Seniorfemericar

Tercera jornada para nuestro Senior Femenino Ricardo y Montse contra la Cope Sant Boi, equipo veterano en esta categoría.
Las vallesanas empezaron un poco dubitativas pero un cambio de defensa y acierto en ataque hacia el primer cuarto de hora de partido hizo que las jugadoras de Isra mandaran en el marcador con ventajas de 2 a 3 goles llegando al descanso por delante.

La segunda parte empezó con alternación de goles en las dos porterías, lo que hacía mantener la distancia a nuestra chicas, encarando los últimos diez minutos de partido con ventaja de 2 goles. Una sucesión de fallos en ataque combinados con aciertos por parte de las del Baix Llobregat hicieron que cogieran la delantera en el tramo final del encuentro llegando hasta el 27 a 31 final.

Toca levantar la cabeza y afrontar la semana para preparar la visita a Vilamajor, domingo 9 a las 19:00 de la tarde. Seguimos trabajando y las victorias llegarán sin duda.

SenoirMasculNaci

El resultado de la jornada tercera Handbol Terrassa fue de 25-24, no pudiendo conseguir puntuar en el pabellón de Poblenou.

Los primeros diez minutos el partido fue bastante igualado consiguiendo hasta dos goles a favor del Terrassa. En unas jugadas desafortunadas con alguna pérdida de balón y lanzamientos a puerta fallidos, el equipo local consiguió una renta de hasta 6 goles llegando al descanso con el marcador 17-12.

En la segunda parte el equipo de Rudi salió con una defensa más agresiva consiguiendo reducir la diferencia de goles hasta superar con un 23-24.
En los últimos minutos, Poblenou consiguió el empate y en la última jugada mediante un robo de balón obtuvieron la victoria.

SenorB

Partido muy duro en campo muy complicado por la presión de la afición, que nuestros chicos supieron aguantar la presión con un gran juego que hizo traer los puntos para Terrassa.

Primeros puntos para el equipo que está temporada quiere luchar para jugar el ascenso a 1°

El passat dissabte dia 1 d’octubre es va disputar el partit del Sènior Femení  Negre contra el Report Handbol Llavaneres.

Des del principi l’equip local es va posar per davant tot i que va costar una mica organitzar el joc. Van aconseguir una diferència de fins a quatre gols a favor de les locals, però mica en mica es va anant complicat el partit fins acabar empat a 12 gols a la mitja part.

La segona part van començar més concentrades i van millorar en atac i en defensa i juntament amb les parades de la portera van aconseguir una diferència de fins cinc gols, però sobre la mitad de la segona part i amb canvis en la estratègia defensa i atac, l’equip rival va anar retallant gols i es van anar apropant en el marcador fins arribar al 24 – 22 del final.

2 punts més que es queden a casa, i a destacar la millora de l’equip setmana darrera setmana.

juvenilfemeni_1a

Partit del Juvenil Femení al pavelló de Sant Llorenç contra el Sant Boi pertanyent a la segona jornada de la Lliga Catalana.

L’equip de Tomàs va sortir molt seriós a la pista i amb ganes de controlar el partit des d’un bon inici, i així va ser, el Sant Boi no va poder controlar l’energia imparable de les nostres jugadores que imparablement marcaven gol rere gol posant distancia al marcador fin arribar al 21 – 8 al descans.

Al final 39 a 19 i segona victòria consecutiva del Terrassa amb una gran feina de totes les jugadores i el cos tècnic. Hem de lamentar les lesions de Camila a la segona part per part del nostre equip i la de una jugadora del sant boi al primer temps, els hi desitgem una ràpida recuperació.

juvenilmasculivermelina

Segon partit del Juvenil Masculí Commagra davant de l‘Handbol Santpedor amb una gran victòria.

El nostre rival va intentar controlar el partit amb molta agressivitat tant ofensiva com defensiva, però els nostres jugadors van donar una lliçó de maduresa esportiva i varen portar el partit amb molt bon joc i intensitat defensiva, anul·lant al rival.

Molt concentrats durant tot el partit, els nostres jugadors van saber mantenir el marcador sempre a favor seu fins a fer-lo arribar al 23 – 30 definitiu.

Gran treball de tots els jugadors i equip tècnic, que ben segur ens donaran grans victòries aquesta temporada.

juvenilmascu

Aquest diumenge 2 d’ octubre ha jugat el Juvenil Negre a Can jofresa l’equip contrari el Cardedeu corresponent a la segunda jornada de lliga.

Va ser un partit vibrant on el Terrassa va portar sempre la iniciativa al marcador amb un bon joc i una bona defensa. A la mitja part el marcador era de 14-10.

