Jugadors i jugadores d’handbol fan sessions formatives teòriques i pràctiques sobre aquest esport a l’alumnat de tercer fins a sisè de primària de les escoles de Terrassa. Aquesta és una iniciativa del Club Handbol Terrassa que ofereix gratuïtament a les escoles per divulgar aquest esport amb més de 70 anys de tradició a Terrassa, amb la intenció d’ampliar l’afició, despertar vocacions i descobrir nou talent.

Handbol a les escoles 23-24 sessió pràctica amb alumnes de 3r a 6è de primària. Club Handbol TerrassaHandbol a les escoles 23-24 sessió pràctica amb alumnes de 3r a 6è de primària. Club Handbol TerrassaHandbol a les escoles 23-24 sessió pràctica amb alumnes de 3r a 6è de primària. Club Handbol Terrassa

Xerrada i pràctica

La sessió comença amb una xerrada divulgativa participativa d’uns 20 minuts sobre què és l’handbol, la seva normativa i des de quan és present a la ciutat de Terrassa. En acabar es procedeix a realitzar una sessió pràctica molt dinàmica.

La primera part de la sessió es fa dins de l’aula i s’acompanya de mitjans audiovisuals. En les explicacions es procura fugir de tecnicismes excessius i es dona participació als assistents en diferents moments, animant-los a fer aportació amb els seus coneixements.

La sessió pràctica es du a terme al pati o al gimnàs amb material i equipació de la propia escola. El Club Handbol Terrassa pot aportar-lo si no se’n disposa.

Handbol a les escoles 23-24 sessió teòrica amb alumnes de 3r a 6è de primària. Club Hanbol Terrassa.Handbol a les escoles 23-24 sessió pràctica amb alumnes de 3r a 6è de primària. Club Handbol TerrassaHandbol a les escoles 23-24 sessió teòrica amb alumnes de 3r a 6è de primària. Club Hanbol Terrassa.

De la mà de referents reals, especialment femenins

Les persones responsables d’aquesta activitat són jugadores i jugadors del Club Handbol Terrassa, o persones que ho han estat en algun moment. En algun cas, també entrenen equips de base del nostre club. Totes elles són persones joves que poden ser referents de l’audiència, especialment de nenes i noies, ja una de les ponents els podrà explicar la seva experiència personal de formar part d’un equip competiu i de ser membre de les seleccions catalana i espanyola.

Handbol a les escoles 23-24 sessió pràctica amb alumnes de 3r a 6è de primària. Club Handbol TerrassaHandbol a les escoles 23-24 sessió teòrica amb alumnes de 3r a 6è de primària. Club Hanbol Terrassa.Handbol a les escoles 23-24 sessió pràctica amb alumnes de 3r a 6è de primària. Club Handbol Terrassa

Inscripcions obertes

L’alumnat que han pogut gaudir d’aquesta completa activitat durant el primer trimestre del curs 2023-24 han estat el dels Instituts-Escola Pere Viver, Sala Badrinas i Feiixes. Encara hi ha disponibilitat per concretar sessions pel pròxim trimestre. En cas d’estar-hi interessats, només cal enviar un correu electrònic a info@handbolterrassa.cat i demanar una d’aquestes sessions de divulgació de l’handbol.