Senir_Femeni

Segunda jornada de Lliga Catalana para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse. Visitábamos la siempre complicada pista del BCN Sans en Barcelona.

Inicio muy serio de las jugadoras de Isra que llevaron igualado el partido hasta mediada la primera parte en que varios errores en ataque combinados con dos exclusiones nos llevaron a ir 3 goles por debajo, tiempo muerto y reconstrucción de ideas y el equipo fue remontando poco a poco hasta irnos al descanso ganando por la mínima 12 – 13.

Inicio del segundo tiempo muy igualado entre los dos equipos alternando la iniciativa en el marcador un gol arriba, un gol abajo, no fue hasta los últimos 10 minutos de partido en el que un parcial de 8-1 a favor de las jugadoras barcelonesas llevo el partido hasta el 30-23 final, resultado que no fue justo para lo visto en la pista durante el partido para nuestras jugadoras.
Toca seguir trabajando y mejorando 💪🏼

SenoirMasculNaci

Trepidant partit viscut aquest dissabte a un Can Jofresa pràcticament ple protagonitzat pel nostre Sènior Masculí contra un intens Mataró.

Un inici amb imprecisions dels egarencs i una major concentració per part dels visitants va fer que aquests últims als 15 minuts aconseguissin una diferencia de 5 gols al marcador: 6 a 11. A partir d’aquí, un Terrassa amb més encerts tant en atac com en defensa va minvar la diferencia i finalitzar la primera part amb un marcador de 16 a 19. Tot i la millora els vermells necesitaven més intensitat per tal de donar la volta al resultat.

I així va ser. L’equip local va començar la segona part amb més força, més intensitat i més concentració i ràpidament es va traduïr al marcador, ajustant el resultat a constants empats. Aquesta va ser la tónica fins als minuts finals. Malhauradament, la falta d’encert en moments puntuals i petits desajustos defensius van fer que marxessin els dos punts cap a Mataró (29-30).

La bona actitud mostrada per l’equip a la segona part no va tenir recompensa en punts però estem segurs que aquesta serà la tónica d´ara endavant i els primers punts arribaran molt aviat. Ànims i seguim!!!

SenorB

Partido muy duro en campo muy complicado por la presión de la afición, que nuestros chicos supieron aguantar la presión con un gran juego que hizo traer los puntos para Terrassa.

Primeros puntos para el equipo que está temporada quiere luchar para jugar el ascenso a 1°

El passat diumenge 25 de setembre l’equip Sènior Femení Negre es va enfrontar amb el Pau Casals en el seu primer partit.

Va ser un inici molt complicat de la primera part on va haver un parcial de 6 gols a favor de l’equip local, això ens posava en un resultat 7 a 1. Mica en mica les nostres jugadores van entrar en el partit i amb moltes ganes i esforç van acabar la mitja part 15-12.

La defensa acertada va donar els seus fruits, malgrat en atac no van estar gaire encertades amb moltes pèrdues de pilota. L’actitud i l’expulsió de la portera contraria amb vermella en el minut 18 de la segona part, va fer que les nostres donessin una empenta per poder remuntar fins lograr el resultat de 19-21 al nostre favor.

2 puntets aconseguits amb molt esforç. Felicitats equip.

JuvneilFemV

Vibrant partit viscut al palau d’esports de Granollers pertanyent a la primera jornada de Lliga Catalana juvenil femení, entre el Granollers Sporting i el CH Terrassa.

Les noies d’en Tomàs ens han ofert un partit molt seriós i han marcat el ritme de l’encontre, situant una bona diferència de gols des de ben començat el partit.

El Terrassa amb un atac molt efectiu i una defensa molt seriosa ha aconseguit posar un parcial d’1-8 en els primers moments del partit. El nostre rival ha intentat pujar el nivell d’atac i aproximar-se en el marcador, però les nostres jugadores no ho han permés i han mantingut una distància de gols suficients per a poder controlar el marcador. Al final del primer temps arribarem amb un marcador a favor de 9 a 18.

En el segon temps la història va ser la mateixa i el Granollers Sporting va intentar agafar les regnes del partit però el Terrassa amb una defensa molt forta no ho ha permès i ha seguit ampliant el marcador fins al 19-37 final.

Molt bon partit de les jugadores d’en Tomàs que comencen el camí cap al top 8 amb una victòria merescuda. Enhorabona a totes les jugadores i l’equip tècnic. Endavant Terrassa!!

JuvMasVerm

Entretingut partit el viscut avui al pavelló de can Jofresa entre el nostre Juvenil Masculí Commagra i el CH Amposta pertanyen a la primera jornada de Primera Catalana.

Començar una competició amb victòria és molt important per la trajectòria d’un equip, i el nostre ha fet els deures amb bona nota, donant a la nostra afició una victòria molt treballada per 33 a 25.

