Els egarencs van tenir més sang freda que els seus rivals en el tram final de partit

L’Handbol Terrassa va disputar diumenge la 24a jornada de lliga a terres gironines, visitant el pavelló de l’Handbol Garbí de Palafrugell. Amb tots dos equips situats en la zona tranquil·la de la taula, lluny del descens i sense masses opcions d’ascens. Tot i això el partit que van jugar no va ser de tràmit.
 x
Ja en els primers minuts es va veure que cap dels dos conjunts regalaria res i la intensitat va durar fins al final del partit. Els de Palafrugell van dominar el marcador en tot moment, amb diferències que arribaven als 3 gols, a causa principalment per la manca d’encert de cara a porteria dels egarencs, que per contra van fer en defensa una de les millors primeres parts de la temporada. Al final del primer temps el marcador indicava 12-9, deixant palès que ambdós conjunts van sortir molt endollats en defensa en una primera part molt intensa.
 x
A la segona meitat, la tònica va continuar, dos equips que tot i no jugar-se res volien els 2 punts. El canvi defensiu de 5-1 a 4-2 que va proposar l’entrenador de l’Handbol Terrassa Xavi Font va impedir l’intent de l’Handbol Garbi de distanciar-se en el marcador, i a falta de 5 minuts els de Girona guanyaven de 3 gols. Els darrers minuts l’Handbol Terrassa va jugar-los amb molta més sang freda que el seu rival, remuntant la diferència i ficant-se per primer cop per davant en el marcador a falta d’un minut de partit. L’atac a la desesperada dels locals no va aconseguir moure el marcador, que va mostrar el 21-22 final..