El passat dissabte 15 d’octubre de 2022 va tenir lloc al pavelló de ZEM Can Jofresa una sessió formativa d’entrenadors de minihandbol.
 
Va ser una classe pràctica conduïda pel Manuel López Carra i els seus fills Carlos i Marc López Lozano. Entre els tres han format durant anys desenes d’infants a l’escola Lumen, jugadors i jugadores que després han continuat practicant l’handbol en el club Handbol Terrassa.
 
Aquesta MASTERCLASS estava adreçada especialment als entrenadors novells del club que aquest estiu han seguit el curs CIATE del Consell Esportiu, tot i que també s’hi han afegit altres persones interessades. En total han estat 9 els entrenadors que han pogut gaudir d’aquesta activitat tan especial, emmarcada dintre del Pla de Formació d’Entrenadors.
 
Pel que fa als participants, han estat 45 infants, jugadors i jugadores de categoria benjamí i aleví procedents del Club Handbol Terrassa i de les escoles Lumen i Pau Vila els que han seguit l’entrenament. En acabar l’activitat ha continuat amb partits de curta durada per testejar l’estat dels equips abans del imminent inici de competició dels jocs esportius escolars.

 

GALERIA DE FOTOS ACTIVITAT MASTERCLASS ENTRENADORS