El nou entrenador del primer equip del femení del Club Handbol Terrassa Ricardo i Montse va formar-se com a jugador al Barça i ha estat entrenador del BM La Roca Senior Femení de Plata durant dues temporades..

La secció femenina del Club Handbol Terrassa compte amb una coordinació esportiva i 5 equips: infantil, cadet, juvenil i dos sèniors.

Isra Damont va iniciar-se com a jugador a l’Oar Gràcia fins a la categoria cadet, després va entrar al FCB on va jugar a les seves categories inferiors i dues temporades al primer equip. Ha estat jugador del Tersa Adrianense (Div.Honar B), al BM Huesca (1a Nacional) Prasa Pozoblanco (Div.HonorB), al Sant Quirze (1a Nacional) i al Handbol Sabadell (1aCatalana i Lliga Catalana).
Com entrenador, ha portat diferents equips de base a BMHuesca, Adesal Córdoba, Pozoblanco i Polinyà. I destaca la seva responsabilitat com entrenador de l’equip de la categoria de Plata de La Roca Sènior Femení. També ha fet tasques de director tècnic al Sant Quirze i al BM Polinyà.

Equip de 14 jugadores
Isra compte amb un equip de 14 jugadores, totes elles ja formaven part de l’equip de la temporada passada que va aconseguir l’ascens a Lliga Catalana. Només hi ha una nova incorporació, la portera Liliana González que prové de la Roca tot i que es va formar al Club Handbol Terrassa.

Coordinació Esportiva Femenina
La secció femenina del Club Handbol Terrassa compte amb 5 equips: infantil, cadet, juvenil i 2 seniors. La coordinació d’aquesta secció es compte amb el propi talent del Club, amb persones vinculades a l’entitat des de fa anys. Aquesta coordinació està formada per dos perfils complementaris, un de més senior i un de més jove. D’aquesta manera, es vol aconseguir 3 beneficis:

  • Repartiment de tasques: les responsabilitats i les tasques del càrrec queden repartides entre la disponibilitat de dues persones.
  • Promocionar el talent jove del Club: Itziar és una jove jugadora i entrenadora que compta amb l’actitud i coneixements per assumir una coordinació.
  • Garantir el futur del càrrec: amb aquesta figura d’equip transgeneracional es vol assegurar que l’entitat disposi d’un relleu natural en aquestes posicions de responsabilitats.

Itziar Rubio Carretero
Jugadora d’handbol des dels 11 anys i fomada al Club Handbol Terrassa. Ha estat entrenadora de diferents equips del Club i d’equips escolars de la ciutat. Des de fa 10 anys és entrenadora, i actualment ho és de l’equip cadet femení vermell de primera catalana. Des de fa 5 temporades forma part del primer equip del Sénior Femení Ricardo i Montse.

Marcos Bieito
Format com a jugador i entrenador al Club Handbol Terrassa, va haver de deixar la pràctica esportiva per una lesió als 16 anys. Des de llavors ha vinculat la seva relació amb l’handbol fent d’entrenador i àrbitre, així com feines tècniques al Club Handbol Terrassa. Va treballar com entrenador en equips de base d’Extremadura. El 2015 va tornar al Club Handbol Terrassa on ha fet d’entrenador de diversos equips. Disposa de titulació d’entrenador territorial i d’àrbitre de la Federació Catalana d’Handbol.

 

Us compartim links de noticies relacionades:

La permanència, objectiu de l’Handbol Terrassa

El sènior femení de l’Handbol Terrassa s’activa amb la gran novetat d’Isra Damont a la banqueta

 

* Nota: Fotografia Diari de Terrassa