seni_Fem_ric

Sexta jornada de Lliga Catalana para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse. Nos visitaba el Vilanova del Camí, equipo que no había puntuado en las primeras cinco jornadas.

Partido muy complicado en sus inicios, las imprecisiones y errores defensivos permitían al equipo visitante mantenerse dentro del partido con alternancia de goles en ambas porterías, no fue hasta mediada la primera parte cuando las pupilas de Isra empezaron a abrir brecha en el marcador llegando al final del primer tiempo con ventaja en el marcador.

La segunda parte empezó con un poquito más de ritmo por parte de las locales, explotando al máximo los contraataques provocados por pérdidas de balón del equipo rival, todo eso junto con un poco más de defensa llevo el partido hasta el marcador final 34-21.
Segunda victoria consecutiva para las chicas de Isra, que visitarán dentro de dos semanas la siempre complicada pista del Ascó.

nacional

El equipo egarense visitaba el pabellón de Sant Joan Despí, líder de la categoría, con victorias en todos los partidos disputados.

Los egarenses salieron al campo de juego sabiendo con quien se enfrentaba y desde el primer minuto el Handbol Terrassa aplicó una defensa férrea, el Sant Joan Despí no encontraba huecos en ataque. Los chicos de Rudy hicieron una primera parte impecable llegando a obtener una diferencia hasta 9 goles para finalizar el primer periodo 12 a 16.

El arranque de la segunda parte fue con la misma intensidad que la primera, el equipo de Sant Joan Despí se veía desbordado en todo momento por los egarenses. Unas expulsiones de dos jugadores egarenses dejaron al equipo tocado y el equipo no supo gestionar esos minutos de inferioridad que aprovechó el Sant Joan Despí para recortar la diferencia y conseguir al final del partido un empate a 31-31.
Ánimo, un equipo un diez!!!

semascb_2

Este sábado 22 el senior negre CH Terrasa se desplazó a Sant Fost para disputar el partido correspondiente a la 5° jornada de la liga de Segunda Catalana.

El Terrassa llegaba con varias bajas al partido. Se inició el partido con el Senior Negre nervioso en ataque y desajustado en defensa, lo que hizo que el equipo local se marchara en el marcador con un 5-0, pero los jugadores del Terrassa con algunos cambios y sobretodo ajustando la defensa, consiguió ajustar el marcador aunque en ningún momento consiguió ponerse por delante en el marcador.

En la segunda parte todo siguió igual con el equipo local por delante en el marcador y el Terrassa luchando para conseguir el empate, que consiguió varias veces durante el tiempo de juego, llegando al último minuto con el marcador igualado, pero que al final se decantó por el equipo local, con el resultado de 29-28.

Felicitar a todos los jugadores por la entrega en el partido, no siempre vamos a ganar.

SeneFemenNegr

Avui 23 d’octubre les Sèniors Negres de l’Handbol Terrassa s’enfrontaven al Ripollet.

La primera part les nostres jugadores han estat encertades de cara a portería i amb molts contratacs. Bàsicament el joc ha consistit en còrrer i passar la pilota a alguna jugadora desmarcada que aprofitava per anar de cara a portería i fer pujar els gols al marcador. La defensa també ha estat atenta i ha tallat en diferents ocasions pilotes que no han arribat al rival i ha servit per fer contraatac. El rival molt lluitador intentava apropar-se a la nostre porteria per treure els màxims gols possibles, però les noies del Terrassa amb la seva defensa han aconseguit arribar la mitja part 3 a 22.

La segona part no ha estat tan intensa per part de les del Terrassa. Els primers deu minuts estaven desorganitzades, sense encerts cara porteria i amb una defensa més baixa, tot això plegat ha fet que les noies del Ripollet molt lluitadores i amb una gran actitud anessin retallant diferència. Després d’aquests deu minuts primers sembla que el joc de les nostres s’ha organitzat una mica més i tot i no estar tan bé com a la primera part s’han ficat en el partit per tornar a ficar pilotes dins de la xarxa contrària i apretar en defensa, doncs l’actitud i les ganes del Ripollet per retallar diferència no ha cessat en cap moment fins el final. Final 13 a 41.