En un bon principi la intensitat defensiva va ser un pèl baixa, però un cop ficats en el partit el nostre equip va anar agafant força i va anar marcant diferències. Cal destacar el molt bon partit de tots dos porters que amb grans aturades han posat emoció a l’encontre.
Aquesta ha estat una diferència determinant junt amb el bon atac del nostre equip que ha fet que el partit caigués del nostre costat.

Al final victòria i 2 punts rellevants per la competició, per acabar felicitar els jugadors i al cos tècnic per la bona feina realitzada. Salut i endavant Terrassa.

jmnegre

Aquest dissabte 24 de septembre l’equip Juvenil Masculi Negre va jugar contra el Sant Cugat al camp del Sant Cugat correspondent a la primera jornada de lliga.

El partit va començar amb un marcador molt igualat gràcies a una bona defensa amb molta intensitat. A la primera part vàrem acabar amb un marcador desfavorable de cinc gols per sota.

A la segona meitat la falta d’encert i les bones accions del porter contrari van acabar amb molts contratacs del rival això va fer que el Sant Cugat es marxes al marcador. Un resultat final de 46-25.

Es el primer partit d’un equip el juvenil negre que anirà agafant el ritme de competició i de ben segur ens donarà moltes alegries.

cadetfemver2

Gran inicio de temporada de las chicas dirigidas por Itziar y Judith ante un Montornés del Vallès que nunca fue rival.
Un parcial de 0-5 en los primeros minutos marcaría el ritmo de lo que sería el partido hasta el final, un CHT que arrolló al rival.

Destacar la actitud del equipo rival que, aunque nunca supuso una amenaza, no bajaron los brazos y lucharon hasta el final.

CADET FEMENÍ NEGRE HANDBOL TERRASSA

No hi ha dos sense tres. I tres són les victòries consecutives que les noies de Judit i Itziar portan en el seu grup de competició.

Aquesta vegada les de Terrassa van visitar la pista de Torró d’Agramunt i les Lleidetanes poca resistència vam poder oferir devant de la sortida fulgurant de les Egarenques a la pista, que van endosar a les seves oponents un parcial de 1-8 en el primers 7 minuts de xoc. Vam ser uns minuts en que semblava que l’efectivitat del Handbol Terrassa era màxima i tot feia pensar que el resultat seria molt abultat. De fet es va arribar a la fi de la primera part amb un 7-18 favorable als interessos de les visitants.

Però les Agramuntines van tornar a la pista amb un altre tarannà i vam començar a retallar la diferència. Les porteres de ambdós equips van fer mostra de les seves habilitats amb bones intervencions. Va ser una segona meitat més igualada. Tot i així còmoda victòria del Handbol Terrassa que va tancar el lluminós d’Agramunt amb un 17-30 final.

Un bon pas endavant!!! Vinga noies….a seguir millorant!

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

InfantilVermmeel

Aquest cap de setmana ha estat la prova de foc. Els lluitadors de l’Infantil Masculí Instal3 han jugat les fases classificatòries de Lliga Catalana. Tot un premi que semblava que teníem a tocar i que se’ns escaparia. Però el que hem après aquest, novament, intens cap de setmana d’handbol, és que perdre no és tan dolent quan només és d’un gol.

L’Infantil Instal3 s’ha jugat les fases en un grup dur, que no ha decidit posicions fins a l’últim moment.
Aquest equip ha treballat tota la pretemporada preparant-se amb entrenaments forts, tant físics com tàctics, i amb partits amistosos que els ha fet aprendre a patir i remuntar i que els hi ha fet veure amb qui es veurien les cares a les fases.

El partit de divendres contra el Sant Joan Despí va ser molt dur, molt. Van estar per sota del marcador en tot moment, fins ben entrada la segona part en la que van aconseguir recuperar la diferència de fins a 8 gols per arribar a empatar. Però en els últims segons es va perdre de només 1 gol. Els nois van sortir a la pista amb els nervis del que es jugaven i amb un Canju ple de gom a gom que va transmetre el seu suport als nois, tant a la pista com fora d’ella. Tot i la decepció que tenien per la derrota, el missatge va ser molt clar: perdre, però només d’un gol, potser no és tan dolent i us fa passar les fases.

Dissabte novament van jugar a casa, front al Sarrià…, un equip que semblava menys dur físicament però amb alguns jugadors desequilibrants. Els de Girona es van convertir en un rival perillós i difícil. Va arrencar el partit per sota fins que al minut 12, per sota al marcador de 4, en Dani Puerto va demanar temps. Va ordenar els seus jugadors i la remuntada es va veure només reprendre el joc. Marcador final de 29-24 que els mantenia vius a les fases.

