Els egarencs van imposar-se trencant la ratxa negativa de les darreres jornades

L’Handbol Terrassa va jugar diumenge el partit de la jornada 22 de Primera Catalana que el feia visitar la complicada pista de la Unió Esportiva Calella. Els egarencs en clara dinàmica negativa a causa dels resultats de les darreres jornades, van començar el partit molt intensos, amb una defensa 5-1 que va funcionar molt bé durant tot el partit tot i alguns desajusts al final del primer temps. En atac, la continuïtat de les accions va ser clau, ja que el Calella defensava molt bé les primeres accions però el seu rendiment baixava en segons i tercers atacs. Al final del primer temps el marcador indicava un 12-14 a favor dels de Xavi Font.
 X
A la segona part, els visitants van imposar encara una marxa més, engrandint la diferència fins a 4 gols. Quan millor jugava l’Handbol Terrassa però va despertar el Calella, i va ajustar la defensa, canviant el 6-0 per un 5-1 que el va fer escurçar diferències en el marcador. Els últims minuts dels egarencs van ser treballats amb molt d’ofici, arribant al final amb un 25-27. Així doncs, important victòria per l’equip de Xavi Font que s’enfrontarà la setmana que ve a les 12:30 hores a La Roca al pavelló de Can Jofresa.


UNIO ESPORTIVA CALELLA, 25.  Albert Mansacs 3, David Garcia, Raul Cabrera, Albert Lichart 4, Bernat Buch 1, Xavier Termes, Miquel Marti, Joan Marc 5, Ibai Vidal, Sergi Murillo, Aymar Durlan 2, Jose Luis 6, Rafael Romero, Marc Muñoz.

CLUB HANDBOL TERRASSA,  27.  Edgar Alagon, Fran Sobrevela, Alex Oliva 1, Ricard Guardeño, Loren Comellas, Adrian Bonilla 5, Jordi Millan 10, Alejandro Bonilla 5, Cristian Lara, Dani Martinez, Carlos Lopez 1, Guillermo Domingo 4.

FONT: La Torre | Actualitzat el 23/03/2015 a les 15:10h. Arxivat a: Esports, Club Handbol Terrassa, handbol