venfilter

El nostre Sènior Masculí Venfilter ha tornat a jugar lluny de Can Jofresa. Aquest passat dissabte 18/12/21 ho feia a una pista que es tot un clàssic de l´handbol Català , el Pavelló Verd i Blanc de Bordils.

L´handbol Bordils es un equip que ha estat durant molts anys a la categoria de Plata de l´handbol Espanyol i aquest any ha tornat a 1 nacional.

Teniem molt clar quins eren els punts forts del Bordils en atac i quins eren els febles en defensa i durant tot el partit hem estat treballant en aquest sentit , per fí hem pogut fer un partit de 60 minuts ,es a dir hem estat tot el partit competint.

En defensa hem estat molt forts impedint el seu joc colectiu i tant sols els quedava les accions individuals del seu millor jugador. Gràcies a la gran defensa que hem fet, la nostre porteria també ha estat a un grandíssim nivell tot el partit.

En atac hem sapigut moure be la pilota, ser pacients i esperar les seves errades .

En definitiva haviem jugat molts bons moments durant la temporada però ha sigut el primer partit on hem estat tots els minuts del joc ficats en el partit tots els jugadors, tant els que estàven a pista com els de la banqueta animant i empenent als seus companys, hem sigut un gran EQUIP.

Aquesta es la línea a seguir, ara toca descansar, agafar forçes i tornar a entrenar per preparar, a la tornada de festes ja en el 2022, el difícil partit a Can Jofresa contra el BM La Roca, líder de la categoria.

Aquell dia us necessitem a tots i totes al nostre costat, TOTA la Marea Vermella a Can Jofresa.

Club Handbol Terrassa Ricardo & Montse Sènior Femení

Bon partit el jugat per les terrasenques a la sempre difícil pista de l’U.E.S. i que servia per certificar la classificació per a la fase d’ascens a Lliga Catalana.

Conscients de la importància del partit les nostres van sortir molt concentrades a pesar del parcial inicial de 2 a 0 en contra. De seguida, la bona defensa amb avançada va permetre la recuperació de gran quantitat de pilotes que van facilitar les transicions ofensives i l’inici del domini en el marcador que es va mantenir durant la resta del partit. Les diferències a la primera part van oscil•lar entre els 4 i 6 gols i només una tímida reacció de les locals va deixar el marcador al descans en 14 a 17.

Tal com va passar a l’anterior partit jugat a Argentona, a la segona part es va millorar la defensa i el bon punt de forma que travessa l’equip, va permetre assolir un parcial de 8 a 15. El bon joc durant bones estones de partit i la intensitat impresa en el joc tant defensiu com ofensiu, fa que siguem molt optimistes de cara al final de la primera fase on l’objectiu d’assolir el primer lloc és ara per ara prioritari.

Diumenge que ve visitarem a l’equip “B” de la Cope amb ganes de seguir en la mateixa línea ascendent dels darrers partits.

Aquesta setmana, el Sènior Femení Negre del CHT va anar fins a Berga per jugar el 10è partit de lliga. Aquesta setmana només es tenia un canvi per realitzar.

Aquesta vegada els dos equips estaven molt igualats i el Sènior Femení Negre va fer una molt bona defensa, el que feia que les possibilitats de gol es redueix molt.

En aquest partit s’ha de recalcar el gran treball que va fer la portera fent que durant 20 minuts no entressin gols a la nostra porteria.

CHT Windat

El Senior Windat recupera les bones sensacions amb la victòria 29-18 davant del Gavà.

Una primera part amb molts gols, dominada en tot moment pel Terrassa però en la que no va poder marxar del marcador ens deixava un resultat final de 11-8, després d’un parcial de 3-0 en els primers 10 minuts.

L’inici de la segona part, amb diversos contraatacs i amb bons atacs aprofitant l’espai que va deixar el canvi a defensa 5-1 dels visitants, va permetre marxar del marcador (18-10) deixant el final 29-18.

Victòria important en el primet partit de la segona volta després d’una mala ratxa que permet al equip tornar a situar-se en segona posició.

