El Club Handbol Terrassa estrena la nova estructura de direcció esportiva per aquesta temporada 23 – 24 amb l’objectiu de treballar les bases de l’entitat i consolidar els equips amb jugadors i jugadores del Club.
Enguany, comptarà amb 16 equips, des de benjamí mixt a veterans. Enguany s’està treballant per la creació d’un màster femení. En total, sumen uns 220 jugadors i jugadores. El Club Handbol Terrassa estrena equipació amb elements identificadors de la ciutat, com ara perfils d’edificis emblemàtics i la bandera.

Nou organigrama esportiu
Per aquesta temporada, el Club Handbol Terrassa disposa de dues figures esportives a la Junta, els dos entrenadors de l’equip de veterans i ex jugadors d’handbol, Enric Roma i Jordi Blasco.
A més, des de fa uns mesos, en Xavi Esteban està treballant com a director esportiu per aquesta temporada. Una direcció que té el suport de Marcos Bieito.
A diferència de com havia estat organitzada la secció esportiva fins al moment, a partir d’ara es farà per categories i no per gènere masculí i femení. O sigui, es compte amb tres direccions/coordinacionacions:

  • Màsters, Sèniors i Juvenils, dirigida pel mateix Xavi Esteban.
  • Cadets i infantils, dirigida per Alberto Cuerpo
  • Base, dirigida per Miguel Ruiz.

Una divisió en tres fases, que corresponen a la fase formativa, fase de tecnificació i competitiva respectivament. Tot i que, tots els equips de base com cadets i juvenils jugaran per tal d’assolir el màxim d’èxits esportius possibles sense oblidar la funció educativa i formativa del Club.

Sènior Masculí Lliga Catalana
En Roger Ortiz i en Víctor Acosta són els dos tècnics del primer equip masculí del Club, el Sènior Masculí de Lliga Catalana. Un equip format íntegrament per jugadors del Club que té com a objectiu consolidar-se com a grup i mantenir-se al màxim de dalt possible de la taula classificatòria. Es tracta d’un equip que compta amb el suport de les grades de Can Jofresa que anima i celebra els gols i les grans defenses, un dels punts forts de l’equip. Enguany, s’espera també poder comptar amb la col·laboració dels tambors d’algun grup d’animació popular de la ciutat.
El primer equip masculí també tindrà el suport de jugadors tant del Sènior B Masculí com del Juvenil Masculí Commagra amb la intenció de col·laborar amb la seva projecció i formació.
En referència a la categoria, Lliga Catalana Masculina d’Handbol, és un grup format de 17 equips on la majoria té un nivell de competició molt igualat, fet que farà que sigui una temporada molt renyida.

Aquest temporada, el primer equip masculí del Club Handbol Terrassa jugarà els partits de casa a Can Jofresa els dissabtes a les 19.30h.

Sènior femení Lliga Catalana.
El primer equip femení del Club Handbol Terrassa Ricardo i Montse està per segona temporada a Lliga Catalana, després que la passada, defenses la categoria i es proclama primer del grup de permanència. El seu entrenador Isra Damont té com a objectiu consolidar la categoria i treballar els aspectes tècnics de les jugadores i tàctics de l’equip. Tot i que reconeix que els equips de la categoria tenen un nivell molt semblant i hi ha molta competència, l’equip té la intenció de lluitar per aconseguir el màxim de posicions de la classificació.
El Ricardo i Montse el conformen el mateix bloc de jugadores locals de la temporada passada, amb la incorporació de noves noies i reforçades per jugadores del Sènior B que ja han realitzat la pretemporada amb el primer equip.

Nova equipació més representativa de la ciutat
Cada vegada que un equip del Club Handbol Terrassa juga un partit o competició fora de la ciutat, representa aquesta. Per reforçar aquest vincle entre jugadors/es, equips, Club i Ciutat, enguany, els responsables d’equipació del Club Handbol Terrassa han treballat per tal que la samarreta, símbol identificador del Club, també ho sigui de Terrassa.
Gràcies a la col·laboració del proveïdor de l’equipació Ateletik63, s’ha incorporat tant a la primera equipació com a la segona, perfils d’edificis emblemàtics de la ciutat així com també l’escut de Terrassa.
En concret, la primera equipació, la vermella, té el perfil del Mercat de la Independència, la segona, la negra, el perfil de la Masia Freixa, i l’equipació de porters/es, la Torre del Palau.
Tant la samarreta vermella com la negra tenen incorporada la bandera de Terrassa al clatell, a la part superior del dors de la samarreta.

Inscripcions obertes
Tota persona que vulgui venir a gaudir de l’handbol, té les portes obertes del Club Handbol Terrassa. Especialment nens i nenes de nascuts abans del 2015 per formar part dels equips de benjamins, alevins i infantils del Club Handbol Terrassa.