Felicitar les noies pels 2 punt i al Ripollet per la seva actitud .

vetreams

Segona jornada de la Lliga Catalana Màsters on els nostres veterans visitaven la pista de l’Handbol Sant Antoni de Vilamajor.

El partit s’iniciava amb certs dubtes per l’Handbol Terrassa donades les diferents baixes i jugadors tocats en l’equip però de nou, el bon joc en general gràcies a una sòlida defensa i una encertadíssima porteria, ha portat a l’equip cap a una victòria final per una diferència de 6 gols (21 a 27).

La primera part es va iniciar amb avantatges pels locals en el marcador, aconseguint una renta de fins a tres gols. Tot i això, la paciència, actitud i confiança en el joc a realitzar dels veterans, va permetre capgirar el marcador al llarg de la primera part assolint un 10 a 16 al descans.

La segona part va seguir la mateixa tònica, bona defensa 6:0, transicions directes de contraatac resoltes amb encert i un joc en atac estàtic, tot i no tenir gran llançament exterior, sòlid i resolutiu. Dos punts més pels veterans què, de moment, els situen al capdavant de la classificació de la Lliga Catalana, gràcies a la diferencia de gols.

JUVENIL FEMENI_23-10-2022 - Leo Molina

Partit fluix el viscut al pavelló del Montcada pertanyent a la 5a jornada de Lliga Catalana juvenil femení.

Partit amb un rival fluix, però que no ha parat de donar la cara en tot el partit. El Terrassa amb un joc potent va aconseguir posar distancia al marcador, mentre el Montcada no era capaç d’atrapar a les nostres jugadores.
Tot i així el Terrassa es va contagiar del joc imprecís del equip rival i tot estat per davant del marcador li va costar mantenir la distància.

Al segon temps la història no va canviar gaire. Un Montcada fluix no va poder acostar-se al marcador, mentre que el Terrassa imprimia un fort atac que va acabar amb el 26 a 36 final.

5a victòria consecutiva , que dona el lideratge absolut al terrassa. Gran feina de l’equip tècnics i jugadores davant un partit complicat. Endavant Terrassa

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit de tràmit el viscut a la pista de Claret pertanyent a la 5a jornada de Primera Catalana Juvenil masculí Commagra on el nostre equip ha aconseguit la seva 5a victòria consecutiva en aquesta competició que li dona el lideratge absolut.

El partit no va tenir molta història, el nostre equip va sortir amb les idees molt clares i va marcar de seguida la diferencia al marcador; els jugadors eren molt conscients que una victòria els apropava encara mes a mantenir el lideratge en solitari a la competició.

Una forta defensa va mantenir la distància al marcador mentre que en atac l’equip funcionava com un rellotge. Al final 26 a 40 al marcador, gran feina de tot l’equip tècnic i jugadors que ens fan il·lusionar cada setmana amb aquest equip.

IMG20221016121333

Este pasado Domingo 16 de octubre en el pabellón de San Lorenzo de Terrassa se enfrentaron el Terrassa Juvenil Negro y el equipo contrario Banyoles.

Un partido igualado en los primeros compases pero que poco a poco el juvenil negro fue imponiendo su mejor juego y mayor acierto cara a portería.
La buena defensa 5-1 planteada por nuestro entrenador Dani dificultaba la circulación de la pelota del equipo contrario y varias recuperaciones hizo que el Terrassa marchara con marcador favorable +6 en la primera parte.

