SenorFemeniRicard

Decimoprimera jornada de liga para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse. Nos visitaba el segundo clasificado de esta Lliga Catalana, Handbol Vilamajor.

Partido muy intenso en ambas defensas en los primeros minutos de partido, que junto con algunos fallos de lanzamiento en ambos ataques hacia que el tanteado fuera bastante corto en los inicios, 8 a 8 reflejaba el luminoso en los primeros 20 minutos de juego, igualdad máxima que se vio truncado por un pequeño aceleron de las visitantes combinado con una exclusión local que nos llevó al 11-12 en el descanso.

Los primeros minutos de la segunda parte continuaron con la igualdad hasta que las jugadoras del Montseny cogieron una cómoda ventaja de 4 goles hacia el minuto 45, tras un tiempo muerto solicitado por Isra, nuestras chicas empezaron a apretar hasta llegar a empatar el partido a 28 a falta de 4 minutos para el final, en la recta final el mayor acierto de cara a portería de las jugadoras visitantes les hizo llevarse la victoria aunque hasta el último segundo no lograron el 29-31 final.

Muy buen partido de nuestras chicas que nos hace afrontar los próximos partidos con más confianza todavía. A seguir trabajando!!!

senormascnacioan

Durant els primers minuts del partit l’equip visitant ens ha sorprès amb una gran efectivitat que els ha permès agafar ràpidament una diferència de 3 gols, però la bona defensa ha fet que el marcador mostres un curt 7-10 quan l’entrenador visitant ha demanat el seu primer temps mort.

La reanudacio ha deixat un parcial de 0-3 i a partir d’aquí el nostre equip ha baixat una mica la intensitat, per arribar a la mitja part amb 12-18 al marcador.

La tornada de vestidors no ha estat bona i un parcial de 0-4 els ha situat a 10 gols, però els canvis en atac i defensa, les parades de l’Albert, l’encert de Cristian en el llançament i l’efectivitat del Tomàs des de 7 metres, sense oblidar les aportacions de tots els companys que s’anaven rellevant per mantenir la intensitat, ens han fet creure que ens ficàvem al partit amb un 28-31.

Però un altre cop un parcial de 0-3 amb una exclusió ha frenat la remuntada, arribant al 31-37 final.

senirmascnegr3e

Décima jornada de segunda catalana masculina y el Senior Negre se enfrenta a la Salle Bonanova en Can Jofresa en un partido muy importante para la escalada en la clasificacion.

Aunque con bajas por lesiones, el equipo llegaba con ganas del triunfo y sumar los dos puntos. El Senior Negre inició el partido con muy buenas sensaciones tanto en ataque como en defensa que se reflejaban adelantándose en el marcador aunque sin conseguir marcharse con mucha ventaja durante la primera parte.
Hasta que llegaron los últimos minutos y el equipo local conseguía irse al descanso con un resultado de 19-13.

Comenzó la segunda parte y el encuentro seguía con intercambio de goles entre los dos equipos.
Pasaban los minutos y el equipo visitante, mermado por la no disponibilidad de jugadores, veían como el cansancio les afectaba y el Terrassa se iba en el marcador llegando al final del partido con una abultada victoria que iluminaba el marcador con un 36-20.

Ahora a esperar al próximo sábado donde se luchará por ganar y seguir en los puestos de cabeza. Felicidades a todos los jugadores, y un apronta recuperación a los lesionados.

seniorfemeninegreeeee

Este sábado el Sénior Femenino Negro disputó el partido contra Berga, que acabó con un resultado favorable 18-33.

A pesar del resultado final, el partido empezó con complicaciones debido a la falta de intensidad y actitud por parte de nuestras jugadoras, cosa que hizo ponernos en un resultado de 7-1 en el marcador a favor de las rivales. Costó casi veinte minutos entrar en el partido, pero una vez que lo hicieron, comenzaron a remontar, acabando la primera parte 12-14.

La segunda parte empezó igual que el final de la primera y, a pesar de solo tener dos cambios en el banquillo, consiguieron aguantar toda la parte con intensidad y velocidad e irnos rápidamente en el marcador.
Un partido donde la primera parte no tuvo nada que ver con la segunda y que se consiguió salvar con motivación.

veterans

Sisena jornada de la Lliga Catalana Màsters la disputada aquest diumenge on els nostres Veterans visitaven la sempre complicada pista de l’Handbol Sant Esteve Sesrovires.

