Infantil Masculi campio torneig Sant Esteve Sesrovires 2015
Infantil Masculi campio torneig Sant Esteve Sesrovires 2015

L’EQUIP INFANTIL MASCULÍ DEL CLUB HANDBOL TERRASSA, GUANYADOR DEL 35è TORNEIG INTERNACIONAL D’HANDBOL DE SANT ESTEVE SESROVIRES

Antoni Alsina
L’equip infantil masculí Infantil Masculídel Club Handbol Terrassa es va proclamar guanyador en la seva categoria del 35è torneig internacional d’handbol celebrat a Sant Esteve Sesrovires entre els dies 17 i 21 de juliol de 2015.
L’equip dirigit per Joel Navarro va arribar invicte a la final, en la que es va enfrontar per segona vegada amb l’equip local, al que ja havia derrotat a la fase de grups. L’equip de Terrassa es va fer amb la final pel resultat de 14-9, en un emocionant partit que va dominar des del principi. Va destacar per un impressionant treball de defensa i encert en les jugades d’atac, a l’hora de superar amb joc ràpid la defensa 3 3 de l’equip rival.
L’equip infantil masculí del CH Terrassa estava format pels següents jugadors: Marc Duarte, Xavi Olivares, Alex Torrentera, Víctor Cambril, Kevin Camps, Oriol Baeza, Adrián Bello, Eric Jurado, Arnau Fernández, Miquel Alsina, Christian Galera i Iván Pajuelo (porter). Oriol Baeza va rebre el premi al millor jugador. Per altra banda l’equip infantil femení del CH Terrassa va aconseguir també una meritòria tercera posició.

Podeu consultar resultats aqui:

http://www.chses.net/Torneig/index.php