Dissabte amb tres partits de pretemporada de l’Infantil Masculi INSTAL3

Diuen que una imatge val més que mil paraules, i nosaltres aquest dissabte el podríem resumir amb la fotografia que acompanya la crònica. No comptarem les paraules que farem servir per descriure tot el que hem viscut en un únic dia, o potser sí, però torneu a mirar la fotografia en acabar i ho entendreu.

Dissabte de handbol on en Dani Puerto ha pogut assajar jugades per consolidar-les i testejar noves posicions dels jugadors. Un aprenentatge que és or de cara a les fases de Lliga que els esperen l’últim cap de setmana de setembre.

La calor, amb ventalls a les grades i suor a les pistes, ens ha acompanyat ja de bon matí amb el primer dels tres partits: Cadet Negre CHT– Infantil Vermell CHT. Els nostres jugadors, coneixedors de la diferència en cossos i en força per l’edat, han demostrat que en defensa poden ser gegants.
La primera part ha anat molt justa, fins i tot hem estat per sobre d’ells amb 4 gols d’avantatge, acabant amb un 15-16 al nostre favor. Però la truita ha girat la volta a la segona part, hem estat per sota del marcador en 3 gols i finalment ha guanyat el Cadet Negre amb un resultat de 29-27. Alguna pèrdua de pilota, penals xiulats a favor del Cadet i un dels nostres amb una fissura al dit gros de la mà dreta que l’ha obligat a deixar la pista. Ànims, Jose, que aviat estaràs al 100%.

Després de dinar ens esperava a Canju el Sant Andreu A. Els nostres jugadors, potser per l’hora, potser per la calor, la digestió, o simplement perquè tampoc els hi han semblat tan grans, han arrencat el partit bastant relaxats, provocant que els de Sant Andreu s’allunyessin al marcador. Els nostres aconsegueixen remuntar però els visitants tornen a allunyar-se amb un resultat a la primera part de 13-17 a favor d’ells. No és fins al minut vuit de la segona part que ens posem per davant per primer cop. S’aproximava el final del partit i veient el marcador els nostres jugadors han augmentat la intensitat de joc fins perdre el partit amb un més que ajustat 30-31.

Però no hi ha dos sense tres i hem agafat cotxes per canviar de comarca i aterrar a la costa. Tot i que la calor continuava sent intensa, hem preferit no aturar-nos a la platja i anar directes al pavelló de Maria Teresa Roca on ens esperava el Mataró A. Podeu pensar que un dia tan esgotador com aquest acabar-lo amb un intens partit vs Mataró A podria ser més que agosarat o esbojarrat. Però els nois han mirat a la grada, ens han vist suar i han rigut per dins, perquè nosaltres no hem estat conscients, fins que ha començat el partit i ens han fet aixecar del seient en més d’una ocasió i de dues. Comença tot plegat molt igualat i és al minut disset que ens posem per davant, arribant a un marcador final de la primera part de 15-17. La segona part arrenca amb la mateixa intensitat, i és que dels tres partits aquest ha estat on els nostres nois ho han donat tot. La sensació general era que ho tenien a tocar. Xiulen el final del partit i ens trobem amb una falta directa i un marcador de 30-29. Derrota o empat? En Dídac, a qui li havien fet la falta, es prepara, es pren el temps necessari, i llença la pilota.

Ara mireu la fotografia i sabreu quin va ser el marcador final. Torneu-la a mirar i veure-ho a un equip amb ganes de menjar-se el món i de jugar les fases a Lliga i de, passi el que passi, continuar aprenent, creixent i demostrant que quan s’està a pista no importa l’equip contrari sinó els ulls amb els que el mires.

I tot això, amb només un dia, 651 paraules i una imatge.