Els terrassencs es desplaçaven amb un equip curt d’efectius donades diferents lesions de jugadors sumades a d’altres absències per motius personals. Tot i això, l’arribada de noves incorporacions a l’equip com el porter Àlex Abril, en Juan Luis Rodríguez “Juanlu” i la tornada després de lesió de l’Alberto Cuerpo, van permetre configurar un equip amb les suficients garanties per disputar el partit.

La primera part es va iniciar amb intercanvi de gols en el lluminós arribant a la mitja part amb un resultat d’empat a 11 gols. Si bé és cert què, durant els primers 30 minuts els Veterans terrassencs van aconseguir distanciar-se de tres gols, les precipitacions i les pèrdues de pilota van equilibrar de nou el marcador.

La segona part va arrencar amb un canvi defensiu a 6:0 fet que va consolidar una defensa més contundent i efectiva què, sumat a grans aturades de l’Àlex Abril, va permetre distanciar-se poc a poc en el marcador fins al resultat final de 17 a 22. Dos punts més que consoliden a l’Handbol Terrassa Veterans a la part alta de la classificació (2n classificat).

La propera jornada, els nostres Veterans rebran a Can Jofresa, dissabte 17 a les 16h00, a l’Handbol Gavà que en aquests moments lidera la classificació de la Lliga a tot sols 1 punt dels nostres.
Serà una oportunitat clau per l’Handbol Terrassa Veterans per situar-se, en cas de victòria, al capdavant de la Lliga Catalana Màsters.
Desitjem que el Canju Arena s’ompli per donar suport a l’equip en el que serà un dels partits clau per les seves aspiracions a la Lliga. FORÇA VETERANS!!! 💪💪💪🤾🤾🤾

juvenfemenvermelllll

Partit corresponent a la 9a jornada de Lliga catalana entre el Club handbol Sant Boi i el CHTerrassa.

Brillant encontre de les noies d’en Tomàs que han arrasat a un Sant Boi molt actiu . Desde un bon començament el Terrassa va marcar un ritme de joc molt alt que l’equip rival no va poder aguantar.

Les nostres jugadores amb una defensa molt forta frenaven els atacs del Sant Boi mentre anaven pujant la diferència al marcador. Al final un 22 a 39 que donava la 9ena victòria per el Terrassa que segueix invatut en el seu grup.

Cal destacar la bona armonia entre els dos clubs per celebrar el dia contra les violències masclistes, l’esport sempre al costat de les bones iniciatives.

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit corresponent a la 8a jornada de Primera catalana entre el Club Handbol Terrassa i el Club Handbol Sant Andreu.

Bon inici de partit del Terrassa que ben d’hora ha estat dominant el partit amb un Sant Andreu lluitador però molt fluix. Com ens té acostumats, el nostre equip amb una defensa sòlida li ha posat difícils les coses al sant Andreu. En atac el Terrassa molt resolutiu i amb uns bons contraatacs ha pogut posar una bona diferència al marcador. Impressionant partit el jugat per David, que molt atent en defensa, ha pispat un munt de pilotes forçant uns bons contraatacs que hem sabut aprofitar.
Gran actuació aquest primer temps del porter Alejandro que només ha permès que entrin 7 gols. Amb aquesta empenta el Terrassa arribava al final del primer temps amb el resultat de 15 a 7.

Al segon temps la història ha canviat rotundament, Sant Andreu ha sortit per al partit mentre el Terrassa veia que a poc a poc com la diferència al marcador ha anat minvant. Sant Andreu anava creixent mentre que la bona efectivitat del primer temps del Terrassa no apareixia. Al final després de molt patir el partit amb un penal en contra fallat pel rival ha arribat al 26 a 26 final al marcador.

Un partit empatat que té un sabor agredolç després d’anar guanyant tot el partit; tot i això, continuem sent líders de grup i ben segur que els nostres jugadors en trauran una bona lliçó.

Juveniascnegro

Este pasado domingo a las 9 de la mañana se disputó un muy buen partido entre el Terrasa Juvenil Negre y el Sant Cugat.

El partido comenzó con muchos errores en los lanzamientos a portería de nuestro equipo que, aun jugando a un buen nivel, hizo que el equipo contrario cogiera diferencia en el marcador.
El equipo empezó a entonarse y recuperar diferencia aunque al final de la primera parte volvieron a marchar en el marcador. Final de la primera parte 11-15 en contra.

