TECNIFICACIÓ DE SETMANA SANTA 2022Èxit de la Tecnificació de Setmana Santa 2022.
Aquest any, per Setmana Santa, hem capgirat el entrenaments. Entrenadors d’equips masculins han entrenat equips femenins, i entrenadors d’equips femenins ho han fet amb equips masculins. Nois i noies han pogut entrenar plegats, en una tecnificació per posicions, des de categoria infantil a juvenil. Entrenadors/es i jugadors/es dels primers equips masculins i femenins s’han apropat a la base per compartir els seus coneixements. Tot plegat ha estat una gran experiència i una bonica activitat que ha enfortit el Club.

Una primera experiència exitosa
Plantejar aquesta activitat era arriscat. No teníem experiències prèvies. No sabíem la resposta i acceptació que podia tenir, especialment en una temporada en què les famílies portaven molts mesos sense poder sortir de vacances a conseqüència de la pandèmia de COVID-19. Però finalment hi ha hagut temps per a tot: per recuperar el casal pels més menuts, per fer entrenament de tecnificació i rebre visites de professionals del handbol, a principi de setmana; i també per sortir i gaudir en família dels merescuts dies de descans de dijous Sant a dilluns de Pasqua.


Agraïments i reconeixement des de la Junta
Tota la Junta agraeix públicament l’esforç i la dedicació de tots els que han participat o col·laborat en l’organització de l’activitat, als qui han dirigit les sessions d’entrenament, i a tots els jugadors i jugadores que hi han assistit amb ganes de millorar la tècnica personal. A tots vosaltres, moltes gràcies!

A més, el president del Club Handbol Terrassa, en Toni Alsina, es mostra molt satisfet de comprovar que aquells que hi han participat s’ho han passat molt bé i han gaudit de l’experiència, tant entrenadors/es o com a jugadors/es.

Repetirem!
L’experiència ha estat tant satisfactòria que ja s’ha decidit repetir-la en properes ocasions. Amb una edició millorada gràcies als suggeriments que ja s’han fet.