H. Garbí 26 VS CHT Sènior Femení Ricardo & Montse 30

Sènior Femení Ricardo & Montse

Primer desplaçament de la temporada en partit oficial del nostre sénior femení a la sempre difícil pista del Garbí que va acabar bé tot i les múmtiples dificultats que va haver de superar l’equip.

La primera part caracteritzada pels encerts defensius davant els atacs, va ser dominada per les terrasenques que van poder marxar al descans amb una renta a favor de més 3 (10-13).

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica en favor de les nostres jugadores però poc a poc, degut a l’empenta local i al gran nombre de llançaments de 7 metres i exclusions soferts en contra, les gironines van poder remuntar el partit i posar-se amb un gol a favor quan faltaven 10 minuts per acabar el partit. La pausa d’un temps mort i la posterior reacció de les nostres jugadores que van demostrar caràcter i bon encert, va permetre assolir una renda final favorable de 4 gols (26-30).

Aquest resultat combinat amb la resta de marcadors fa que les terrassenques assoleixin el liderat en solitari en només dues jornades. La propera setmana un nou repte amb la visita que ens farà l’equip d’Argentona.

Servei Windat Presencial. Windat aposta per un servei d'assistència presencial per a facilitar al màxim les actuacions i alliberar el client de qualsevol gestió.

Sènior Masculí Windat

C.H. Ae Aula 27 VS Sènior Windat 25

Jornada 3 de lliga de la 2ª catalana masculina. Inici del partit amb un parcial als 5 minuts de 1-4 per al Windat que movia ràpid la pilota en atac. A partir dels cinc minuts, el marcador es va anar igualant igual que els encerts dels dos equips. Això va portar al final de la primera part amb el marcador empat a 11.

Inici de la segona part igual que la primera, intercanvi de gols entre els dos equips. Els cinc últims minuts molt tibants per decisions arbitrals contra l’equip local que li van portar a una inferioritat de dos jugadors que el Windat no va saber aprofitar.

Això va provocar nervis en l’equip que va fer que en els últims minuts l’Aula es posés dues a dalt en l’electrònic amb el que es va arribar a un final del partit amb el resultat de 27-25.

Sènior Femení Negre 25 VS C.H. Molins de rey 11

Sènior Femení Negre

Sènior Femení Negre 25  VS  C.H. Molins de rey 11

Avui dia 17 d’octubre, les noies del Sènior Femení Negre del CHT han jugat el seu 3r partit de lliga. En aquesta ocasió contra les jugadores del Molins de Rei, al pavelló a Can Jofresa (Terrassa).

Tot va començar amb un marcador gairebé igualat, però les noies del Molins de Rei van anar anotant gol rere gol i creant una separació amb les jugadores del CHT. Van tindre alguns errors a l’hora de l’atac, generant que no entressin a porteria moltes de les pilotes que es llançaven. Amb tot i això, van aconseguir fer una primera part que les deixava amb un marcador de 4 – 15.

Quan més avançava el temps, les noies del CHT anaven defenent millor i no perdent tantes boles a l’hora de xutar. També es mereix una menció especial la portera del Sènior Femení Negre, que va jugar molt bé i va aconseguir parar una gran part dels xuts de l’equip contrari.

El partit va acabar amb un resultat d’11 – 25 deixant a l’equip en sèptima posició a la lliga catalana.

KH-7 BM. Granollers 24 VS Handbol Terrassa Llegums Paquita 34

Juvenil Handbol Terrassa Llegums Paquita

KH-7 BM. Granollers 24 VS Handbol Llegums Paquita 34

Aquest diumenge hem viscut un partidàs a Granollers on les nostres jugadores del Juvenil Negre Llegums Paquita han guanyat 24-34.

Els primers minuts han estat igualats, bon joc per part dels dos equips amb moments en que nosaltres guanyavem de 3, ens han remuntat i s’han posat per sobre també de 3. A partir d’aquí les noies han recuperat mica en mica fins arribar a la mitja part 13-16 amb un darrer gol de falta espectacular que ha marcat el que seria el domini del joc de les nostres a la segona part.

Defensa quasi perfecta a la segona part que ha fet incrementar la diferència que ha arribat a estar de 12 gols i no ha donat opcions de remuntada a un Granollers descol·locat. La concentració de les jugadores ha tingut un paper molt important i “no és el qué, és el com” ha estat la clau en aquest partit per arribar al resultat final de 24-34.

C.H. Santa María Palautordera Salicru 32 VS Cadet Femení Vermell 39

Cadet Femení Handbol Terrassa Vermell

C.H. Santa María Palautordera 32 VS Cadet Femení Vermell 39

Vibrant partit disputat a Santa Maria de Palautordera, entre l’equip local i l’Handbol Terrassa amb victòria al nostre favor per 32 a 39.

