 - 25 CHT Sènior Negre

IMG-20230226-WA0017 - oscar velasco mesas (1)

El domingo 23 el Senior Negro masculino se desplazó al pabellón de La Salle Bonanova para disputar el partido correspondiente a la jornada 25 de Segunda Catalana.

Los dos equipos en la parte alta de la tabla querían la victoria. El Terrassa iniciaba el partido adelantándose en el marcador y así fue durante toda la primera parte aunque siempre con el marcador ajustado llegando a la media parte con un empate.

La segunda parte se iniciaba con los dos equipos luchando por la victoria intercambiando goles y con el equipo local por encima en el marcador, llegando al último minuto con un empate a 25. Los últimos segundos del partido fueron intensos y el equipo local consiguió marcar el gol que le dio los dos puntos acabando con un 26-25 en el marcador.

A falta de 4 jornadas por disputar el Senior Negro sigue segundo en la clasificación y dependiendo de él mismo para conseguir el ascenso a Primera Catalana.

seniorfemeninegreeeee

Este sábado el Sénior Femenino Negro disputó el partido contra Berga, que acabó con un resultado favorable 18-33.

A pesar del resultado final, el partido empezó con complicaciones debido a la falta de intensidad y actitud por parte de nuestras jugadoras, cosa que hizo ponernos en un resultado de 7-1 en el marcador a favor de las rivales. Costó casi veinte minutos entrar en el partido, pero una vez que lo hicieron, comenzaron a remontar, acabando la primera parte 12-14.

La segunda parte empezó igual que el final de la primera y, a pesar de solo tener dos cambios en el banquillo, consiguieron aguantar toda la parte con intensidad y velocidad e irnos rápidamente en el marcador.
Un partido donde la primera parte no tuvo nada que ver con la segunda y que se consiguió salvar con motivación.

LLIGA CATALANA MASTERS

Handbol Sant Quirze 20 - 21 CHT Veterans

IMG-20230312-WA0005 - Enric Romà Sancho

Aquest diumenge passat els nostres Veterans disputaven la 12a jornada de la Lliga Catalana Màsters davant d’un sempre difícil, Handbol Sant Quirze.

El partit s’iniciava amb una bona defensa visitant que aconseguia aturar el bon joc dels dos germans Reig. Tot i això, problemes d’altres partits tornaven a aparèixer; diferents pèrdues de pilota, alguna que altre protesta a l’àrbitre que l’únic que provocava era perdre concentració en el joc i errades en llançaments de 7 metres, es succeïen i permetien als de Sant Quirze agafar petites diferències en el lluminós. La primera part finalitzava amb un marcador de 10 a 7.

La mitja part però, va servir per corregir detalls, plantejar un canvi defensiu passant a una defensa 5:1 i realitzar un joc més directe amb transicions ràpides de contraatac. Tot això, sumat a un canvi global d’actitud, intensitat i rapidesa dels terrassencs, va provocar reduir l’avantatge que tenien els locals en el marcador.
L’esforç i la gran defensa visitant, va començar a mermar el joc d’atac dels de Sant Quirze que cada vegada tenien més problemes per trobar llançaments fàcils, tot i que la qualitat dels seus jugadors feia que la igualtat es mantingués. Els Veterans de Terrassa van continuar desenvolupant un joc d’esforç i sacrifici que, junt amb bones i decisives intervencions a la porteria, va dur-los a un darrer minut de partit amb empat a 20 gols i possessió de pilota. Un temps mort sol.licitat des de la banqueta terrassenca a falta de 38 segons, va permetre planificar una darrera acció d’atac que va acabar amb gol. Una encertada transició defensiva després del gol, va impedir que els de Sant Quirze poguessin realitzar un llançament clar, finalitzant així el partit amb un marcador favorable pels de Terrassa de 20 a 21.

Gran victòria l’aconseguida pels nostres Veterans tot considerant que feia vàries temporades que no es guanyava en aquesta complicada pista. Força Veterans de Terrassa!!!

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA

CHT Juvenil 36 - 30 CH Llavaneres

IMG_8055 - Sergio Correa

El CH Terrassa va aconseguir una important victòria al partit de la segona fase de la Lliga Catalana davant l’Handbol Llavaneres.

