Segueix-nos en les nostres xarxes socials i dóna’ns un LIKE, el nostre Club ens fa més grans i només es necessita 1 minut, ens ajudes?

Any 1995, després d´una exitosa etapa de 10 anys a 1a Nacional, on el Club Handbol Terrassa havia assolit un nivell de joc i éxits espectacular a l´Handbol Català, començava una etapa de 25 anys on el CHT estaria a les categories amaters de l´Handbol Català amb una trajectoria molt irregular.

Any 2020, 25 anys després el Club Handbol Terrassa torna a Categoria Estatal, la 1a Nacional, amb una consolidació esportiva i económica que permet gaudir de la categoria i assolir la permanència 4 jornades abans de finalitzar la temporada.

Any 2021… finalitza la pandemia del COVID, el Club Handbol Terrassa es consolida com equip a la 1a Nacional Masculina i signa una brillant classificació al Campionat d´España Cadet Femení.

Ara és l´hora de que el Club Handbol Terrassa planifiqui les properes etapes esportives.

Amb aquest antecedents, el Club Handbol Terrassa es proposa arribar a la Divisió d’Honor PLATA Masculina i Femenina en un plaç màxim de 5 anys.

Amb aquesta campanya de Crowdfunding volem afrontar económicament el repte de dotar als nostres joves esportistes del millor entorn esportiu per a assolir el seu somni de jugar a la Divisió d´Honor PLATA a la ciutat de Terrassa.

FASES DEL CROWDFUNDING

1.- CONSTRUINT IL·LUSIONS

En aquest primer tram de 0 a 1.000 euros potenciarem les bases de la Promoció de l’Handbol en edats escolars (de 6 a 12 any), destinant els fons obtinguts a Material Esportiu, Monitors, Activitats lúdico-esportives per a noies i nois i lloguer d’instal·lacions.

A l’arribar a aquest objectiu, sortejarem un VAL de 100 € del nostre col·laborador Decathlon per a la compra de qualsevol dels seus productes a través de la seva botiga online entre totes les persones que aportin un mínim de 5 euros com a mecenes del CHT (per cada 5 € donat s’assignarà una participació en el sorteig – sense límit de participacions).

2.- FORMANT PERSONES

En aquest segon tram de 1001 euros a 3000 euros potenciarem la formació de la nostra Escola d’Entrenadors, dotant-los de recursos pedagògics, material i seguiment continuat perquè eduquin en valors, esforç i esportivitat a les nostres jugadores i jugadors.

3.- TOCANT EL CEL

En aquest tercer tram dels 3001 euros als 5000 euros dotarem a les nostres jugadores i jugadors dels serveis que necessiten per avançar en el seu camí a plata (vídeos, fisioteràpia, coaching, material esportiu).