seniorfemenverme

Quinta jornada para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse.

Recibíamos al Esplugues, rival directo en la parte baja de la clasificación.
Las chicas de Isra iniciaron muy serias el partido mandando desde el silbato inicial, una buena defensa y aciertos en ataque hacía que las vallesanas fueran gestionando una ventaja de 2 – 3 goles arriba durante los primeros 30 minutos.

La segunda parte se desarrollaba muy similar a la primera, dominio de las rojas que se vio truncado durante los minutos finales llegando a estar las del Llobregat a un gol de diferencia. Tiempo muerto para recomponer defensa y ataque, la distancia fue incrementando hasta llegar al 35-27 final.

Primeros dos puntos muy necesarios para el equipo, y puntos que arrastraremos a la segunda fase.
Toca seguir trabajando y pensar ya en el próximo rival, Vilanova del Cami, rival directo también.

seniormascna

Gran victoria del Club Handbol Terrassa.

Sus primeros dos puntos conseguidos por el club egarense donde los jugadores de Rudi salieron muy mentalizados en mantener una gran intensidad en el partido consiguiendo en los primeros minutos una renta de cinco goles. El equipo de Palautordera no bajaba su rendimiento y consiguieron reducir la diferencia, igualando el marcador en un 13 – 13. El equipo egarense se repuso y logró irse al descanso con 18 – 17.

En la segunda parte los egarenses no bajaron la intensidad en defensa y con un buen acierto en ataque consiguieron un resultado final de 35 – 25.

senormascb3

Cuarta jornada de la segunda catalana masculina y primer partido en casa para nuestro Senior Masculino Negro después del aplazamiento del partido de la segunda jornada.

Inició el partido con un gran ataque y una defensa muy activa y efectiva que hacía que el equipo se adelantará en el marcador e impidiera marcar al contrario llegando a un parcial de 6-0 en el minuto 6 de la primera parte. Según avanzaban los minutos el equipo contrario se reacia y se llegaba a la media parte con el marcador iluminando un 14-9 a favor del equipo local.

La segunda parte comenzó con el Terrassa impreciso tanto en defensa como en ataque que contrarrestó con la mejora del juego del equipo visitante, esto hizo que el marcador se ajustara que la ventaja se redujera a solo 3 goles.

En los últimos minutos del partido el Terrassa recuperó su mejor versión y acabo llevándose la victoria y los puntos con un resultado merecido de 27-20. Gracias a esta victoria el equipo se coloca tercero en la clasificación con un partido menos que los oponentes que están por encima. Dedicar la victoria al entrenador Roger que no pudo estar en el partido.

SeniorFEMeeennegre

El passat diumenge es va disputar el partit handbol Agramunt contra el nostre Sènior Femení Negre.

Va ser un partit força tranquil sense jugades conflictives i amb esportivitat. A la primera part les nostres jugadores van sortir motivades i amb encerts i una bona defensa de seguida es van posar per davant de l’Agramunt fins aconseguir un resultat de 4 gols a favor. El resultat a la mitja part va ser 10 a 14.

La segona part va donar un gir i les nostres jugadores no van estar tant encertades com a la primera, van perdre pilotes, van fer passes dolents i sobretot la defensa va baixar intensitat. Tot això va fer que, tot i portar un avantatge de fins 5 gols, l’Agramunt aprofités jugades amb la seva pivot i lateral per retallar la diferència i apropar-se en el marcador fins arribar a només dos gols a favor de les del Terrassa.
Per sort les nostres jugadores van reaccionar, això juntament amb l’encert de penalts que Andrea Segura va convertir en gols i la intervenció de Marta, la portera, que va ser clau amb les seves parades, es va aconseguir pujar la diferència de gols fins arribar al final del partit amb el marcador 25 a 29.

Partit guanyat i 2 punts més que es queden a casa. Destacar l’actitud i que setmana darrera setmana es veu el treball i l’esforç de l’entrenador i jugadores. Felicitats equip!!!

Vetera2

Molt bon inici de temporada i victòria contundent dels nostres Veterans.

