senirvermllfeme

Décima jornada de Liga, para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse, visitábamos la pista del Sant Boi muy mermados de jugadoras, entre enfermas y lesionadas.

Partido muy ajustado en los primeros minutos de juego que ya hacía presagiar un marcador global corto al final del partido. Primera parte muy seria de las chicas de Isra en la que un ataque muy calmado y con buenas ocasiones combinado con una defensa efectiva nos llevaron a la media parte un gol abajo.

Segunda parte muy parecida a la primera, alternancia de goles en ambas porterías hasta llegar a los últimos 50 segundos uno abajo y bola para el equipo rival, fallo en el lanzamiento a 8 segundos del final y bola para empatar que no dio tiempo a materializar.

Muy buenas sensaciones pese a contar con pocas jugadoras. La semana de descanso del puente de diciembre nos vendrá muy bien para recuperar jugadoras y afrontar el fin de semana del 10 y 11 de diciembre la visita del Vilamajor a Can Jofresa.

senirmascnacio

Jornada 11 Nacional masculino. El Club Handbol Terrassa no pudo conseguir puntuar ante el equipo Oar Gracia Sabadell, realizando una buena primera parte, dominando el marcador con diferencia de tres goles alcanzando el primer tiempo con el resultado de 19-16.

La segunda parte el Oar Gracia salió con una defensa adelantada complicando el ataque del equipo egarense, consiguiendo reducir la diferencia en el marcador paulatinamente hasta situarse por delante. Los minutos finales de gran emoción, cerraron el luminoso con el resultado final de 31-32.

Entrevistes post partit: Entrevista a Rudi – Entrevista MVP

senormascbe

Sábado 26 de noviembre el Senior Negre Masculino se desplaza a Esplugues para jugar el partido correspondiente a la jornada 9 de segunda catalana.

El partido comenzó a favor de nuestro senior llegando al minuto 15 de la primera parte con un resultado a favor de 5-9. Los minutos pasaban y antes llegar al final de la primera parte el equipo local conseguía recortar distancia en el marcador llegando al final de los primeros 30 minutos con el marcador reflejando un 14-16 a favor del Terrassa.

Comenzaba la segunda parte con desacierto del senior negre y esto hacia que en el minuto 5 reflejará un empate a 17. Los jugadores del Terrassa nerviosos porque no se encontraba el buen juego de los primeros minutos del partido perdía la ventaja y se ponía por detrás del equipo local en el marcador que en el minuto 12 mostraba un 20-19.

Los jugadores de nuestro senior intentaban encontrar su mejor versión pero las decisiones arbitrales no convencían a los jugadores y esto los descentro e hizo que el Esplugues los presionara y consiguiera mantenerse por delante en el marcador.

En el minuto 29 el luminoso reflejaba un empate a 27 que, debido a las decisiones arbitrales, el Terrassa no consiguió cambiar pero si lo hizo el Esplugues que se llevó la victoria por un ajustado 28-27.

seniorfemeninegreeeee

Este sábado el Sénior Femenino Negro disputó el partido contra Berga, que acabó con un resultado favorable 18-33.

A pesar del resultado final, el partido empezó con complicaciones debido a la falta de intensidad y actitud por parte de nuestras jugadoras, cosa que hizo ponernos en un resultado de 7-1 en el marcador a favor de las rivales. Costó casi veinte minutos entrar en el partido, pero una vez que lo hicieron, comenzaron a remontar, acabando la primera parte 12-14.

La segunda parte empezó igual que el final de la primera y, a pesar de solo tener dos cambios en el banquillo, consiguieron aguantar toda la parte con intensidad y velocidad e irnos rápidamente en el marcador.
Un partido donde la primera parte no tuvo nada que ver con la segunda y que se consiguió salvar con motivación.

veteranus1

Nova victòria dels nostres Veterans!!! Partit sense complicacions pels terrassencs on l’important era continuar sumant punts en la classificació.

