Magí Serra, entrenador del Sènior Masculí de Primera Nacional

La temporada passada el primer equip masculí del Club Handbol Terrassa va mantenir la permanència a Primera Nacional. Enguany, Magí Serra té com a principal objectiu consolidar el primer equip a la categoria nacional per progressar en properes temporades.

Magí Serra Handbol Terrassa
Magí Serra Entrenador Senior Masculí

Magí Serra té experiència com entrenador a Itàlia, Kuwait, Hongria (NB I) i a Espanya (ASOBAL) en les seves primeres lligues; ha estat entrenador i director esportiu durant diversos anys en diferents equips de base d’Espanya.

De les seves principals fites assolides per aquest tècnic barcelonès són la 2º classificació a la lliga italiana amb Raimond Sassari (EHF), salvar l’equip del Balonmano Cangas d’una situació complicada guanyant 8 partits seguits i arribar a disputar la semifinal de la Copa Hungria amb Balmaz Hungarian Club per primera vegada a la història del club.

Llicenciat com a professor d’educació física, té el títol d’entrenador de Nivel 04 de la EHF “Rinck Convention (Madrid 20-21)” i d’entrenador Nacional de Balonmano.

Defineix el seu joc amb un atac organitzat, un ràpid contraatac i una defensa forta i calmada que li permet assolir ser el líder d’equips menys golejats de cada lliga.

 

Toni Puntos, entrenador del Sènior Femení Ricardo i Montse

El primer equip femení del Club Handbol Terrassa, el Handbol Terrassa Ricardo i Montse competirà a la categoria Primera Catalana quan l’any passat van proclamar-se finalista a la Copa Federació 1a Catalana. Toni Puntos té com a principal objectiu esportiu pel seu equip assolir l’ascens a Lliga Catalana.

Toni Puntos
Toni Puntos Entrenador Sènior Femeni

Antoni Puntos Melet format com a jugador al CE Molins de Rei, s’inicia com a entrenador a l’edat dels 21 anys i passa per totes les categories del club. Durant l’etapa molinenca desenvolupa també tasques de coordinador de Jocs Escolars a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Molins de Rei. Posteriorment inicia un periple per clubs que el porta a Sant Andreu de la Barca, Martorell, Sabadell (OAR Gràcia), Sant Cugat i Terrassa on entrena un juvenil masculí durant una temporada en la qual l’equip és campió de la lliga regular de 1a Catalana i subcampió del Top-4 . Les darreres temporades les passa al Club Handbol Sant Vicenç, concretament quatre on prepara equips base i col•labora en equips sèniors de Lliga Catalana i Divisió d’Honor Plata. Durant les darreres dues temporades entrena al sènior femení del Club Handbol Cooperativa Sant Boi a Lliga Catalana. També ha desenvolupat tasques de direcció esportiva a l’Escola d’Handbol de El Papiol i el CH Castellbisbal, club aquest darrer del qual n’és cofundador.  És pioner de l’handbol a la vila on resideix actualment, Castellbisbal.

 

Més pistes, més handbol, més Terrassa

La trobada amb la premsa també ha estat una nova ocasió per reivindicar de nou la necessitat que té el Club Handbol Terrassa de disposar de més hores de pista coberta a Can Jofresa.

En aquest cas ha estat en Magí Serra que ha explicat que no només el seu equip que competeix a Primera Nacional, sinó tots els 18 equips del Club, necessiten poder entrenar a pista completa i no compartida entre ells. Només així pot garantir poder preparar millor la condició física i habilitats tècniques dels jugadors i jugadores.

 

El paper de la dona al Club Handbol Terrassa

En Toni Puntos ha explicat com la secció femenina del Club Handbol Terrassa està aconseguint grans fites esportives. Uns resultats que s’espera que animin a la pràctica d’aquest esport a nenes i noies de la ciutat. A més a més, la implicació femenina amb el Club també es tradueix en que l’equip tècnic està format quasi el 45% per personal femení. I en que dels membres de la junta el 40% són dones.

 

Mira aquí el vídeo de la presentació:

https://www.facebook.com/clubhandbolterrassa/videos/246205737405820