Club Handbol Terrassa Llegums Paquita Juvenil Femení

Darrer partit de la primera fase i les nostres noies arribaven a Gavà amb l’objectiu de recuperar sensacions després de la derrota envers Palautordera, en partit ajornat i disputat dijous passat. Primera part amb alternances en el marcador, bona actitud defensiva, però de nou amb moltes pèrdues de pilota i imprecisions en la finalització de les jugades d’atac, situacions que van fer arribar al descans per sota en el marcador (16-13).

A l’inici de la segona meitat, es treballava per retallar distàncies però, igual que a la primera part, les pèrdues de pilotes i la falta de definició de cara a gol, ens impediem acostar-nos a una Gavà que es mostrava més efectiu de cara a porta. En els minuts finals d’aquesta segona part, es van materialitzar les oportunitats de gol i així aconseguiem col.locar-nos a només un gol per sota amb opcions de treure un resultat positiu, però ens va faltar temps per la remuntada i el joc finalitzava amb un 29-28 , que donava la victòria a l’equip local.

S‘acaba la primera fase amb l’objectiu de la classificació per Top 4 aconseguit, i amb opcions de lluitar per estar entre els 4 millors equips de Lliga Catalana, posicions que donem plaça per al Top 4 de Catalunya i sectors d’Espanya. SEGUIM!!!!

Juvenil Vermell

Aquest diumenge el Juvenil Femení Vermell afrontava el darrer partit de la primera fase de classificació de Lliga Catalana. Partit complicat on les locals, 3eres de grup, buscaven sumar punts i tenir avantatge en gols.

El partit es va iniciar com era d’esperar, amb un Granollers ràpid i encertat a porteria. La nostra defensa poc a poc va ser mes sòlida el que ens van portar al 8-8. Però els contraatacs i el tir exterior molt encertat,van fer arribar al final dels primers 30 minuts amb un resultat de 22-8.

La dinámica a la segona part va ser similar, però les nostres van lluitar fins al final. Resultat 42-16.

Agraïr a la Dana i la Paula la seva ajuda a portería.

A les nostres lesionades, vinga a posar-se bé!!!

Ens espera la segona fase! Som-hi @lesguerreres_cht!!!

Cadet femeni vermell_05-02-22 - Leo Molina

Ensopegada a la pista del Sant Joan Despí per 33 – 32, en un partit marcat per les decisions arbitrals. Inicialment, el nostre equip sempre va portar la iniciativa al marcador amb un Sant Joan lluitador, però que no podia seguir el nostre ritme. De seguida l’actuació arbitral va ser molt rigorosa i els 2 minuts anaven caient a tort i a dret per les dues bandes. Això no obstant tot i la complexitat arbitral, les nostres jugadores no vam perdre el ritme i es va arribar al final del primer temps amb un 11 – 16 que no donava motius per a pensar que teníem un partit difícil.

Així i tot al segon temps l’actuació arbitral va continuar se’n motiu de polèmica i després de l’eliminació de la nostra pivot per acumulació d’exclusions, “sent dues de les tres exclusions injustes” val a dir que la persona que us escriu no havia vist tantes exclusions en un partit d’handbol, ens van deixar tocats i l’equip rival va aprofitar per fer una defensa molt agressiva que ens va fer perdre algunes boles i portar el partit allà on el rival volia, a un resultat molt ajustat. Al final, el partit va caure al cantó del Sant Joan per una ajustada diferència d’un gol. Cal remarcar l’actuació de les nostres jugadores en un partit complicat per les decisions arbitrals on mai van perdre l’esperit de combat i el qual varen lluitar fins a l’extenuació.

Quatre partits ens queden per acabar la primera fase i tots són de vital importància, aquest dimarts a Granollers, tenim la primera de les quatre finals que ens queden on el nostre equip tindrà l’oportunitat d’agafar embranzida per jugar dissabte que ve un importantíssim partit contra les Franqueses on només val la victòria i on us demanem a tots que vingueu a donar suport, el dissabte hem de rebentar Can Jofresa per donar l’empenta necessària al nostre equip.

