Diumenge 16 d’abril de 2023 dos dels nostres equips han disputat els seus partits de competició oficial com a equip local a la pista coberta d’Ullastrell.

Ha estat la primera vegada que hi hem hagut de recórrer aquesta temporada, però el mal endèmic que pateix la ciutat de Terrassa en quan a manca de pistes cobertes sembla lluny de solucionar-se, de manera que potser caldrà tornar-hi aviat.

Però com que no hi ha mal que per bé no vingui, hem aprofitat l’ocasió per fer una nova jornada de promoció de l’handbol a la població d’Ullastrell. Així, entre partit i partit, a les 11:00 h, s’ha celebrat un concurs de llançament de penaltis, amb participació oberta als infants del públic assistent. L’emoció i la diversió s’han mantingut del primer a l’últim llançament amb què s’han proclamat els guanyadors de la ronda masculina i femenina respectivament.

A les 10:00 h s’han enfrontat l’Handbol Terrassa amb BM Barberà de 1a catalana infantil masculina, i a les 12:30 h ho han fet l’Handbol Terrassa amb l’Handbol Sant Cugat de 1a catalana infantil femenina. Els dos partits han acabat amb derrota dels equips Terrassencs, tot i haver-los disputat molt intensament.

En qualsevol cas, una jornada interessant d’handbol formatiu.

 


GALERIA DE  FOTOS SEGONA JORNADA PROMOCIÓ HANDBOL ULLASTRELL