El partit es va jugar a Sant Llorenç, l’ambient va estar ple d’animació per part dels seguidors dels dos equips. El resultat final va ser de 36-30 a favor del CH Terrassa, que va assolir així la classificació matemàtica per als sectors d’Espanya, assegurant la quarta plaça de lliga Catalana, amb encara 8 punts en joc, podent millorar ja l’aconseguit, un premi al qual només tenen accés uns quants equips.

L’equip va brillar especialment en defensa gràcies a les jugadores Compta i Galbany, que van ser un mur per a les rivals durant tot el matx. A l’atac, es va veure un joc molt fluid i efectiu, amb combinacions constants i passades precises que van demostrar la gran confiança que existeix entre les jugadores del CH Terrassa.
En definitiva, es va veure un equip que gaudia jugant a l’handbol i que va mostrar una actitud increïble a la pista, cosa que potser va faltar en els darrers 10 minuts del partit anterior contra el Sant Joan Despí. En qualsevol cas, aquest matx va fer oblidar ràpidament aquesta derrota.
La victòria del CH Terrassa li va permetre tornar a estar entre els millors clubs d’Espanya, aquesta vegada gràcies a les jugadores Juvenil Femení.

És important destacar que, malgrat les condicions en què es troba el club, a causa de les obres en Can Jofresa amb la manca d’hores de pista per entrenar amb qualitat de tots els equips, han aconseguit posar un equip entre els millors d’Espanya. Esperem que siguin més i que el nostre Club CHT pugui continuar portant el nom de la ciutat tan lluny com sigui possible.
Finalment, cal esmentar que el pròxim partit del CH Terrassa serà contra el BM Granollers, dijous a les 19.30 a Can Jofresa. En aquest matx i els pròxims tres, l’equip es juga quedar primeres de Catalunya i segur que faran tot el possible per obtenir-ho. Enhorabona a les jugadores, a l’staff, agrair als membres de la junta directiva la seva presència per a mostrar-nos el seu suport, i per descomptat a la #MareaVermella!

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit disputat a la pista del ràpid Cornella.

Al principi tots dos equips estaven força igualats i es preveia un final de partit molt ajustat, per sort el nostre equip va apretar l’accelerador i de seguida va ampliar la diferència al marcador. Amb el joc que ens té acostumats al final el marcador va caure del nostre costat amb un 31 a 25.

Enhorabona a tots els jugadors i l’equip tècnic. Endavant

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA

CH Sant Andreu 27 - 30 CHT Juvenil Masculí

juvemasne

Gran partido disputado este pasado sábado a la tarde en Barcelona pabellón del equipo del Sant Andreu.

El partido comenzó con un Sant Andreu fuerte que se fue en el marcador de 3 goles y luego el equipo reaccionaba igualando marcador. Pero pequeñas desconexiones hacían que nuestro equipo hiciera la goma siempre con el  marcador desfavorable. Marcador al final del primer tiempo 17/13.

Después de la charla en el medio tiempo el equipo entendió que si manteníamos el nivel durante la segunda parte era posible la remontada y así fue. Un inicio bueno hizo que igualáramos el encuentro. Pero el equipo siguió apretando hasta conseguir una diferencia de +4 a falta de 10 minutos. El equipo rival intentó apretar pero nuestro equipo seguía muy concentrado y no dejó escapar esta victoria tan importante.
Victoria en la segunda parte parcial 10/17. Marcador final 27-30 a favor del Terrassa.

Gran partido, gran victoria en un campo difícil.

PRIMERA CATALANA CADET MASCULÍ

CHT Cadet 24 - 29 Amics CH Tarragona

cadetMac_

Gran inici del nostre Cadet que ha agafat una renda de tres gols. Però uns minuts finals de la primera han fet perdre l’avantatge i han posat el marcador final d’aquesta primera ronda amb cinc gols per sota.

Un altre bon inici a la segona part ha escorçat la diferència a dos gols. Això ha fet somiar amb la remuntada, però un altra vegada el final del partit s’ha fet massa llarg i no s’ha pogut aconseguir la victòria.

Malgrat la derrota, l’equip ha deixat bons moments que prometen grans partits fins al final de la temporada.

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

PRIMERA CATALANA

Infantil Femení 17 - 18 Tàrrega

infant_feme

Emocionant partit viscut al pavelló de Can Jofresa entre el CH Terrassa i el Tàrrega.

Partit igualat entre dos equips amb un nivell similar. Les nostres jugadores molt motivades intentaven posar una escletxa al marcador, però el Tàrrega no abaixava els braços.
Amb contínues alternances al marcador el nostre equip amb una gran defensa i un gran joc d’atac anava avançant cap a la fi de la primera part on es va arribar amb el marcador molt igualat.

