seniorfemneiricardo

Decimosegunda jornada de Lliga para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse. Visitábamos la pista del Esplugues, rival directo para la permanencia.
Los inicios del partido fueron muy igualados con alternancia en el marcador de no más de dos goles.
Así llegamos al descanso con ventaja de las chicas de Isra.

Al inicio de la segunda parte, el mayor acierto cara a gol de las jugadoras locales hizo reducir la ventaja en los primeros minutos. La igualdad fue manteniéndose hasta los últimos segundos en los cuales nuestras chicas tuvieron balón para empatar pero no pudo ser.
Derrota por la mínima en un partido muy igualado.
Ahora toca descansar y cargar pilas, también recuperar jugadoras lesionadas de cara al inicio de año.

senormascnacioan

Durant els primers minuts del partit l’equip visitant ens ha sorprès amb una gran efectivitat que els ha permès agafar ràpidament una diferència de 3 gols, però la bona defensa ha fet que el marcador mostres un curt 7-10 quan l’entrenador visitant ha demanat el seu primer temps mort.

La reanudacio ha deixat un parcial de 0-3 i a partir d’aquí el nostre equip ha baixat una mica la intensitat, per arribar a la mitja part amb 12-18 al marcador.

La tornada de vestidors no ha estat bona i un parcial de 0-4 els ha situat a 10 gols, però els canvis en atac i defensa, les parades de l’Albert, l’encert de Cristian en el llançament i l’efectivitat del Tomàs des de 7 metres, sense oblidar les aportacions de tots els companys que s’anaven rellevant per mantenir la intensitat, ens han fet creure que ens ficàvem al partit amb un 28-31.

Però un altre cop un parcial de 0-3 amb una exclusió ha frenat la remuntada, arribant al 31-37 final.

seniornegremasc

Sábado 17 de diciembre el Senior Negre se desplaza a Llavaneres a disputar el partido correspondiente a la 11 jornada de Segunda Catalana. Partido muy importante para los dos equipos en la lucha por los puestos delanteros de la clasificación.

Se esperaba un partido muy interesante e igualado. Se iniciaba el encuentro con intercambio de goles en una y otra portería, pero a los pocos minutos el equipo local conseguía distanciarse en el marcador por el buen hacer de su portero. Los jugadores del Terrassa se impacientaban por la falta de acierto cara a portería. Se llegaba a la media parte con un resultado de 12-8.

En la segunda parte los jugadores del Terrassa salían al campo con ganas de cambiar la situación y poder acercarse en el marcador. Los minutos pasaban y el marcador seguía reflejando una cómoda ventaja para el equipo local. Hasta llegar a los últimos minutos de partido que nuestro senior ajustó la defensa y acierto cara a portería y conseguían empatar el partido.

En el último minuto de juego gracias a una jugada de pillo de nuestro lateral Antoni hizo sumar un gol al Terrassa que lo ponía por delante en el marcador y que el equipo local no pudo revertir gracias a una gran parada del guardameta Raúl Pozo en la última jugada del partido.

Así que dos puntos muy importantes que se llevan nuestros jugadores.

seniorfemeninegreeeee

Este sábado el Sénior Femenino Negro disputó el partido contra Berga, que acabó con un resultado favorable 18-33.

A pesar del resultado final, el partido empezó con complicaciones debido a la falta de intensidad y actitud por parte de nuestras jugadoras, cosa que hizo ponernos en un resultado de 7-1 en el marcador a favor de las rivales. Costó casi veinte minutos entrar en el partido, pero una vez que lo hicieron, comenzaron a remontar, acabando la primera parte 12-14.

La segunda parte empezó igual que el final de la primera y, a pesar de solo tener dos cambios en el banquillo, consiguieron aguantar toda la parte con intensidad y velocidad e irnos rápidamente en el marcador.
Un partido donde la primera parte no tuvo nada que ver con la segunda y que se consiguió salvar con motivación.

veteransCHT_Gava

El passat dissabte l’Handbol Terrassa Veterans rebia a domicili l’Handbol Gavà Veterans, en el que es podia anomenar, el partit de la jornada.

Els de Gavà arribaven a Can Jofresa com a primer classificat de la Lliga Catalana Màsters i els terrassencs en segona, amb tant sols un punt de diferència. L’equip gavanenc va dominar sempre en el marcador tot i que només amb petites avantatges d’un i dos gols en el marcador. La primera part va acabar amb un resultat d’11 a 13 pels visitants.