La competició de Lliga arrencava amb un partit complicat a casa contra l’Handbol Banyoles, vigent campió de la Lliga Catalana Màsters.

Ambdós equips arribaven a aquest primer partit amb alguna baixa important en les seves plantilles, però el bon treball i actitud dels terrassencs, combinat amb una sòlida defensa i una gran porteria, ha permès als locals fer-se amb els primers dos punts de la temporada enfront un rival directe per les aspiracions de l’Handbol Terrassa.

En defensa, la 6:0 inicial plantejada junt amb certs moments de canvi a una més insistent 5:1, sumat a el paper importantíssim de l’Alfonso Fernandez a la porteria, han donat els seus fruits tal i com reflexen els només 17 gols encaixats (8 a la primera part).

En atac, la paciència en el joc i les transicions llargues de pilota, tot i la falta d’encert en els llançaments dels extrems i penals, han estat les claus per superar una forta i contundent defensa banyolina.

El proper partit de Lliga es disputarà d’aquí a 15 dies visitant la pista de l’Handbol Vilamajor, sense oblidar abans què, els Veterans de l’Handbol Terrassa es desplacen, el proper dissabte dia 15 a terres andaluses, per disputar el VII Torneig Internacional Ciutat de Sevilla.

JUVENIL FEMENI_15-10-2022 - Leo Molina

Brillant partit viscut al nostre pavelló de Can Jofresa pertanyent a la 4a jornada de Lliga Catalana juvenil femení entre el CH Terrassa i el CH Ascó.

El nostre equip conscient de la importància del rival va sortir molt fort des del minut 1 marcant diferència al marcador i tot i els intents de l’Ascó d’entrar en el partit no ho varen aconseguir. Tot i la duresa del rival en defensa, el nostre equip no parava de perforar la porteria rival. A mesura que discorria el primer temps Ascó aprofitar un moment de descans del nostre equip per acostar-se al marcador, però la ràpida reacció de les noies d’en Tomàs van anul·lar l’intent d’aproximació del rival.

El partit arribava al final del primer temps amb un marcador de 21 a 12. Al segon temps el partit no va canviar gaire i una bona combinació d’atac i defensa va permetre que el nostre equip anés augmentant la diferència. Al final un segon temps amb poca història ja que el domini del Terrassa va fer arribar al final del partit amb el resultat de 41 a 21.

Bon partit de les nostres jugadores que amb aquesta ja porten 4 victòries de 4 partits. Enhorabona, equip.

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Bon partit el viscut al pavelló de Sant Llorenç corresponent a la 4a jornada de primera catalana juvenil Masculí entre el CH Terrassa Commagra i el CH La Roca.

Bon inici de partit on els nostres jugadors amb una bona defensa i un atac molt efectiu es posen amb un parcial als primers 8 minuts de 7 a 3. Els jugadors de la roca incapaços de superar la nostra defensa veien impotents com el Terrassa anava sumant gol rere gol i augmentat la seva diferència. Tot i els intents de la roca per acostar-se en el marcador el nostre equip no ho permetia doblant cada vegada el marcador que al minut 15 era ja de 13 a 6.
En Miró amb una gran actuació en atac anava al costat del equip augmentan la distància al marcador d’una Roca que anava perdent els papers a poc a poc.
Cap al final del primer temps algunes errades en atac i un cert descans en defensa varen permetre a la Roca que es posés a 4 gols, però després d’un temps mort molt ben demanat, l’equip va fer un canvi de xip i va millorar tant en defensa com en atac arribant al final del primer temps amb el resultat de 18 a 14.

Bon inici del Terrassa Commagra al segon temps que amb dos penals consecutius va imposar la seva llei a la pista, cal destacar l’actuació de tots dos porters del Terrassa que varen fer una gran actuació.
El Terrassa seguia molt fort en atac i aprofitava l’exclusió de 2 minuts del rival amb molt encert. La diferència anava augmentant al marcador i al minut 11 el resultat era de 26 a 19. El partit a mitjan segona part va entrar en un impàs de relaxació per part dels dos equips amb moltes imprecisions tant en atac com en defensa. Però una ràpida reacció del Terrassa va tornar a col·locar el partit al lloc on es correspon. La Roca, tot i no perdre la cara al partit, va ser incapaç d’atrapar al marcador al nostre equip que ha aconseguit una gran victòria amb el resultat de 33 a 27.

