L’Alcalde de Terrassa reconeix els mèrits esportius del Club Handbol Terrassa de la temporada 2021-2022
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha rebut a la sala de plens de l’Ajuntament de la ciutat els equips del Club Handbol Terrassa que van destacar la temporada passada 21-22.

Per primera vegada el Handbol Terrassa a Lliga Catalana del Sènior Femení
L’equip Sènior femení Ricardo i Montse ha aconseguit l’ascens a Lliga Catalana, la màxima categoria de la competició que depèn de Federació Catalana d’Handbol. En aquesta temporada afronten el repte de mantenir-se amb un equip format per quasi les mateixes jugadores i només amb una única nova incorporació, la portera Liliana González que prové de la Roca i sota les indicacions d’Isra Damont.

L’equip Sènior Femení Ricardo i Montse del club l’Handbol Terrassa portava anys aspirant assolir aquesta categoria, i en diverses ocasions es va quedar a les portes d’aconseguir-ho. La creació la temporada 2019-2020 d’una nova categoria, la 2a catalana ens va allunyar de l’objectiu. Però els excel·lents resultats de les temporades 2020-2021 i 2021-2022 han permès pujar dues categories en dues temporades i aconseguir una plaça per competir en la divisió d’honor de l’handbol femení de Catalunya.

El Juvenil Femení Llegums Paquita, tres mèrits esportius
L’equip Juvenil femení Handbol Terrassa Llegums Paquita de la temporada 21-22 va quedar 5è de Catalunya de Lliga Catalana, va assolir el subcampionat de Copa Catalana i va quedar campió de la seva categoria en el torneig internacional Granollers Cup 2022.
Aquest equip es va quedar a les portes d’obtenir plaça per anar als sectors de campionat d’Espanya, La temporada anterior va aconseguir-ho i es va classificar com a 4s les finals disputades a Elx. 

El Cadet masculí Commagra, tercers al Top4
D’altra banda, l’equip cadet masculí Commagra va quedar tercer del TOP 4 de la competició de 1a catalana cadet masculina. Les finals TOP-4 es van disputar a Terrassa, a la ZEM Can Jofresa. L’equip de Terrassa va arribar invicte a la semifinal i va ser sorprès per un rival amb el que no s’havia enfrontat abans cap vegada.

El Cadet femení Vermell, 5es de Lliga Catalana i subcampiones de Copa Catalana
També en la secció femenina del Club Handbol Terrassa, l’equip cadet femení vermell va quedar 5è de Catalunya de Lliga Catalana i subcampió de Copa Catalana. Una gran temporada de l’equip cadet femení vermell, que es va quedar a les portes d’aconseguir plaça per participar en sectors de campionat d’Espanya. Aconseguir el subcampionat de la Copa Catalana és també un gran mèrit.

L’Infantil masculí negre campió de la Copa Federació
Un molt bon resultat per a un equip format amb jugadors infantils de primer any, que és quan es fa el pas de minihandbol (es juga en pista petita,i 5 jugadors, defensa individual) a handbol de pista 20×40 m, defensa per zona i 7 jugadors per equip. D’aquest equip estarem atents a la seva trajectòria i esperem obtenir també grans èxits en el futur. De fet, en aquesta temporada 22-23 s’han classificat per jugar a Lliga Catalana.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA RECEPCIÓ AJUNTAMENT :