El joc en atac dels de casa era encertat i en diferents ocasions va realitzar accions de joc molt bones que acabaven en gol. La defensa, en canvi, va passar moments complicats i es va veure superada per un Gavà que va desenvolupar un joc efectiu que la porteria local tampoc va poder reduir. Cal assenyalar que l’arbitratge no va ajudar tampoc, doncs diferents accions de faltes, sempre queien en favor del costat visitant. A més, la rigidesa excessiva en assenyalar dues sancions de 2 minuts consecutives sobre l’especialista defensiu, Antoni Miranda, tampoc van ajudar a que els terrassencs capgiressin el lluminós.

El descans va permetre modificar certs aspectes del joc i tranquilitzar l’ansietat dels locals, en veure que tot i realitzar un bon handbol, la qualitat del rival i un arbitratge poc favorable, no permetien posar-se per davant en el marcador.
La segona part, va ser una rèplica de la primera, el joc en atac de l’Handbol Terrassa continuava sent encertat, però en defensa, el Gavà aconseguia sempre superar la porteria local. Tot i això, la persistència dels locals els va dur a empatar el partit. El marcador reflectia un empat a 19 que provocaba els dubtes en el joc gavanenc. Un altra vegada, diferents accions assenyalades per l’àrbitre no van permetre que els locals es posessin per davant.
A falta de tres minuts l’Handbol Terrassa Veterans, amb superioritat numèrica per exclusió del porter visitant, va tenir l’oportunitat de situar-se a un gol però va errar el llançament. Finalment, la defensa individual a la desesperada no va donar els seus fruits i l’Handbol Gavà Veterans, va emportar-se dos punts de Can Jofresa, amb un resultat de 28 a 31, que els afiancen en la primera posició de la Lliga Catalana Màsters, amb 13 punts.

Partit vistós pels aficionats entre dos dels millors equips de la categoria.

juvenfemenvermelllll

Partit corresponent a la 9a jornada de Lliga catalana entre el Club handbol Sant Boi i el CHTerrassa.

Brillant encontre de les noies d’en Tomàs que han arrasat a un Sant Boi molt actiu . Desde un bon començament el Terrassa va marcar un ritme de joc molt alt que l’equip rival no va poder aguantar.

Les nostres jugadores amb una defensa molt forta frenaven els atacs del Sant Boi mentre anaven pujant la diferència al marcador. Al final un 22 a 39 que donava la 9ena victòria per el Terrassa que segueix invatut en el seu grup.

Cal destacar la bona armonia entre els dos clubs per celebrar el dia contra les violències masclistes, l’esport sempre al costat de les bones iniciatives.

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit corresponent a la 8a jornada de Primera catalana entre el Club Handbol Terrassa i el Club Handbol Sant Andreu.

Bon inici de partit del Terrassa que ben d’hora ha estat dominant el partit amb un Sant Andreu lluitador però molt fluix. Com ens té acostumats, el nostre equip amb una defensa sòlida li ha posat difícils les coses al sant Andreu. En atac el Terrassa molt resolutiu i amb uns bons contraatacs ha pogut posar una bona diferència al marcador. Impressionant partit el jugat per David, que molt atent en defensa, ha pispat un munt de pilotes forçant uns bons contraatacs que hem sabut aprofitar.
Gran actuació aquest primer temps del porter Alejandro que només ha permès que entrin 7 gols. Amb aquesta empenta el Terrassa arribava al final del primer temps amb el resultat de 15 a 7.

Al segon temps la història ha canviat rotundament, Sant Andreu ha sortit per al partit mentre el Terrassa veia que a poc a poc com la diferència al marcador ha anat minvant. Sant Andreu anava creixent mentre que la bona efectivitat del primer temps del Terrassa no apareixia. Al final després de molt patir el partit amb un penal en contra fallat pel rival ha arribat al 26 a 26 final al marcador.

Un partit empatat que té un sabor agredolç després d’anar guanyant tot el partit; tot i això, continuem sent líders de grup i ben segur que els nostres jugadors en trauran una bona lliçó.

juvenilsnegre

Gran partido de nuestro Juvenil Negro disputado en campo del Cardedeu este pasado sábado.

Desde el pitido inicial el equipo salió con muchas ganas buen ataque y buena defensa lo que hizo coger diferencias en el marcador y tener en todo momento controlado el partido. Al final de la primera parte el marcador era muy favorable 11-21.