Enhorabona a tots els jugadors i cos tècnic per aquesta brillant victòria. Endavant Terrassa

IMG20221016121333

Este pasado Domingo 16 de octubre en el pabellón de San Lorenzo de Terrassa se enfrentaron el Terrassa Juvenil Negro y el equipo contrario Banyoles.

Un partido igualado en los primeros compases pero que poco a poco el juvenil negro fue imponiendo su mejor juego y mayor acierto cara a portería.
La buena defensa 5-1 planteada por nuestro entrenador Dani dificultaba la circulación de la pelota del equipo contrario y varias recuperaciones hizo que el Terrassa marchara con marcador favorable +6 en la primera parte.

En la segunda parte hubo reacción del equipo del Banyoles y se acercaron en el marcador pero el equipo supo gestionar la ventaja y gracias al gran acierto en fase ofensiva pudo controlar el partido y mantener esa diferencia de +6 hasta el final del partido.
Marcador final 36-30. El equipo sigue creciendo, cada vez va cogiendo más confianza segunda victoria consecutiva que marca el camino para una buena temporada.

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

INFANTIL FEMENI_15-10-2022 - Leo Molina

Partido disputado el jugado entre el CH Montmeló y el CH Terrassa perteneciente a la 3era jornada de primera catalana infantil femenino.

El partido comenzó con una defensa rival 3 a 3 muy contundente que descolocó a nuestras jugadoras más acostumbradas a defensa en zona, todo y el intento rival, nuestras guerreras no perdieron la cara al partido.
Montmeló un pelo más acertado en ataque, pusieron una pequeña diferencia que Terrassa intentó eliminar, pero los palos y el acierto de la portera rival no lo permitieron.
Nuestro rival cómodo con la defensa desde el principio no permitió que nuestras jugadoras se les acercarán en el marcador. Todo y eso nuestro equipo continuo atacando y llegamos al final del primer tiempo con el resultado ajustado de 10 a 8 en contra.

El inicio del segundo tiempo la defensa rival ganó de intensidad y la presión no nos permitía acercarnos a el área con tranquilidad, haciendo que nuestros tiros fueran siempre desde muy lejos.
Así, Montmeló alcanzó una diferencia de 6 goles, pero nuestras chicas reaccionaron poniendo el marcador con tan solo 2 goles de diferencia con un parcial de 4 a 0. Pero un tiempo muerto del rival rompió nuestro avance y otra vez los palos y la portería rival nos hicieron llegar al resultado final de 25 a 18 en contra.

Buen partido de nuestras jugadoras que en ningún momento perdieron la fuerza para intentar ganar.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Molins_Instal3

Els Infantils d’en Dani Puerto s’ han desplaçat al pavelló municipal de Molins de Rei per jugar vs el seu Infantil A.

Els nostres infantils no han baixat els braços en cap moment encara que el partit no l’han tingut de cara.
Des del minut zero, els egarencs s’han trobat un equip dur defensivament, un jugador molinenc desequilibrant i un rival amb més encert de cara a porteria.

Primera part en la que la poca rotació de la banqueta s’ha notat. El locals no perdonaven i la tàctica defensiva no variava. En definitiva, se’ns han arribat a escapar de deu gols.
Al final de la primera part, els de Canju, gràcies a algunes accions individuals, han pogut escuçar diferències, marxant al descans a 17-11.

Els nostres nois han sortit de nou a la pista amb la intenció de regalar-nos una altra remuntada èpica de les seves. Però aquesta vegada no ha pogut ser…. encara que han jugat més ordenats i ferms, el segon temps se’l ha fet curt. Molta més rotació de la banqueta egarenca i encara que aquesta segona part s’ ha guanyat de dos, ens hem quedat a quatre.

Final de partit amb un 33-29 al lluminós.