L’handbol Les Franqueses, el rival més asequible de la Lliga Catalana Màsters, no va inquietar en cap moment als locals que ràpidament, van aconseguir marxar en el lluminós encaixant tan sols 4 gols a la finalització de la primera part (12 a 4).

El joc lent dels visitants durant tot el partit, i un arbitratge molt permissiu en el joc d’atac visitant, no va aconseguir que els veterans es relaxessin. Gràcies a la seva intensitat defensiva, els veterans van imposar un joc ràpid que permetia, de tant en tant, la realització d’accions ràpides de contraatac.

Resultat final favorable de 28 a 12 on el més destacable va ser la suma de dos punts més a la classificació que permeten continuar gaudint de la segona posició a la Lliga Catalana Màsters a tan sols un punt del primer classificat, l’Handbol Gavà. Força Veterans!!💪💪💪

juvenfemenvermelllll

Partit corresponent a la 9a jornada de Lliga catalana entre el Club handbol Sant Boi i el CHTerrassa.

Brillant encontre de les noies d’en Tomàs que han arrasat a un Sant Boi molt actiu . Desde un bon començament el Terrassa va marcar un ritme de joc molt alt que l’equip rival no va poder aguantar.

Les nostres jugadores amb una defensa molt forta frenaven els atacs del Sant Boi mentre anaven pujant la diferència al marcador. Al final un 22 a 39 que donava la 9ena victòria per el Terrassa que segueix invatut en el seu grup.

Cal destacar la bona armonia entre els dos clubs per celebrar el dia contra les violències masclistes, l’esport sempre al costat de les bones iniciatives.

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit corresponent a la 8a jornada de Primera catalana entre el Club Handbol Terrassa i el Club Handbol Sant Andreu.

Bon inici de partit del Terrassa que ben d’hora ha estat dominant el partit amb un Sant Andreu lluitador però molt fluix. Com ens té acostumats, el nostre equip amb una defensa sòlida li ha posat difícils les coses al sant Andreu. En atac el Terrassa molt resolutiu i amb uns bons contraatacs ha pogut posar una bona diferència al marcador. Impressionant partit el jugat per David, que molt atent en defensa, ha pispat un munt de pilotes forçant uns bons contraatacs que hem sabut aprofitar.
Gran actuació aquest primer temps del porter Alejandro que només ha permès que entrin 7 gols. Amb aquesta empenta el Terrassa arribava al final del primer temps amb el resultat de 15 a 7.

Al segon temps la història ha canviat rotundament, Sant Andreu ha sortit per al partit mentre el Terrassa veia que a poc a poc com la diferència al marcador ha anat minvant. Sant Andreu anava creixent mentre que la bona efectivitat del primer temps del Terrassa no apareixia. Al final després de molt patir el partit amb un penal en contra fallat pel rival ha arribat al 26 a 26 final al marcador.

Un partit empatat que té un sabor agredolç després d’anar guanyant tot el partit; tot i això, continuem sent líders de grup i ben segur que els nostres jugadors en trauran una bona lliçó.

uvenmascnegr

Este pasado domingo 27 de noviembre se jugó el partido en Can Jofresa contra el Maristas de Rubí.

Uno primeros minutos igualados en el encuentro pero conforme fue pasando el tiempo el equipo rival fue cogiendo diferencia en el marcador hasta llegar al final del primer tiempo 12-18.

El equipo en la segunda parte intentó mejorar aspectos defensivos y mejorar en ataque donde nos era muy difícil anotar debido a la buena defensa 6/0 del equipo rival pero una mala gestión de los cambios acompañado muchos fallos de la línea de 7 metros, fue haciendo cada vez más difícil acercarnos en el marcador.

Al final derrota 25-37. El equipo notó la ausencia de su entrenador en este partido. Pero pese a la derrota, no hay que ser catastróficos, la actitud del equipo en todo momento fue inmejorable dando la cara en cada acción y un esfuerzo inmenso durante todo el partido. Seguimos adelante con ganas de que llegue el siguiente partido para quitarnos este mal sabor de boca. Aprender de los errores nos hará mejores en futuros partidos.