A la segona meitat les correccions del entrenador va tancar una mica més la defensa i amb molt bones aturades del porter David Figueras van fer que el Terrassa marxès al marcador amb una diferencia de 8 gols a meitat del segon temps.

Els últims minuts l’equip va afluixar una mica degut al cansament dels jugadors però en cap moment va peligrar la victoria. Marcador final de 29-26 primera victòria de la temporada.

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

Infantilfemeniina

Primer partido oficial del Infantil Femenino en esta temporada que servía para comenzar la competición de Primera Catalana en el pabellón de Cardedeu.

Empezaban nuestras jugadoras con muchas ganas después de duros entrenamientos en los cuales han aumentado de manera superlativa su nivel de juego, pero vamos paso a paso. El partido se iniciaba con muchos nervios por parte de los 2 equipos, nuestras jugadoras, que salían al terreno de juego con muchas ganas, intentaban por todos los medios inaugurar el marcador, pero la bola no quería entrar. Por su parte el Cardedeu le pasaba lo mismo, durante varios minutos el marcador estuvo a cero con los dos equipos volcados a meter el primer gol. Todos teníamos claro que el primero que marcara llevaría la iniciativa y a si sucedió, Cardedeu marcó el primer gol y logro quitarse de encima los nervios del inicio, mientras nuestras luchadoras intentaban meterse en el partido.

Cardedeu se puso con un marcador de 5 a 0, pero nuestras guerreras no podían dejar esto a si, se quitaron la presión del inicio de partido y empezaron a jugar con más fuerza en ataque y consiguieron inaugurar el marcador con un gran lanzamiento de penalti de Charlotte. A partir de ahí, el partido cambió, y el Terrassa pudo hacer su juego con más tranquilidad, con un 9 a 3 llegábamos al final del primer tiempo.

En el segundo periodo la historia hizo un vuelco y nuestro equipo, metidas de pleno en el partido, metieron una marcha más y se hicieron dueñas del encuentro. Cardedeu no podía parar los ataques del Terrassa que llego a ponerse a 2 goles de su rival, pero la remontada pasaría factura a nuestras jugadoras. Cardedeu aprovechó para volver a irse en el marcador, y gestionaría el marcador hasta el final.
Nuestro equipo intentó por todos los medios acercarse, pero no hubo tiempo, el parcial en este segundo tiempo fue de 13 a 11 un marcador muy distinto a la media parte.

Derrota al final, pero buen sabor de boca para todos, después de ver el espíritu luchador de nuestras guerreras. Enhorabuena a todas las jugadoras y a nuestra entrenadora por el gran trabajo realizado y que de bien seguro nos darán grandes encuentros.

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

InfantilVermmeel

Aquest cap de setmana ha estat la prova de foc. Els lluitadors de l’Infantil Masculí Instal3 han jugat les fases classificatòries de Lliga Catalana. Tot un premi que semblava que teníem a tocar i que se’ns escaparia. Però el que hem après aquest, novament, intens cap de setmana d’handbol, és que perdre no és tan dolent quan només és d’un gol.

L’Infantil Instal3 s’ha jugat les fases en un grup dur, que no ha decidit posicions fins a l’últim moment.
Aquest equip ha treballat tota la pretemporada preparant-se amb entrenaments forts, tant físics com tàctics, i amb partits amistosos que els ha fet aprendre a patir i remuntar i que els hi ha fet veure amb qui es veurien les cares a les fases.

El partit de divendres contra el Sant Joan Despí va ser molt dur, molt. Van estar per sota del marcador en tot moment, fins ben entrada la segona part en la que van aconseguir recuperar la diferència de fins a 8 gols per arribar a empatar. Però en els últims segons es va perdre de només 1 gol. Els nois van sortir a la pista amb els nervis del que es jugaven i amb un Canju ple de gom a gom que va transmetre el seu suport als nois, tant a la pista com fora d’ella. Tot i la decepció que tenien per la derrota, el missatge va ser molt clar: perdre, però només d’un gol, potser no és tan dolent i us fa passar les fases.

Dissabte novament van jugar a casa, front al Sarrià…, un equip que semblava menys dur físicament però amb alguns jugadors desequilibrants. Els de Girona es van convertir en un rival perillós i difícil. Va arrencar el partit per sota fins que al minut 12, per sota al marcador de 4, en Dani Puerto va demanar temps. Va ordenar els seus jugadors i la remuntada es va veure només reprendre el joc. Marcador final de 29-24 que els mantenia vius a les fases.