En la segunda parte hubo reacción del equipo del Banyoles y se acercaron en el marcador pero el equipo supo gestionar la ventaja y gracias al gran acierto en fase ofensiva pudo controlar el partido y mantener esa diferencia de +6 hasta el final del partido.
Marcador final 36-30. El equipo sigue creciendo, cada vez va cogiendo más confianza segunda victoria consecutiva que marca el camino para una buena temporada.

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

INFANTIL FEMENI_15-10-2022 - Leo Molina

Partido disputado el jugado entre el CH Montmeló y el CH Terrassa perteneciente a la 3era jornada de primera catalana infantil femenino.

El partido comenzó con una defensa rival 3 a 3 muy contundente que descolocó a nuestras jugadoras más acostumbradas a defensa en zona, todo y el intento rival, nuestras guerreras no perdieron la cara al partido.
Montmeló un pelo más acertado en ataque, pusieron una pequeña diferencia que Terrassa intentó eliminar, pero los palos y el acierto de la portera rival no lo permitieron.
Nuestro rival cómodo con la defensa desde el principio no permitió que nuestras jugadoras se les acercarán en el marcador. Todo y eso nuestro equipo continuo atacando y llegamos al final del primer tiempo con el resultado ajustado de 10 a 8 en contra.

El inicio del segundo tiempo la defensa rival ganó de intensidad y la presión no nos permitía acercarnos a el área con tranquilidad, haciendo que nuestros tiros fueran siempre desde muy lejos.
Así, Montmeló alcanzó una diferencia de 6 goles, pero nuestras chicas reaccionaron poniendo el marcador con tan solo 2 goles de diferencia con un parcial de 4 a 0. Pero un tiempo muerto del rival rompió nuestro avance y otra vez los palos y la portería rival nos hicieron llegar al resultado final de 25 a 18 en contra.

Buen partido de nuestras jugadoras que en ningún momento perdieron la fuerza para intentar ganar.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

Intanfol_verme_masc

Aquest dissabte a les 17:45h, l´Infantil Instal3 ha jugat a casa el seu tercer partit de Lliga Catalana vs. el Barça A. Han entrat a Can Jofresa, nerviosos, il·lusionats i amb ganes de gaudir contra el favorit del grup.
Guanyar al Barça A pot ser, a priori, una idea esbojarrada però un Canjofresa ple de gom a gom, animant als nostres nois sense parar ha fet suar la samarreta als barcelonins. La festa estava servida, el resultat poc importava avui. L’objectiu d’avui era que els nois plantessin cara i es divertissin.

Tot l´equip ha arribat al pavelló felicitant als seus companys Iker Morante (52) i Dídac Morejón (82) per haver estat convocats al primer entrenament de la selecció territorial de Barcelona Sud. Enhorabona, nois!

El partit comença puntual i el Barça ha anat a per totes des del minut zero. Esperaven trobar-se un partit còmode i escapar-se al marcador en pocs minuts per poder assegurar-se la primera posició de grup. Però s´han trobat uns locals que, encara que tècnica i físicament es veien més dèbils, jugaven d´una manera no esperada. Com un bloc. La primera part ha estat dura tant per uns com pels altres i amb un marcador molt ajustat de 8-15 a favor del Barça.

Estava clar que a la segona part els barcelonins sortirien del vestuari a per totes per aconseguir el seu objectiu. Eren ràpids, molt forts en defensa i, tot i que també cometien alguna errada, un rival, sens dubte, molt dur. Però ha estat fins als cinc minuts finals de la segona part en la que realment els barcelonins s’han allunyat al marcador acabant amb un més que digne resultat final de 16-34 gols.

Gràcies, Dani, has portat la banqueta molt i molt bé, els nois han sortit tots a la pista en el moment just i per donar-ho tot.
Ja podeu dir nois, ben alt, que sou fins al moment el primer equip amb la diferència de marcador menor amb el Barça A. Que això us aporti els ànims de continuar creixent i aconseguint reptes. El primer va ser entrar a Lliga, l’actual és el de quedar entre els 4 primers de grup. Nosaltres us podem dir que, passi el que passi, si ho heu lluitat, estarà molt bé. I ja a les fases vau aprendre que perdre però de pocs gols, també pot jugar al vostre favor.
Moltíssimes gràcies a la marea vermella. Aquest dissabte hem vist la grada, totalment entregada, gaudint de l’espectacle de l’handbol.