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

Infantil femeni_20-11-2022 - Leo Molina

Partit corresponent a la 7a jornada de primera catalana entre el Club Handbol Canovelles i el Club Handbol Terrassa.

Partit brillant el que hem presenciat al pavelló del Canovelles amb un equip del Terrassa que des del minut 1 ha sortit endollat per emportar-se la victòria, amb una defensa molt forta i compacta durant tot el partit i un atac més precís que en anteriors vegades. El partit ha començat amb un atac molt precís per part del Terrassa a la que sumada una gran defensa ens ha donat una avantatge al marcador que el nostre equip ha sabut mantenir durant tot el partit.

Tot i els intents del Canovelles per a acostar-se al marcador el nostre equip no ho ha permès; i hem arribat al final del primer període amb un 9 a 14 a favor nostre.

Al segon temps la història no ha canviat gaire i el nostre equip ha fet un gran segon temps marcant 16 gols mentre que el Canovelles només podia marcar 5 gols en tota la segona part. Gran partit de totes dues porteres que com sempre han fet una gran actuació i a la resta de l’equip que tant en defensa com en atac han estat brillants.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

INFANROJOMASC

Aquest dissabte a les 16:00h al pavelló Sant Llorenç, els nostres Infantils han disputat el seu esperat derbi terrassenc.

Ambient de germanor a les grades i xerrades prèvies al partit per explicar-se la dura setmana d’ambdós equips i els jugadors baixes per malaltia que malauradament es perdrien el matx. Derbi de màxima rivalitat però el final de partit estava decidit amb la foto d’ambdós equips Infantils a Lliga Catalana.

Primera part marcada per errades de llançament i moltes parades del porter verd, un dels millors que ens hem trobat fins ara. Els nostres nois han anat tota la primera part per darrera dels verds al marcador però amb una petita embrenzida vermella final, ha arribat la mitja part amb un lluminós de derbi: 11-11.

Els vermells han tornat a pista molt més encertats de cara a porteria i, la segona part, han anat sempre per davant del marcador. En algun moment puntual s’han arribat a escapar de 4 gols però, les forces flaquejaben per la dura setmana i l’Egara no perdonava.

Finalment, els nostres nois ens han regalat un altre final d’ infart: 22-23. Dos punts que sitúen als vermells en quarta posició de la lligueta una vegada acabada la primera ronda.

El MVP valors del partit és el nostre porteràs Biel Sallés. Has assumit la responsabilitat de defensar la portería vermella tot el partit i has demostrat que malgrat els nervis i la teva joventut, ets un porteràs!!!!.

Endavant nois, ara setmaneta de descans molt merescuda per refer-vos dels primers virus i a per la segona volta de la competició!!. Ja heu demostrat que no teniu fre com l’ equipàs que sou.
A gaudir de l’ amistat, el respecte i el companyerisme que us caracteritza!!
Som-hi Terrassa!! Som-hi vermells!!

infantil_mas_negro

Dissabte 26 nova trobada contra el St. Quirze. Primer equip de grup.

En aquesta ocasió els nostres jugadors van sortir amb energia i força desde el primer minut. Aixó provoca el desconcert de l’adversari. Primera part intensa, amb un joc ràpid durant tota la part diferencia d’un o dos al marcador.

Arribem a una segona part marcada amb un joc millorable per part del contrincant. Els nostres s’adonen de com poden parar als seus atacants i aixó fa que comencin un joc poc net. Targes groges, explusions per un St. Quirze que va venir amb el suposit que ens podien guanyar sense lluitar. Pero els nostres han despertat i tenen molt a dir.
Força i molt Handbol!!

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví Vermell 2 - 2 Maristes Rubí

aleviescolarss

Partit molt disputat i ajustat el jugat el passat dissabte al matí al pavelló de Can Jofresa per l’Aleví Vermell Bento.