El equipo en la segunda mitad salió con ganas de remontar y nunca bajo los brazos. Pasados 15 minutos de la segunda mitad todavía seguía la diferencia de 4 goles pero el equipo seguía creyendo y apretó un poco más la defensa consiguiendo a falta de 1 minuto ir empatados.
Tiempo muerto y planificar jugada, el partido lo teníamos a tocar pero la jugada no salió y el equipo contrario robó el balón y acabó marcando.
Todavía quedaban unos segundos y el equipo lo volvió a intentar almenos conseguir un punto pero no hubo suerte y finalmente el partido acabó 27-28 para el Sant Cugat.

Hay que remarcar que en la primera vuelta el equipo perdió de 19 contra Sant Cugat (que van primeros en la categoría ) y en la segunda vuelta estuvimos muy cerca de la victoria. La valoración fue muy positiva todos los jugadores lucharon de principio a fin y nunca dejaron de creer en la victoria. Grande equipo seguimos creciendo 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

Infantil femeni_20-11-2022 - Leo Molina

Partit corresponent a la 7a jornada de primera catalana entre el Club Handbol Canovelles i el Club Handbol Terrassa.

Partit brillant el que hem presenciat al pavelló del Canovelles amb un equip del Terrassa que des del minut 1 ha sortit endollat per emportar-se la victòria, amb una defensa molt forta i compacta durant tot el partit i un atac més precís que en anteriors vegades. El partit ha començat amb un atac molt precís per part del Terrassa a la que sumada una gran defensa ens ha donat una avantatge al marcador que el nostre equip ha sabut mantenir durant tot el partit.

Tot i els intents del Canovelles per a acostar-se al marcador el nostre equip no ho ha permès; i hem arribat al final del primer període amb un 9 a 14 a favor nostre.

Al segon temps la història no ha canviat gaire i el nostre equip ha fet un gran segon temps marcant 16 gols mentre que el Canovelles només podia marcar 5 gols en tota la segona part. Gran partit de totes dues porteres que com sempre han fet una gran actuació i a la resta de l’equip que tant en defensa com en atac han estat brillants.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

infantilvermell

Aquest diumenge onze de desembre els nostres Infantils Instal3 i les seves famílies han hagut de matinar per l’horari que els hi ha assignat l’equip mataroní. 8:15 concentrats per començar el partit a les 9:00 h del matí al pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor de Mataró.

Gèlid pavelló i primers minuts marcats pel fred al cos i la setmana de festa amb pocs entrenaments. Els egarencs han anat per darrera al marcador de 4/ 2 gols però han pogut anar al descans amb un esperançador 13-11.

Els vermells han tornat a pista amb molt més encert i han arribat a posar-se per davant de dos gols però, el partit, des de l’inici ha estat ajustat i els mataronins han remuntat de nou, volien els dos punts si o si. Posteriorment els vermells sembla que han entrat una mica més al partit i ja el marcador ha estat d’empat durant tota la segona meitat de la segona part.

Finalment, els nostres nois han pogut rascar un punt a Mataró amb un lluminós de 26:26. Un puntet que manté als de Canju a la quarta posició de la lligueta i que fa encara més interessant el partit de la setmana següent vs el Molins, tercer classificat pel moment. Nois, com us agrada mantenir la grada en tensió…

En aquesta ocasió el MVP valors del partit és en Raül Blasco, un dels nostres joves talents a l’extrem. Aquest any toca que dos dels nostres jugadors descansin a cada convocatòria i encara que l’horari del partit demanava no matinar, ho has fet com el primer. Això és compromís amb l’equip!.

Endavant nois, setmaneta per cuidar-se, entrenar fort i preparar estupendament el partit de la setmana vinent, la marea vermella estarà amb vosaltres per animar-vos i donar-vos escalf i no patiu que no matinareu!.

A gaudir de l’amistat, el respecte i el companyerisme que us caracteritza!!

Som-hi Terrassa!! Som-hi vermells!!

infatilmascnegro

Reflexion. Es la palabra que resume el partido disputado entre el Infantil Negro Masculí y La Salle Montcada.

Después de una semana anormal nos enfrentamos de nuevo a La Salle dejando patente que después de 10 jornadas este equipo nos sigue intimidando. Pero deja patente que nuestros chicos deben madurar y sacar su león interior lo han demostrado en varias ocasiones que pueden, que tiene potencial.