A la segona part la història no va canviar gaire, els dos equips amb un joc molt seriós lluitaven per posar-se per davant, i el Terrassa ho va poguer aconseguir marxant de dos gols però els nervis varen passar factura i el Tàrrega va aconseguir d’empatar el partit.
Al final arribaren a l’últim minut amb un empat al marcador i la possibilitat per part dels dos equips per a poder emportar-se el partit, aquest cop no va poder ser i en l’últim segon el Tàrrega aconseguia marcar el 17-18 definitiu.

Bon partit de les noies que poc a poc van pujant el seu nivell . Tot i la derrota felicitar al cos tècnic i a totes les jugadores. Endavant Terrassa.

LLIGA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

CHT Infantil Masculí Instal3 25 - 23 Handbol Gavà

Screenshot_20230312-214536_WhatsApp - Llibertat Abad

Aquest dissabte 11 de març a les 16:00h, hem rebut a Can Jofresa al Handbol Gavà per disputar els dos punts de la tercera jornada del Top8 de Lliga Catalana.

La primera part ha arrencat amb un joc local que feia patir pel resultat final i recordava massa al de la setmana passada. Els llançaments no entraven a la portería visitant i la nostra defensa no era capaç d’aturar els atacs del rival. Canvi complet de l’equip al minut deu però els nervis de quan es va darrera al marcador no han permès als nostres infantils apropar-se al marcador. Tot i això, hem arribat al descans amb un marcador 11-13 que encara ens mantenía al partit.

L’ Instal3 ha començat la segona part amb el mateix ritme que la primera però poc a poc han aconseguit apropar-se al marcador i a deu minuts del final han empatat, posant nerviosa a la banqueta visitant perquè els infantils egarencs ara si confiaven que els dos punts es quedarien a casa.

Resultat final de 25:23 que els fa pujar una posició a la classificació general però més important que això és que a aquest partit tots els nostres nois s’ han repartit els minuts.

Els MPV valors d’ aquest partit són en Raül i l’Eric que han animat als seus companys sense descans en aquest complicat partit.

A seguir lluitant i gaudint del Top8. Ara a pensar en fer un bon partit la setmana que ve vs. La Roca i mostrar la vostra millor versió com habitualment feu davant complicats rivals. Som-hi, Instal3. Som-hi Terrassa!!

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

BM Barberà del V. 29 - 19 CHT Infantil Negre

Screenshot_20230419-064145_WhatsApp - EMILIO MIGUEL BAENA

Jornada disputada en las instalaciones deportivas de Ullastrell.

Aunque la pista no era la idónea los dos equipos salieron a jugar. Partido marcado por la prudencia debido al estado de la pista. Jugadas lentas. Aunque nuestros chicos lo intentaron no pudo ser.

Seguimos mejorando, lo conseguiremos. Salud y Handbol!!!

CHT Aleví negre Bento 12 - 4 Escola Martí

WhatsApp Image 2023-04-26 at 08.26.59

El passat dissabte dia 22, a les 9:00 h a les instal·lacions de Can Jofresa, l’Aleví Negre Bento, de locals, es va proclamar campió invicte, a l’últim partit de la Lliga Escolar Promoció 2 contra uns dels equips més en forma i que més han evolucionat des de l’inici del curs, l’Escola Martí.

Als primers minuts de l’inici, els nostres van sortir dubitatius, freds, amb una falta d’impuls que feia que no poguessin desplegar la seva millor versió, a poc a poc van anar entrant al partit, la intensitat guanyava sencers i els duels queien del nostre costat permetent finalitzar amb transicions ràpides, acabat el quart el marcador mostrava un resultat molt més contundent del que un principi podia suposar-se.

Al segon quart, el Terrassa encara que va sortir a la pista amb un equip totalment renovat respecte al primer, els errors i les sensacions de l’inici van ser les mateixes. El quart transcorria i l’equip no hi era, incòmodes al parquet, el rival havia après la lliçó i no concedia res. 3 individualitats finals dels nostres van desnivellar la balança i el marcador va acabar al caseller dels locals.

El tercer quart no va tenir gaire història, va començar amb una magistral parada del porter del Terrassa que va posar als seus companys el “ON” a la versió piconadora dels petits guerrers, la distància en el joc eren evident i així va quedar reflectit el resultat, 3-0 partit a la butxaca.

