Un centenar de nens i nenes han participat en una nova edició de la Trobada de Minihandbol Ciutat de Terrassa, enguany amb un format més reduït a causa de no disposar del pavelló de Can Jofresa. L’escola Pau Vila ha acollit aquest dissabte 8 de juny la matinal d’handbol. La trobada de Minihandbol Ciutat de Terrassa és una gran ocasió per reunir alhora tots els equips de les escoles de la ciutat Terrassa que han competit en la lliga dels Jocs Esportius Escolars i també els de les escoles que entrenen però no competeixen.

Participants
Enguany han participat les escoles Lumen, Karmel, Bisbat Egara, Pau Vila i França, a més dels equips del Club Handbol Terrassa.

La classificació.
Després de tot un matí de partits a dues pistes simultànies, la classificació final va ser:

Categoria Aleví:

  1. Lumen
  2. Pau Vila
  3. Handbol Terrassa

Categoria Benjamí:

  1. Lumen
  2. Handbol Terrassa
  3. Pau Vila

Canvi d’ubicació per l’esfondrament de Can Jofresa
Aquesta edició ha estat marcada per un canvi d’emplaçament per causa de força major.A causa de l’esfondrament parcial de la coberta del pavelló de ZEM Can Jofresa durant un episodi de fortes pluges el passat 29 d’abril, l’edició d’enguany s’ha celebrat al pati de l’escola Pau Vila.

Així i tot, la jornada es va celebrar amb optimisme i gaudint dels partits.

Al setembre més handbol de base
Segons ha informat l’Ajuntament, al setembre ja disposarem de nou de les instal·lacions de Can Jofresa per començar una nova temporada. Si voleu informació sobre inscripcions per a nens i nenes a partir de 7 anys, podeu enviar un correu electrònic a info@hanbolterrassa.cat o bé trucar al 722 872 656

Agraïm a tots els voluntaris per l’organització i celebració d’aquest esdeveniment, així com la col·laboració de l’Escola Pau Vila, Restaurant Zurito i el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa

GALERÍA DE FOTOS DE LA XIII TROBADA DE MINIHANDBOL CIUTAT DE TERRASSA