En la segunda parte el equipo no bajó en la intensidad buen ritmo de juego y contraataques rápidos para seguir aumentando diferencias. Los últimos minutos el entrenador aprovechó para practicar diferentes variantes y jugadas que son muy importantes de practicar en ritmo de partido. Marcador final 26-40.

Valoración muy positiva para nuestros jugadores donde todos disfrutaron y cogieron ilusión de cara a los próximos partidos importantes que nos vienen en la segunda vuelta. Vamos en buena línea de juego, creciendo como equipo y lo más importante disfrutando todos en el campo.

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

Infantilfemeni_17-12-2022

Emocionant partit viscut al pavelló del Barberà corresponent a la última jornada de la primera fase de Primera Catalana infantil femení.

El nostre equip s’enfrontava al líder del grup imbatut durant tota la competició. Tot i així, les nostres jugadores van sortir a per totes i amb un parcial de 8 a 2 van marcar diferencies de seguida. Amb una defensa molt intensa i un atac molt ben coordinat, van posar la por a l’equip rival que no va poder aturar al nostre equip. Després d’un temps mort demanat per Barberà, la defensa rival va poder aturar l’embestida de les nostres jugadores i acostar-se un pel al marcador posant un 6 a 8 al final del primer temps.

En començar la segona part el nostre equip va saber reaccionar i va marcar una petita diferencia al marcador. Tot i que el Barberà intentava per tots els mitjans acostar-se el resultat, sempre va ser favorable al Terrassa. A la part final del partit es va ajustar una mica el resultat i amb una defensa memorable del nostre equip que no va permetre cap gol del rival vam aconseguir una victòria molt merescuda per les nostres noies amb el resultat de Barbera 12 – Terrassa 13.

Cal remarcar la gran actuació de les nostres porteres Louanne i Lucia que varen estar determinats amb les seves aturades a aquesta victòria. Així com tot l’equip que va estar molt concentrat, cal destacar el gran partit fet per Núria i Queralt que van donar un plus d’energia a tot l’equip.

Enhorabona a totes per aquesta victòria tan important i sobretot al cos tècnic per la gran feina feta. Endavant Terrassa!!

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Infantilvermellmasculi

L’ Infantil Masculí Instal3 arribava a Canju aquest dissabte disset de desembre sabent que tindrien un partit ajustat i que tot podia passar en front un Molins al que no van poder superar per quatre gols a la primera volta de la Lligueta.

Els egarencs han començat el partit amb un joc maco i efectiu però el Molins, encara que poc per darrera al marcador, no acabava de despenjar-se en cap moment gràcies a un joc basat en un parell de jugadors molt desequilibrants.
Els nois marxen al descans amb un ajustat 13-12 que ja ens preparava pel que ens esperava a la segona part.

Represa espessa per ambdós equips, en els primers 5 minuts nomes pugen al marcador un gol cadascun. Però posteriorment encara que ens hem escapar de 3 gols al minut 17, temps mort local i el nostre equip ja no ha estat el mateix. Nervis, impressicions i pèrdues de pilota que van fer arribar al final del partit perdent d’un gol. 20:21.

En aquesta ocasió el MVP valors del partit és un dels nostres laterals, en Jose Morante. El cop al dit de la primera part no t’ha fet enrerre per jugar la segona i esperem que et recuperis el més aviat possible. L’equip et neccessita!

Nois, ara parada nadalenca per cuidar-se, entrenar fort per encarar i donar, com sempre, el millor de vosaltres mateixos a la recta final de la lligueta. Sou molt grans i això només ha estat una pedreta al camí.

A gaudir de l’amistat, el respecte i el companyerisme que us caracteritza!! I passi el que passi, si ho doneu tot a la pista, estarà fantàstic. Som-hi Terrassa!! Som-hi vermells!!

infantilmascnegre

Última jornada de esta primera ronda para el Infantil Masculi Negre. Partido disputado en el palacio de deportes de Granollers.

Una vez más nuestro equipo ha sacado sus fuerzas y ganas ofreciéndonos un partido intenso. Durante todo el encuentro se ha reflejado la deportividad y ganas de ambos equipos y su afición. Partido marcado por pelotas rápidas, jugadas intensas. No hemos ganado pero se lo hemos puesto complicado al contrario para que nos ganaran.