No va ser fins al diumenge que van poder respirar tranquils i veure si estaven o no classificats per Lliga. Les quinieles a casa eren de tots colors, dels 4 equips del grup, només 1 no havia guanyat cap partit, els altres 3 podíem dir que estaven per un igual. Però, i ara tornem al potser no ha estat tan dolent perdre si només ha estat d’1 gol, els nostres partien amb un golaverage (a triple empat) de +4 que ens assegurava el passar si eren capaços de guanyar aquest ultim partit ja que els altres dos rivals s’enfrontaven entre ells. Els egarencs, ja carregats per tants partits seguits, han sortit a la pista a donar-ho tot. Depenien d’ells mateixos.
Partit còmode davant un Esplugues que encara que no ha baixat la intensitat en cap moment no ha pogut apropar-se al lluminós. Resultat final de 13-23.

Ara si podem cridar ben alt… Som de Lliga!!!!
Ben lluitat i merescut, nois.

Queda una temporada complicada, d’aprendre i superar reptes, de gestionar les derrotes i de celebrar els èxits valorant sempre el treball en equip i el bon joc a pista.

A esperar el grup que us toca amb il•lusió i esperança de portar el Club Handbol Terrassa el més amunt possible. El vostre límit no el coneixeu ni vosaltres. Sou immensos!

Som-hi Terrassa!!

IMG-20220604-WA0010 - Llibertat Abad

Partidàs dels nostres Infantils amb la marea vermella que omplia Canju i els animava sense descans. Els negres els van recompensar amb un dels millors partits de la temporada davant un Acle Guissona molt fort fisicament que també va fer un partit molt seriós.

Nois, prova de foc superada!!. Heu demostrat que sou un equip lluitador i amb esperit guanyador. Resultat ajustat al descans, 12-11.
Represa per la segona part amb una defensa impecable i un atac egarenc amb recursos en front a totes les tàctiques defensives dels Guissonencs.

Especial menció als nostres extrems. Brutals!, amb uns llançaments espectaculars i circulacions murris que desmuntaven la defensa lleidetana. Resultat final 27-20.

Mil gràcies a tots els que us vau apropar a Can Jofresa. Els heu portat fins la final i la lluitaran tope a casa del Barberà!.
Som el negre!! Endavant nois! A per totes!

1654082612866

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

CHT Aleví Expert 9 vs 11 CH Bordils

DERROTA PER LA MÍNIMA EN LA PRÒRROGA DEL TERRASSA DAVANT EL BORDILS

L’Aleví Expert del Terrassa ha rebut el Handbol Bordils a Can Jofresa, en els Quarts de Final de la Copa, en un partit a cara o creu, i amb tot el recolzament de la Marea Vermella.

En el primer quart, el Terrassa ha sortit amb molta empenta, i s’ha imposat des de bon principi al rival. Ha pogut fer valdre una major potència en l’atac davant unes possessions dels visitants que topaven amb una defensa molt ordenada dels terrassencs. Mica en mica, la diferència es feia palesa al marcador i s’ha finalitzat amb una clara victòria (8-3)

En el segon quart, els gironins no s’han fet enrere, i movent la banqueta han efectuat els canvis necessaris per contrarestar el joc local. Han pogut trobar alguns forats en la defensa i s’han avançat al marcador. Els de Can Jofresa han intentat reaccionar, però no han estat encertats en el camp contrari, on molts dels seus xuts no es transformaven en gols, mentre els visitants controlaven el joc i empataven momentàniament el matx (2-6).

Després del descans, els tècnics han refet els equips, i les respectives aficions esperonaven els seus equips. En aquest cas, els egarencs han tornat a agafar la iniciativa, i amb una sòlida defensa ha pogut frenar el joc visitant, controlant el joc i llançant bons contraatacs que donaven un cert avantatge i tranquil·litat. Tot i que els bordilencs sempre han plantat cara, el parcial ha estat favorable (7-4).

El darrer quart ha estat crucial. Els tècnics i aficionats dels dos equips esperonaven els seus jugadors que ho donaven tot, i les jugades es feien al límit, amb intercanvi d’oportunitats a les dues porteries, però desgraciadament, la sort ha somrigut als visitants, més encertats en els seus xuts que si pujaven al marcador, mentre que els terrassencs malbarataven bones oportunitats de gol, per encert dels visitants o desencerts propis. El marcador final ens conduïa  a la pròrroga (5-8).

El temps afegit de 5’ ha estat un cara o creu que tampoc ens ha afavorit, i tot i els nervis en els dos conjunts, ja molt cansats, els jugadors visitants han estat més encertats i amb la mínima victòria s’han endut el partit (1-2).

En resum, trista derrota d’un Terrassa que, vist el desenvolupament del partit, potser es mereixia més, i que finalment els nervis, el cansament i alguns desencerts ha deixat fora de les semifinals de Copa.
De totes maneres, cal felicitar aquest conjunt, que ha lluitat moltíssim i ho ha donat tot, i que malgrat la derrota s’ha consolidat, i ha fet una gran temporada que sobrepassa amb escreix els objectius, i de ben segur serà recordada.