No va ser fins al diumenge que van poder respirar tranquils i veure si estaven o no classificats per Lliga. Les quinieles a casa eren de tots colors, dels 4 equips del grup, només 1 no havia guanyat cap partit, els altres 3 podíem dir que estaven per un igual. Però, i ara tornem al potser no ha estat tan dolent perdre si només ha estat d’1 gol, els nostres partien amb un golaverage (a triple empat) de +4 que ens assegurava el passar si eren capaços de guanyar aquest ultim partit ja que els altres dos rivals s’enfrontaven entre ells. Els egarencs, ja carregats per tants partits seguits, han sortit a la pista a donar-ho tot. Depenien d’ells mateixos.
Partit còmode davant un Esplugues que encara que no ha baixat la intensitat en cap moment no ha pogut apropar-se al lluminós. Resultat final de 13-23.

Ara si podem cridar ben alt… Som de Lliga!!!!
Ben lluitat i merescut, nois.

Queda una temporada complicada, d’aprendre i superar reptes, de gestionar les derrotes i de celebrar els èxits valorant sempre el treball en equip i el bon joc a pista.

A esperar el grup que us toca amb il•lusió i esperança de portar el Club Handbol Terrassa el més amunt possible. El vostre límit no el coneixeu ni vosaltres. Sou immensos!

Som-hi Terrassa!!

Infantilmasculinegre1

Aquest dissabte 1 d’octubre de 2022 a Sant Cugat ha tingut lloc el primer partit de l’Infantil Masculi Negre contra el Sant Cugat masculi vermell.

Els nostres jugadors han lluitat com a lleons però no ha pogut ser. Hem començat molt bé però se’ns ha anat de les mans. Continuarem treballant.

Partit amb molt bon ambient a la grada. Molta força Terrassa !!!

1654082612866

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

CHT Aleví Expert 9 vs 11 CH Bordils

DERROTA PER LA MÍNIMA EN LA PRÒRROGA DEL TERRASSA DAVANT EL BORDILS

L’Aleví Expert del Terrassa ha rebut el Handbol Bordils a Can Jofresa, en els Quarts de Final de la Copa, en un partit a cara o creu, i amb tot el recolzament de la Marea Vermella.

En el primer quart, el Terrassa ha sortit amb molta empenta, i s’ha imposat des de bon principi al rival. Ha pogut fer valdre una major potència en l’atac davant unes possessions dels visitants que topaven amb una defensa molt ordenada dels terrassencs. Mica en mica, la diferència es feia palesa al marcador i s’ha finalitzat amb una clara victòria (8-3)

En el segon quart, els gironins no s’han fet enrere, i movent la banqueta han efectuat els canvis necessaris per contrarestar el joc local. Han pogut trobar alguns forats en la defensa i s’han avançat al marcador. Els de Can Jofresa han intentat reaccionar, però no han estat encertats en el camp contrari, on molts dels seus xuts no es transformaven en gols, mentre els visitants controlaven el joc i empataven momentàniament el matx (2-6).

Després del descans, els tècnics han refet els equips, i les respectives aficions esperonaven els seus equips. En aquest cas, els egarencs han tornat a agafar la iniciativa, i amb una sòlida defensa ha pogut frenar el joc visitant, controlant el joc i llançant bons contraatacs que donaven un cert avantatge i tranquil·litat. Tot i que els bordilencs sempre han plantat cara, el parcial ha estat favorable (7-4).

El darrer quart ha estat crucial. Els tècnics i aficionats dels dos equips esperonaven els seus jugadors que ho donaven tot, i les jugades es feien al límit, amb intercanvi d’oportunitats a les dues porteries, però desgraciadament, la sort ha somrigut als visitants, més encertats en els seus xuts que si pujaven al marcador, mentre que els terrassencs malbarataven bones oportunitats de gol, per encert dels visitants o desencerts propis. El marcador final ens conduïa  a la pròrroga (5-8).

El temps afegit de 5’ ha estat un cara o creu que tampoc ens ha afavorit, i tot i els nervis en els dos conjunts, ja molt cansats, els jugadors visitants han estat més encertats i amb la mínima victòria s’han endut el partit (1-2).

En resum, trista derrota d’un Terrassa que, vist el desenvolupament del partit, potser es mereixia més, i que finalment els nervis, el cansament i alguns desencerts ha deixat fora de les semifinals de Copa.
De totes maneres, cal felicitar aquest conjunt, que ha lluitat moltíssim i ho ha donat tot, i que malgrat la derrota s’ha consolidat, i ha fet una gran temporada que sobrepassa amb escreix els objectius, i de ben segur serà recordada.