L’últim quart, sabent-se campions del matx i de la Lliga, els petits van sortir a la pista amb un excés de relaxació, però, tot i això, l’equip és tan bo que els visitants entregats no van trobar la manera d’aprofitar l’ocasió de poder guanyar el quart final.

Ser campions de qualsevol competició és una fita molt difícil, però fer-ho sense haver perdut un partit, té molt de mèrit perquè és un repte gairebé impossible que vosaltres amb la vostra senzillesa, sense fer soroll, treballant amb alegria, humilitat i disciplina heu aconseguit de manera merescuda.

GRÀCIES I MOLTES FELICITATS PETITS, SOU CAMPIONS EN EL PRESENT, I EL QUE ÉS MÉS IMPORTANT, QUE SOU EL FUTUR A L’HANDBOL TERRASSA.

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví Negre 6 - 10 Avenc Sant Cugat

alevinsmsc

Gran partit a la categoria Aleví escolar, el viscut el passat dissabte dia 26, a les 10:00 a la pista de Can Jofresa.

Els nostres petits guerrers, Aleví Negre contra, històricament, uns dels rivals més forts de la categoria, l’AVENC de Sant Cugat.

El primer quart va ser una lluita aferrissada de poder a poder, dos equips treballats, forts i intensos que ho donaven tot per no perdre cap de les petites batalles que es donaven al parquet. El nostre porter a la seva, aturar i aturar, la defensa aguerrida i l’atac generós i encertat… Calia aguantar, al marcador un empat, però una pèrdua de pilota a l’últim segon i contraatac mortífer del rival va declinar la balança a favor dels santcugatenys. QUINA MALA SORT, L’EMPAT ERA EL RESULTAT QUE HAGUÉS FET JUSTÍCIA.

El segon quart, vam anar de més a menys, hi va haver un punt de total desconnexió, lents, espessos, era el moment per un gran equip com l’AVENC que no deixaria d’aprofitar per anar-se’n al marcador i poder viure aquest quart amb la tranquil·litat de la gran renda que mostrava a la tauleta.

El tercer quart SIMPLEMENT ESPECTACULAR, els petits guerrers van sortir com a motos de carreres, la benzina súper 98 la va injectar en sang l’Andrea al descans amb una intensa xerrada correctora i tremendament motivadora. Les parades del nostre porter eren constants, havia nascut una altra estrella a la porteria, és clar veient això, la resta de l’equip no desentonaria, van defensar i van atacar com els guerrers que són… Va passar el que tots esperàvem… un tercer quart al sac i ben lligat pels egarencs.

El darrer quart, tots nosaltres entusiasmats i el rival ben espantat. L’entrenador de Sant Cugat va treure tota l’artilleria pessada al camp perquè s’intuïa a l’ambient que podien deixar escapar la victòria i era una cosa que no entrava als seus plans, nosaltres vam lluitar el quart com calia, però l’esforç anterior havia estat titànic i les forces van començar a minvar. Se’ns va acabar la benzina i se’ns va acabar el quart.

Els petits guerrers segueixen a la seva, fer-nos gaudir a tots als seus partits, el cor de tots els components i la ment dels seus entrenadors fan que aquest equip creixi i creixi, partit a partit. Es molt simple, amb la seva il.lusió i petites gestes ens tenen enamorats i ens fan sentir MOLT ORGULLOSOS d’aquest GRANDIÓS ALEVÍ DE L’HANDBOL TERRASSA!!! SOM-HI NOIS, ENDEVANT TERRASSA !!!

Escola Joan Maragall 6 - 9 CHT Benjamins Bento

bejaminsss

Partit molt emocionat!!

Aquests petits valents avancen cada dia més, i el demostren fem un gran partit. Unes dues primeres parts amb molt bon handbol, ple de bones jugades col·lectives on cercant els seus companys per poder fer bons passos i poder celebrar els gols com si ells mateixos ho haguessin fet.

Una Tercera part que de moment es resisteix, no sabem per si el neguit al resultat del partit, per què encara són molt petits per mantenir-se concentrats tant de temps o simplement es relaxen.

Una quarta part ple d’energia on tenien clar que haurien de tornar a esforçar-se si volien guanyar i com sempre ho han donat tot per a aconseguir el seu objectiu. I per a finalitzar com un gran equip vam celebrar l’aniversari d’un dels nostres entrenadors com la gran família que hem arribat a construir. Enhorabona, Petits Valents!!