Després d’un inici molt igualat, Palautordera va imprimir un ritme de joc fort aprofitant la seva condició de local. Les nostres jugadores van saber aguantar l’envit amb força i el marcador va estar molt simètric fins als 3 minuts finals quan les nostres jugadores van saber trencar la bona defensa local i desequilibrar el partit al seu favor marxant a la mitja part amb un 16 – 20.

Al segon temps l’equip va començar adormit i després de diverses pèrdues de pilota Palautordera va aconseguir empatar el partit i anar-se’n de 1 gol. Però aquí va acabar tot, les egarenques es van posar la granota de treball i varen passar per sobre a Palautordera tant en atac com en defensa, l’equip va saber posar distància en el marcador i mantenir-la tot el segon temps sense que Palautordera pogués fer res.

Partit molt seriós de les nostres jugadores en contra d’un rival que dirà molt en aquesta competició. Enhorabona a tot l’equip tècnic i les jugadores pel partit disputat com a visitant amb un quàdruple empat a punts a la capçelera de la taula.

Cadet Masculí Commagra 29 VS C.H. Vendrell 25

Cadet Masculí Handbol Terrassa Commagra

Nova victòria del cadet Commagra en un partit en que els nostres han anat de menys a més. Un inici molt fluix, poca intensitat en defensa i mals atacs ens han portat a arribar al descans amb empat a 13.

La segona part ha estat millor, hem ajustat la defensa, variant entre 6-0, 5-1 i mixta, el que ens ha permès fer diversos gols a la contra i, poc a poc, anar obrint forat fins al definitiu 29-25. Seguim invictes …. A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Cadet Femení Negre 28 VS B.M. Polinyà 22

Cadet Femení Handbol Terrassa Negre

Segon partit de lliga i primer del Handbol Terrassa com amfitrió a Can Jofresa rebent al Handbol Polinyà.

Les noies de Judit i Itziar van quallar una bona actuació en un enfrontament molt igualat, on finalment van sumar els dos primers punts a la classificació remuntant un partit que van iniciar pel darrere al marcador. De fet el xoc va començar amb domini de les visitants, exhibint una bloc amb molta força en atac i les egarenques amb una defensa no gaire aferrissada, el que va ser aprofitat per les de Polinyà per avançar-se al lluminós i mantenir una distància que no va superar mai els dos gols. Però l’actitud de les de Terrassa era molt diferent a la del partit anterior. La circulació de pilota era molt més fluïda i la precisió de pase havia millorat moltíssim. I just abans de finalitzar la primera part, ja s’havien avançat al marcador.

La segona meitat, va començar amb alternatives d’un i altre equip per la mínima. La defensa del Handbol Terrassa es va fer més forta i les visitants van començar a patir l’esforç. Si bé la grada no ho va veure clar del tot fins al final, les noies del Vallès Occidental semblava que tenien la situació controlada.

Bon partit i el que és més important, bona millora del equip que va emportar-se la primera victòria per 28-22. Endavant noies!!!

Cadet Masculí Negre 36 VS C.H. Sant Quirze 38

Cadet Masculí Handbol Terrassa Negre

Segon partit de lliga del cadet negre molt emocionant, no apte per a cardíacs. Malgrat ser dos equips molt igualats, el Sant Quirze va estar per davant en el marcador fins que els nostres cadets a poc a poc es van anar ficant en el partit aconseguint en el segon temps un resultat favorable, amb fins a 5 gols d’avantatge.

Lluitem fins al final per mantenir aquest resultat, però finalment no va poder ser i se’ns va ser el partit de 2 gols. No sempre es pot guanyar, però si ressaltar la gran feina, esforç i la gran implicació de tot l’equip fins al final.

Felicitats cadets per la vostra gran evolució, a la pròxima Si!!!

Cs Grup Club Handbol Igualada 6 VS Infantil Masculí Vermell 27

Infantil Masculí Handbol Terrassa Vermell

Avui diumenge 17 octubre del 2021 a les 10:00 tercera jornada en front del Cs Grup Club Handbol Igualada. Per cert, el nou pavelló dels igualadins fa molta patxoca i hem sentit enveja sana! Els nois han començat la primera part un pèl dormits, molt concentrats en defensa però amb la punteria desviada cara a gol, arribant al descans amb un resultat curt de 3-12.

A la segona part, amb el punt de mira lleugerament més centrat i sortint de bon principi amb una defensa 3:3, hem assolit un marcador definitiu de 6-27.

Citar que l’equip rival ha felicitat al nostre entrenador i als nostres jugadors per la seva actitud en vers l’equip contrari. Després d’aquesta jornada, l’equip continua en tercera posició a 2 punts del primer classificat.

Infantil Masculí Handbol Terrassa Negre

Infantil Masculí Negre 22 Vs JH La Llagosta 20

Partit matiner amb victòria dels nostres nois 22-20 davant l’actual líder de la classificació. Després d’un inici de temporada dubitatiu, l’Infantil Negre ja està adaptat al 40×20!!

Tot el partit per davant del marcador, bona defensa i final intens amb pressing de l’equip visitant. Una bona injecció de moral. Som el negre!!