A partir d´ara, determinarem el MVP valors del partit. Un jugador que escenifica completament el que som com a equip, un bloc. En aquests ocasió el MVP valors és en Jonatan Lozano (54), que ha animat als seus companys amb el polo d’Instal3 demostrant companyonia, amistat i respecte. A continuar treballant. Som-hi Terrassa!!

infanti_masnegr

Nueva jornada para el Infantil Masculi Negre contra el C.H.La Salle Moncada. En las instalaciones de Moncada.

Primera parte marcada por un juego agresivo y rápido de La Salle. La diferencia de estatura y nivel eran palpables. Nuestro equipo quedó en shock y no reaccionaban, el ambiente se caldeaba en la pista. La grada mantenía las formas tanto unos seguidores como otros. Llegamos al descanso un marcador de 32 goles a favor del Moncada.

Comenzamos una segunda parte que no tenia nada que ver con la primera. Gracias a las palabras de motivación e instrucción nuestro equipo salió a luchar. Si en la primera parte no llegaban, en la segunda parte desde el primero hasta el último lucharon.

No ganaron pero aprendieron una gran lección. Con ganas, valentía y esfuerzo se puede conseguir.

Vamos mejorando nos queda un gran camino pero como dijo uno: ” …nunca hay que tirar la toalla hay que luchar, luchar , luchar porque nunca se sabe cuando las cosas pueden comenzar a mejorar...” Mucho handbol.

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví 11 - 5 Col·legi Martí

AleviNegrFernandez

Aquest passat dissabte, 22 a les 12:00 els nostres Alevins Negre dirigits per l’Andrea i Miguel van començar el seu camí per la Lliga Escolar contra el col·legi Martí.

Els petits carregats d´il·lusió i nervis van sortir al primer quart amb molta força i molt intensos amb les lluites, els nervis feien que tinguéssim petites errades que no afectaven el resultat del quart, ja que les diferencies de nivell eren evidents, el contrincant feia molt poc que van iniciar el seu pas per l’handbol. El resultat del quart molt abultat que feia pensar que seria un camí fàcil, però no va ser així.

Els nervis dels nostres van augmentar al segon quart, les errades permetien que els jugadors del Martí estiguessin forts a la pista i que aquesta distància de nivell es feia més petita. Els nostres van tenir un moment crític que els entrenadors van veure ràpidament i amb les seves indicacions als nens van fer desaparèixer tots els dubtes. El quart acabà amb victòria, però el resultat ja no era el que s’esperava.

El tercer quart mes del mateix, jugaven molt bé, molt intensos, però molt i molt nerviosos… En aquest quart la distancia en el marcador final es va reduir només a un gol, gràcies a les parades de molt mèrit del nostre porter que tancà la porteria posant en pràctica tot l’aprés dels seus entrenadors.

Ja havien guanyat 3 de 4 i el partit era dels vermells, nostres alevins van sortir molt relaxats, un últim quart de tràmit, van deixar jugar més als nens del col·legi Martí i aquest no van desaprofitar l’avinentesa finalitzant el partit amb un empat meritori al marcador d’aquest quart.

Un bon partit dels nostres, ple de nervis, d’il·lusió i ganes de fer les coses bé entre tots.

Això té molt bona pinta, aquests monstres alevins dirigits amb entrenadors de molt nivell ens faran gaudir molt aquesta temporada, ben segur que es donaran grans matins de bon handbol, així que ens toca animar i sentir goig pels nostres petits guerrers… Som-hi Terrassa!!!!