CLUB HANDBOL TERRASSA PORTA L’HANDBOL AL CARRER AMB MOTIU DEL MUNDIAL FEMENÍ D’HANDBOL 2021

CLUB HANDBOL TERRASSA PORTA L’HANDBOL AL CARRER AMB MOTIU DEL MUNDIAL FEMENÍ D’HANDBOL 2021
 
Més de 180 nens i nenes han participat a les tres activitats de Handbol al Carrer organitzades pel Club Handbol Terrassa per donar visibilitat aquest esport i en motiu del Mundial Femení d’Handbol. 
 
 Aquesta iniciativa s’ha compartit amb més de 45 Clubs de tot Catalunya i ha estat coordinada per la Federació Catalana d’Handbol. 
 
 La col·laboració voluntària de jugadors i jugadores d’alguns dels equips del nostre club ha fet possible l’èxit d’aquestes activitats. 
 
El proper dijous 30 de desembre a la tarda, es tornarà a celebrar una altra activitat de Handbol al Carrer, dins del marc del Joguem+ coordinat per l’Ajuntament de Terrassa.

 El Club Handbol Terrassa ha portat l’handbol el carrer per fer més visible aquest esport d’equip. En motiu de la recent celebració del Mundial Femení d’Handbol a Catalunya i a València, la Federació Catalana d’Handbol va animar a tots els clubs catalans a organitzar diferents activitats per fer més visible aquest esport. En total van ser més de 45 clubs de tot Catalunya que hi van participar. El Club Handbol Terrassa ha organitzat tres activitats a diferents punts de la ciutat adreçades a nens i nenes de 6 a 14 anys. Més de 180 participants, 500 persones de públic i 17 voluntaris van fer possible partits d’handbol, circuit d’habilitats amb la pilota d’handbol i un concurs de xuts solidaris. En concret, es van organitzar activitats el dissabte 13 de novembre pel matí al parc de Vallparadís, el divendres 19 de novembre per la tarda a la Plaça Nova i dissabte 20 de novembre per la tarda a la Plaça Vella.

 Dissabte 13 de novembre al matí al Parc de Vallparadís

 Els jugadors i jugadores més petits del nostre Club, els equips benjamins i alevins, juntament amb altres nens i nenes espontanis, van participar a les activitats dirigides per les seves entrenadores i dos jugadors voluntaris juvenils. La carpa del Parc de Vallparadís va ser un marc marc fantàstic per acollir l’activitat en un matí assolellat i de bona temperatura.

 Divendres 19 de novembre a la tarda Plaça Nova

 En aquest cas van ser jugadors i jugadores de l’equip infantil masculí negre, juvenil masculí, cadet femení negre i cadet masculí vermell que van animar a la multitud de nens i nenes a jugar i a provar les seves habilitats en l’handbol. Es va muntar una pista limitada amb un inflable cedit per Decathlon (Kipsta Stadium) per jugar partits i una portaria per provar l’encert en els tirs. 

 Dissabte 20 de novembre a la tarda a la Plaça Vella

 Al centre de Terrassa, el Club Handbol Terrassa i Handball School van oferir una activitat a favor de l’Associació Aigua de Coco per crear una escola socialesportiva d’handbol a Madagascar. Més de 65 nens i nenes van provar la seva punteria i se’ls va regalar un braçalet. En aquesta ocasió van ser jugadors del cadet masculí vermell els qui van dinamitzar l’activitat. 

 Sorteig de material esportiu del Club Handbol Terrassa

 Entre tots els 180 participants a les tres activitats del Handbol al Carrer i que van deixar les seves dades, es va sortejar tres bosses de material esportiu del Club Handbol Terrassa. 

 En Nil ha estat un dels tres afortunats i va venir al Club a recollir el seu obsequi. Va aprofitar i va baixar a pistes a veure de prop com els nostres jugadors i jugadores es preparen. En va quedar tan content que ja li demanava al seu pare de començar a entrenar! Nil, seràs molt benvingut al Club Handbol Terrassa!

 Col·laboradors

 Aquesta acció de visibilitat de l’handbol a Terrassa ha estat possible gràcies a la col·laboració de persones jugadores dels equips juvenil masculí, infantil negre masculí, cadet femení negre, cadet masculí vermell i veterans del Club Handbol Terrassa. I també a empreses com Decathlon, Instal3, la Baixada i l’Ajuntament de Terrassa.

 El dijous 30 de desembre, més

 El Club Handbol Terrassa participarà al festival infantil Juguem+ organitzat per l’Ajuntament de Terrassa. En aquesta ocasió, el Club muntarà una activitat de Handbol al Carrer a la plaça de les Teixidores, que es troba a l’Avinguda Jacquard cantonada amb el carrer Salmeron, al costat de la Casa Baumen. En concret serà el dijous 30 de desembre de 16 a 19 hores amb una pista per jugar a handbol i fer un circuit d’habilitats.