L’equip Infantil masculí vermell participa al torneig amistós de l’Egara.

Aquest cap de setmana, l’Infantil Vermell ha reprès la competició després de la parada estiuenca. Hem participat al sisè torneig de l’Egara juntament amb cinc equips de categoria infantil. Al sorteig ens han creuat en primera fase amb el KH7 Granollers Sporting i el CH Molins de Rei.

Primer partit matiner de dissabte vs Granollers com a locals. Encara que hem començat despenjant-nos del marcador, els nois han sabut refer-se obtenint un resultat a la primera part de 9-12 i un marcador final de 17-27 que demostra tant la fermesa en defensa i porteria com el bon encert de cara a gol.

Segon partit de dissabte vs Molins de Rei. Resultat a la primera part de 13-04 que ja demostrava que els egarencs eren superiors tècnica i físicament. Resultat final de 28-10 que ens classificava per la final de diumenge vs el FC Barcelona B.

Començar la pretemporada amb un intens torneig que acaba amb una final amb el Barça, ha estat un bon estímul per a tot l’equip. Tot i que el Barça partia com a favorit, els nostres nois han jugat afrontant la final del torneig amistós molt seriosament, nerviosos, però sense cap pressió. Sant Llorenç ple i, encara que les grades estaven dividides, s’ha vist un bon partit. El Barça no s’ha escapat en cap moment i els nostres nois han lluitat totes les pilotes com si fossin la decisiva. Resultat final de 23-14, que podria haver estat encara més ajustat si alguna que altra pilota que no ha volgut entrar ho hagués fet. Però de ben segur, a la propera que aquests nois es trobin cara a cara amb el Barça, sabran que poden mantenir el seu ritme i fer-los suar la samarreta.

Important remarcar la gran rotació de banqueta del nostres infantils vs l’equip mantingut durant molts minuts del Barça. Tots els nostres nois han jugat el mateix i tots ells han fet un molt bon paper.
Remarcar també que cinc petits de la casa han jugat amb els infantils vermells, en Pol, el Pau i el Raül (alevins) i en Cesc i el Miguel (infantils de 1er any). Sou petits però molt valents!

Nois, l’esperit del negre segueix viu i amb les dues incorporacions de segon any, en Guillem i l’Oriol, que ja estan 100% adaptats, aquest any ho passareu genial a la pista.
A seguir treballant la pretemporada com ho esteu fent amb en Dani, Pau i Miranda i encarareu fantàsticament les fases de lliga catalana.

Citem a la marea vermella a animar-nos al proper partit de pretemporada a Canju. Dissabte 10 de setembre a les 16:00 vs Sant Andreu.
Som-hi nois! Sou molt grans i arribeu on arribeu ens ho fareu passar genial demostrant els vostres valors, companyonia i respecte.