Nois, Lliga és això: Guanyar i perdre.
Manteniu la vostra cohesió, companyerisme, lliuta i respecte i els resultats a final de temporada seran bons.
Som-hi Terrassa!

Infantikmasculinegre15WA0010 - EMILIO MIGUEL BAENA

El sábado dia 15 nueva jornada para nuestro Infantil Masculí Negre. Nuestro rival el Sant Quirze, equipo potente que salió con ganas de ganar pero se encontró con un rival que no se esperaban.

Nuestro equipo salió con fuerza, ganas para demostrar que aunque sean los pequeños a ganas, fuerza e ímpetu no les gana nadie.

Primera parte con juego rápido aunque el dominio de la pelota lo tenían ellos, nuestros chicos se resistían a dejarlos pasar. Si la primera parte fue de nervios la segunda parte fue de infarto y eso se palpaba en la grada. Hasta el último minuto lucharon, no se rindieron. Y el contrincante se dio cuenta de ello.

Llevamos tres jornadas pero en esta última se nota la mejora en general de todos nuestros chicos en el ataque pero sobre todo una mejora en la defensa. Gran trabajo de nuestros dos entrenadores.

Animo equipo sois los mejores!!

1654082612866

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

CHT Aleví Expert 9 vs 11 CH Bordils

DERROTA PER LA MÍNIMA EN LA PRÒRROGA DEL TERRASSA DAVANT EL BORDILS

L’Aleví Expert del Terrassa ha rebut el Handbol Bordils a Can Jofresa, en els Quarts de Final de la Copa, en un partit a cara o creu, i amb tot el recolzament de la Marea Vermella.

En el primer quart, el Terrassa ha sortit amb molta empenta, i s’ha imposat des de bon principi al rival. Ha pogut fer valdre una major potència en l’atac davant unes possessions dels visitants que topaven amb una defensa molt ordenada dels terrassencs. Mica en mica, la diferència es feia palesa al marcador i s’ha finalitzat amb una clara victòria (8-3)

En el segon quart, els gironins no s’han fet enrere, i movent la banqueta han efectuat els canvis necessaris per contrarestar el joc local. Han pogut trobar alguns forats en la defensa i s’han avançat al marcador. Els de Can Jofresa han intentat reaccionar, però no han estat encertats en el camp contrari, on molts dels seus xuts no es transformaven en gols, mentre els visitants controlaven el joc i empataven momentàniament el matx (2-6).

Després del descans, els tècnics han refet els equips, i les respectives aficions esperonaven els seus equips. En aquest cas, els egarencs han tornat a agafar la iniciativa, i amb una sòlida defensa ha pogut frenar el joc visitant, controlant el joc i llançant bons contraatacs que donaven un cert avantatge i tranquil·litat. Tot i que els bordilencs sempre han plantat cara, el parcial ha estat favorable (7-4).

El darrer quart ha estat crucial. Els tècnics i aficionats dels dos equips esperonaven els seus jugadors que ho donaven tot, i les jugades es feien al límit, amb intercanvi d’oportunitats a les dues porteries, però desgraciadament, la sort ha somrigut als visitants, més encertats en els seus xuts que si pujaven al marcador, mentre que els terrassencs malbarataven bones oportunitats de gol, per encert dels visitants o desencerts propis. El marcador final ens conduïa  a la pròrroga (5-8).

El temps afegit de 5’ ha estat un cara o creu que tampoc ens ha afavorit, i tot i els nervis en els dos conjunts, ja molt cansats, els jugadors visitants han estat més encertats i amb la mínima victòria s’han endut el partit (1-2).

En resum, trista derrota d’un Terrassa que, vist el desenvolupament del partit, potser es mereixia més, i que finalment els nervis, el cansament i alguns desencerts ha deixat fora de les semifinals de Copa.
De totes maneres, cal felicitar aquest conjunt, que ha lluitat moltíssim i ho ha donat tot, i que malgrat la derrota s’ha consolidat, i ha fet una gran temporada que sobrepassa amb escreix els objectius, i de ben segur serà recordada.