Animo chicos recordar que vuestros padres, familiares, amigos pero sobre todo vuestros entrenadores apuestan y confían en vosotros. Salud y handbol!

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví Vermell 2 - 2 Maristes Rubí

aleviescolarss

Partit molt disputat i ajustat el jugat el passat dissabte al matí al pavelló de Can Jofresa per l’Aleví Vermell Bento.

Després de no haver tingut partit la setmana pasada, els nostres jugadors venien amb moltes ganes i això s’ha vist a la pista i amb l’equip disputant tots moltíssim minuts per les diferents baixes que hi havia.

Repartiment de parts entre els 2 equips on ens hem d’alegrar que cap jugador/a ha patit cap mal i que han gaudit i disfrutat moltíssim tal i com han manifestat al trobar-se amb les families.

Aquesta setmana tornem a tenir partit i ja pensant en els entrenos per arrivar al match a tope de nou !!!

CHT Aleví Negre 6 - 10 Avenc Sant Cugat

alevinsmsc

Gran partit a la categoria Aleví escolar, el viscut el passat dissabte dia 26, a les 10:00 a la pista de Can Jofresa.

Els nostres petits guerrers, Aleví Negre contra, històricament, uns dels rivals més forts de la categoria, l’AVENC de Sant Cugat.

El primer quart va ser una lluita aferrissada de poder a poder, dos equips treballats, forts i intensos que ho donaven tot per no perdre cap de les petites batalles que es donaven al parquet. El nostre porter a la seva, aturar i aturar, la defensa aguerrida i l’atac generós i encertat… Calia aguantar, al marcador un empat, però una pèrdua de pilota a l’últim segon i contraatac mortífer del rival va declinar la balança a favor dels santcugatenys. QUINA MALA SORT, L’EMPAT ERA EL RESULTAT QUE HAGUÉS FET JUSTÍCIA.

El segon quart, vam anar de més a menys, hi va haver un punt de total desconnexió, lents, espessos, era el moment per un gran equip com l’AVENC que no deixaria d’aprofitar per anar-se’n al marcador i poder viure aquest quart amb la tranquil·litat de la gran renda que mostrava a la tauleta.

El tercer quart SIMPLEMENT ESPECTACULAR, els petits guerrers van sortir com a motos de carreres, la benzina súper 98 la va injectar en sang l’Andrea al descans amb una intensa xerrada correctora i tremendament motivadora. Les parades del nostre porter eren constants, havia nascut una altra estrella a la porteria, és clar veient això, la resta de l’equip no desentonaria, van defensar i van atacar com els guerrers que són… Va passar el que tots esperàvem… un tercer quart al sac i ben lligat pels egarencs.

El darrer quart, tots nosaltres entusiasmats i el rival ben espantat. L’entrenador de Sant Cugat va treure tota l’artilleria pessada al camp perquè s’intuïa a l’ambient que podien deixar escapar la victòria i era una cosa que no entrava als seus plans, nosaltres vam lluitar el quart com calia, però l’esforç anterior havia estat titànic i les forces van començar a minvar. Se’ns va acabar la benzina i se’ns va acabar el quart.

Els petits guerrers segueixen a la seva, fer-nos gaudir a tots als seus partits, el cor de tots els components i la ment dels seus entrenadors fan que aquest equip creixi i creixi, partit a partit. Es molt simple, amb la seva il.lusió i petites gestes ens tenen enamorats i ens fan sentir MOLT ORGULLOSOS d’aquest GRANDIÓS ALEVÍ DE L’HANDBOL TERRASSA!!! SOM-HI NOIS, ENDEVANT TERRASSA !!!

Club Handbol Terrassa Benjamins

Handbol Sant Quirze - CHT Benjamins

benjaminesss

Els Benjamins visiten el camp del Sant Quirze,

Primera i segona part molt emocionat, on tots els jugadors estaven molt compaginats i concentrats fent totes les estratègies ensenyades i marcades per la Natalia (entrenadora).
Ens van sorprendre amb un joc de complicitat, familiaritat i molt companyerisme. Els nostres petits van creixent junts i això es nota!

Una tercera part en una mica de distracció i neguit, però en la quarta part han sabut tornar al bon joc, on els petits guerrers van lluitar un altre cop i van aconseguir la tan anhelada primera Victòria de la Lliga.