La temporada 2023-24 torna el Casal de Setmana Santa del club Handbol Terrassa, per a jugadors i jugadores de categoria prebenjamí a infantil, al pavelló de ZEM Can Jofresa (C/Badalona 4-6 de Terrassa).

El dilluns 25, dimarts 26 i dimecres 27 de març del 2024 tindrà lloc la 8a edició del Casal del Handbol Terrassa adreçat a nens i nenes nascuts des del 2010 al 2017. Per iniciar-se en la pràctica de l’esport, per millorar la tècnica, per fer nous amics i amigues…. Per venir a passar-s’ho bé!

Els horaris seran de 9 a 14 del matí, amb servei d’acollida a partir de les 8:45 h. Hi ha l’opció de fer un, dos o els tres dies, pagant 35, 45 o 55 euros, respectivament. Si el nen o nena participant és membre del Club, s’aplica un descompte de 5€ respecte als preus indicats anteriorment.

Cada participant rebrà un producte làctic gentilesa de Llet Nostra a mig matí per esmorzar. Tot i així, es recomana portar alguna cosa més per menjar, cantimplora d’aigua i algun ganyip per quan es plegui a les 14 hores.

Activitats
Es faran grups segons les edats del nens i nenes participants i s’adaptaran les activitats d’entrenament d’handbol al nivell tècnic de cada grup. Es faran jocs d’habilitat, de cohesió d’equip i de tecnificació. 

Està previst també fer una o dues activitats fora del pavelló, com ara una gimcana al parc de Vallparadís o anar a fer salts en llits elàstics en un establiment especialitzat de la ciutat (a confirmar). Per poder assistir-hi caldrà que ho autoritzeu a l’hora de complimentar el formulari.

Monitors i monitores Els monitors-es / entrenadors-es seran joves jugadors i jugadores, tots són entrenadors-es del mateix Club, que sabran transmetre la passió per l’handbol als participants. La coordinació serà a càrrec del responsable del Casal, Víctor Martínez, també jugador de l’equip Sènior masculí QSport i entrenador a l’escola França.

Reunió informativa
Uns dies abans de la celebració del Casal d’Handbol del Club Handbol Terrassa es convocarà a una reunió als pares i mares dels participants per donar les darreres indicacions i resoldre dubtes.

Patrocinadors Aquest casal és possible per la participació dels nostres jugadors i jugadores que lideraran les activitats dels nens i nenes però també gràcies a l’Ajuntament de Terrassa que ens ofereix les instal·lacions de ZEM Can Jofresa i a Llet Nostra, la llet de les cooperatives catalanes (podeu trobar els seus productes a https://botiga.lletnostra.cat/). 

 

Inscripcions
Per formalitzar la inscripció cal que complimenteu el formulari (https://forms.gle/34AAVzc1TkrjX5YJ8) i envieu el comprovant d’ingrés a info@handbolterrassa.cat indicant el nom de la persona participant. Teniu fins el dijous 19 de març

Si teniu dubtes, podeu adreçar-vos a secretaria els dimarts i dijous de 18:00 a 20:00 en persona o per telèfon al 937 31 87 79 o bé enviar un correu a la bústia info@handbolterrassa.cat