Sènior Femení Ricardo & Montse 40 VS C.H. Cerdanyol 21

Sènior Femení Ricardo & Montse

Partit força còmode per les terrasenques a excepció dels primers minuts on hi ha hagut certa igualtat motivada per algunes pèrdues en atac de les nostres.

A partir de l’ajustament de la defensa 6:0 ha començat a funcionar la recuperació de pilotes i el desplegament del contraatac que ha permès marxar en el marcador. L’atac estàtic de les nostres sèniors tampoc ha tingut excessius problemes per superar la defensa rival i s’ha arribat al descans amb un clar 20 a 8.

La segona part ha seguit la mateixa tònica de partit i només el canvi defensiu i el relaxament final no ha permès un resultat amb més diferències. De moment primera victòria i lideratge del grup B. El proper partit serà un difícil desplaçament a la pista del Garbí.

Sènior Masculí Windat 32 VS C.H. Tortosa 26

Sènior Masculí Windat

Segon partit de lliga, primer en Can Jofresa del Sènior Windat contra C.H Tortosa, que acaba amb victòria de l’equip local.

Inici del partit amb la defensa molt fluixa i amb molts dubtes en atac que van propiciar que l’equip visitant es distanciés en el marcador amb fins a un +5 en el marcador. Això va fer que l’entrenador local hagués de demanar temps per a reorganitzar l’equip fent alguns canvis, des d’aquest moment l’equip va canviar i va aconseguir un +3 en el marcador amb el qual es va arribar a la mitja part.

La segona part va ser més del mateix amb el Sènior Windat sempre per damunt en el marcador fins a arribar al final del partit amb la victòria per 32-26. Bon partit en línies generals i diumenge que ve a buscar la tercera victòria.

Sènior Femení Negre 32 VS C.H. La Salle Moncada 19

Sènior Femení Negre 2ª Catalana

Aquest diumenge 10 d’octubre del 2021, les noies del Sènior Femení Negre i el C.H. La Salle Montcada van jugar el segon partit de Lliga al pavelló de la Salle, a Montcada.

El partit va començar molt igualat però les jugadores del Sènior Femení La Salle van anar sumant gols i van deixar enrere l’equip Femení Negre del CHT. En arribar la mitja part, el marcador indicava 15 – 06 a favor del C.H. La Salle Montcada.

L’entrenador va parlar amb les jugadores per intentar motivar-les. Com a resultat, van obtenir un marcador de 32 – 19, per tant perdent el segon partit de lliga i per tant baixant a la 5° posició a la lliga.

C.H. Lleida Pardinyes 17 VS Cadet Masculí Commagra 35

Cadet Masculí Commagra

C.H. Lleida Pardinyes 17  VS Cadet Masculí Commagra 35

Gran victòria dels nostres nois, en un partit molt seriós. La molt bona defensa ha permès anar obrint distància poc a poc al marcador, sense baixar el ritme en cap moment. Al descans 8-18, partit ben encarrilat.

A la segona part no hem afluixat, gran defensa , variant entre 6-0 i 5-1 que ha ofegat al nostre rival, arribant al resultat final de 17-35. A seguir en aquesta línea …. Enhorabona equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Handbol Terrassa Vermell 36 VS C.H. Cardedeu Blanc 26

Cadet Femení Vermell Lliga Catalana

Magic partit que hem viscut avui a casa contra el Cardedeu a la primera jornada de competició. Un encontre que tot i començar amb un 0 – 2 en contra, les noies d’en Tomàs han sapigut aixecar el marcador i amb un partit molt seriós han imprès el seu ritme. A partir del 5 – 5 les nostres jugadores han marxat del marcador i han sapigut mantenir les diferències amb un gran control del matx.

Molt bon partit de les nostres porteres amb un alt nivell de encert sota els pals. Cal destacar la lesió de la portera rival, la cual desitgem una ràpida recuperació i molts ànims per part de tothom.

Per concluir, un gran encontre del nostre equip que comença la competició suman 2 punts de gran importància per la classificació. Enhorabona a les noies i a tot el equip tècnic per el gran partit que ens heu regalat. Força Handbol Terrassa