Després de no haver tingut partit la setmana pasada, els nostres jugadors venien amb moltes ganes i això s’ha vist a la pista i amb l’equip disputant tots moltíssim minuts per les diferents baixes que hi havia.

Repartiment de parts entre els 2 equips on ens hem d’alegrar que cap jugador/a ha patit cap mal i que han gaudit i disfrutat moltíssim tal i com han manifestat al trobar-se amb les families.

Aquesta setmana tornem a tenir partit i ja pensant en els entrenos per arrivar al match a tope de nou !!!

CHT Aleví Negre 6 - 10 Avenc Sant Cugat

alevinsmsc

Gran partit a la categoria Aleví escolar, el viscut el passat dissabte dia 26, a les 10:00 a la pista de Can Jofresa.

Els nostres petits guerrers, Aleví Negre contra, històricament, uns dels rivals més forts de la categoria, l’AVENC de Sant Cugat.

El primer quart va ser una lluita aferrissada de poder a poder, dos equips treballats, forts i intensos que ho donaven tot per no perdre cap de les petites batalles que es donaven al parquet. El nostre porter a la seva, aturar i aturar, la defensa aguerrida i l’atac generós i encertat… Calia aguantar, al marcador un empat, però una pèrdua de pilota a l’últim segon i contraatac mortífer del rival va declinar la balança a favor dels santcugatenys. QUINA MALA SORT, L’EMPAT ERA EL RESULTAT QUE HAGUÉS FET JUSTÍCIA.

El segon quart, vam anar de més a menys, hi va haver un punt de total desconnexió, lents, espessos, era el moment per un gran equip com l’AVENC que no deixaria d’aprofitar per anar-se’n al marcador i poder viure aquest quart amb la tranquil·litat de la gran renda que mostrava a la tauleta.

El tercer quart SIMPLEMENT ESPECTACULAR, els petits guerrers van sortir com a motos de carreres, la benzina súper 98 la va injectar en sang l’Andrea al descans amb una intensa xerrada correctora i tremendament motivadora. Les parades del nostre porter eren constants, havia nascut una altra estrella a la porteria, és clar veient això, la resta de l’equip no desentonaria, van defensar i van atacar com els guerrers que són… Va passar el que tots esperàvem… un tercer quart al sac i ben lligat pels egarencs.

El darrer quart, tots nosaltres entusiasmats i el rival ben espantat. L’entrenador de Sant Cugat va treure tota l’artilleria pessada al camp perquè s’intuïa a l’ambient que podien deixar escapar la victòria i era una cosa que no entrava als seus plans, nosaltres vam lluitar el quart com calia, però l’esforç anterior havia estat titànic i les forces van començar a minvar. Se’ns va acabar la benzina i se’ns va acabar el quart.

Els petits guerrers segueixen a la seva, fer-nos gaudir a tots als seus partits, el cor de tots els components i la ment dels seus entrenadors fan que aquest equip creixi i creixi, partit a partit. Es molt simple, amb la seva il.lusió i petites gestes ens tenen enamorats i ens fan sentir MOLT ORGULLOSOS d’aquest GRANDIÓS ALEVÍ DE L’HANDBOL TERRASSA!!! SOM-HI NOIS, ENDEVANT TERRASSA !!!

Club Handbol Terrassa Benjamins

CHT Benjamins - Escola Ramón i Cajal

benjamins

Els petits Benjamins, van fent camí pas a pas cada dia es reconeixen més com equip tot i que els nervis encara els traeixen però continuen lluitant com grans guerrers.

Avui ha estat un partit dur tot i que els petits sempre han intentat reconduir-ho amb tot els seus esforços amb la coordinació de l’entrenadora.

No obstant això, hem perdut, però ells han sortit somrient, conscients que havien fet tot el que van poder i per això estem molt orgullosos de ser els seus pares.