Torna la trobada de minihandbol Ciutat de Terrassa, una gran ocasió per reunir alhora tots els equips de les escoles de Terrassa que han competit en la lliga dels Jocs Esportius Escolars i també els de les escoles que entrenen però no competeixen. Aquest esdeveniment reunirà durant tot un matí a més d’un centenar de nens i nenes practicant l’handbol fet partints entre els seus equips.

Més de 10 equips convocats
Enguany. s’ha convidat a participar als equips de les escoles Lumen, Karmel, Ramon y Cajal, Bisbat d’Ègara, Pau Vila, França, Col·legi Martí i Escola Pia, a més dels dos equips del Club Handbol Terrassa.

Canvi d’emplaçament
Aquesta edició vindrà marcada per un canvi d’emplaçament per causa de força major. A causa de l’esfondrament parcial de la coberta del pavelló de ZEM Can Jofresa durant un episodi de fortes pluges el passat 29 d’abril, l’edició d’enguany se celebrarà al pati de l’escola Pau Vila (entrant per carrer Badalona). Així i tot, s’espera oferir el millor espectacle d’handbol a les famílies i a tothom que s’apropi a gaudir-ne.