Gracias por disfrutar y hacernos disfrutar de este bello espectáculo. Acompañaba todo.
No habremos ganado pero durante esta etapa habéis demostrado vuestra evolución en positivo. Tenemos que seguir trabajando y mejorando.
Agradecemos la gran labor de los dos entrenadores que tenemos, el Jordi y la Mónica.
Bones festes a tots!!! Os lo habéis ganado. Salut y handbol!!!

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví Vermell 2 - 2 Maristes Rubí

aleviescolarss

Partit molt disputat i ajustat el jugat el passat dissabte al matí al pavelló de Can Jofresa per l’Aleví Vermell Bento.

Després de no haver tingut partit la setmana pasada, els nostres jugadors venien amb moltes ganes i això s’ha vist a la pista i amb l’equip disputant tots moltíssim minuts per les diferents baixes que hi havia.

Repartiment de parts entre els 2 equips on ens hem d’alegrar que cap jugador/a ha patit cap mal i que han gaudit i disfrutat moltíssim tal i com han manifestat al trobar-se amb les families.

Aquesta setmana tornem a tenir partit i ja pensant en els entrenos per arrivar al match a tope de nou !!!

CHT Aleví Negre 6 - 10 Avenc Sant Cugat

alevinsmsc

Gran partit a la categoria Aleví escolar, el viscut el passat dissabte dia 26, a les 10:00 a la pista de Can Jofresa.

Els nostres petits guerrers, Aleví Negre contra, històricament, uns dels rivals més forts de la categoria, l’AVENC de Sant Cugat.

El primer quart va ser una lluita aferrissada de poder a poder, dos equips treballats, forts i intensos que ho donaven tot per no perdre cap de les petites batalles que es donaven al parquet. El nostre porter a la seva, aturar i aturar, la defensa aguerrida i l’atac generós i encertat… Calia aguantar, al marcador un empat, però una pèrdua de pilota a l’últim segon i contraatac mortífer del rival va declinar la balança a favor dels santcugatenys. QUINA MALA SORT, L’EMPAT ERA EL RESULTAT QUE HAGUÉS FET JUSTÍCIA.

El segon quart, vam anar de més a menys, hi va haver un punt de total desconnexió, lents, espessos, era el moment per un gran equip com l’AVENC que no deixaria d’aprofitar per anar-se’n al marcador i poder viure aquest quart amb la tranquil·litat de la gran renda que mostrava a la tauleta.

El tercer quart SIMPLEMENT ESPECTACULAR, els petits guerrers van sortir com a motos de carreres, la benzina súper 98 la va injectar en sang l’Andrea al descans amb una intensa xerrada correctora i tremendament motivadora. Les parades del nostre porter eren constants, havia nascut una altra estrella a la porteria, és clar veient això, la resta de l’equip no desentonaria, van defensar i van atacar com els guerrers que són… Va passar el que tots esperàvem… un tercer quart al sac i ben lligat pels egarencs.

El darrer quart, tots nosaltres entusiasmats i el rival ben espantat. L’entrenador de Sant Cugat va treure tota l’artilleria pessada al camp perquè s’intuïa a l’ambient que podien deixar escapar la victòria i era una cosa que no entrava als seus plans, nosaltres vam lluitar el quart com calia, però l’esforç anterior havia estat titànic i les forces van començar a minvar. Se’ns va acabar la benzina i se’ns va acabar el quart.

Els petits guerrers segueixen a la seva, fer-nos gaudir a tots als seus partits, el cor de tots els components i la ment dels seus entrenadors fan que aquest equip creixi i creixi, partit a partit. Es molt simple, amb la seva il.lusió i petites gestes ens tenen enamorats i ens fan sentir MOLT ORGULLOSOS d’aquest GRANDIÓS ALEVÍ DE L’HANDBOL TERRASSA!!! SOM-HI NOIS, ENDEVANT TERRASSA !!!

Club Handbol Terrassa Benjamins

Creu Alta Sabadell 4 - 0 CHT Benjamins

benjamins

Benjamins visiten al Creu Alta.

Un dissabte de lluita! Tot i que ja havien jugat contra aquest equip, hem vist una evolució molt satisfactòria.
Avui ha estat un partit molt igualat, on els petit Benjamins han lluitat i intentat igualar el partit. No obstant això, vam perdre per gols, però hem guanyat en cohesió d’equip, en que els nens estiguin pendents de les correccions de la seva entrenadora.

Hem aprendre que sentir-se part d’un equip tot i perdre surten feliços.