Club Handbol Terrassa Infantil Masculí Vermell

Dissabte, 16:00 hores. Can Jofresa. Tercera jornada de la segona fase A de primera catalana. Infantil Vermell vs Finestrelles SC Handbol Esplugues A. Partit intens el d’aquesta jornada!

Aquest cop, a diferència dels dos primers matxs d’aquesta nova fase, els nostres nois han sortit concentrats i amb intensitat. Els primers minuts ens hem mogut sempre pel davant en el lluminós, arribant a una diferència màxima de tres gols a favor nostre (10 a 7) en el minut setze: bé en defensa, bona actuació del nostre porter i a més encertats de cara a porteria. Però en aquest minut ens hem quedat ben glaçats! Tot i que manteníem la intensitat defensiva, la punteria o bé se’ns anava allunyant de la porteria o bé la centràvem massa sobre el cos del porter….. Això ha provocat que ens remuntessin els tres gols d’avantatge i s’acabés la primera part amb un pobre i desfavorable resultat de 10 a 12. Això vol dir que hem estat 9 minuts sense marcar un gol!

La segona part ha sigut molt trepidant. Nosaltres apretàvem al contrari i reduíem la distància a només un gol, situació que es mantenia costant durant els primers set minuts, als quals arribàvem amb un resultat de 16 a 17 a favor encara de l’Esplugues. Però llavors hem tingut la segona situació de descontrol general, que l’adversari ha aprofitat per col.locar-se fins a 4 gols per davant nostre, 17 a 21 en el minut onze d’aquest segon temps (sobre tot mercès al seu extrem esquerra que aconseguia anotar massa fàcilment).

Temps mort de la nostre entrenadora Cèlia i punt clar d’inflexió. Els nois tornaven al camp amb un altre intensitat, l’extrem esquerra si aconseguia passar la defensa, es trobava el nostre porter al que ara ja no batia! I la punteria tornava als nivells d’encert dels primers minuts de l’encontre, a falta de pocs minuts per la finalització del partit el resultat era de 23 a 23, 23 a 24, 24 a 24, 25 a 24, 25 a 25…..en els darrers instants del combat la pressió es notava en els jugadors de tots dos equips, provocant per ambdues bandes errades ximples que feien que des del minut 23:00 al 25:00 el marcador no es mogués a favor de ningú, 25 a 25 i final!

El millor del joc ha estat l’actitud dels nostres esportistes en la segona part, quan veient que el contrari se’ns marxava amb la diferència més gran de tot el matx, han fet un canvi de xip i han cregut que la victòria era possible.

Ànims nois! Aquesta actitud és la que ens farà avançar!

CHT Infantil Masculí Negre

Avui 12-12-21 a les 12:30, l’Infantil Negre del CHT ha tornat a jugar a Ullastrell.
 Un sol radiant i molt bona intenció dels delegats i pares passant la mopa per la pista per deixar-la en bones condicions.

Els terrassencs s’han enfrentat al Club Handbol Barberà i malgrat disputar un partit igualadissim, tant en primera part com en la segona, han perdut 29-32.
Tot el partit un amunt, un avall i totes dues aficions han animat amb ganes als seus nois.

Al partit s’ ha vist la clara evolució dels nostres infantils en aquesta segona ronda de segona catalana. Han participat tots els jugadors i s’ han entregat tot el partit com sempre, amb companyerisme, concentració i respecte.

Dani, t’hem trobat a faltar però gràcies per mirar sempre pels nostres fills. Pel proper més i millor!!.

Som el negre!!

Aleví Expert

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

Sant Esteve Palautordera 12 VS CHT Aleví Expert 4

DERROTA DEL TERRASSA DAVANT DEL SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA.

L’Aleví Expert del Terrassa ha visitat la pista del Sant Esteve de Palautordera.

El Terrassa s’ha desplaçat amb moltes baixes en aquest darrer partit de la lligueta, on ja no quedava gaire en joc per la classificació final.
Tot i així, en el primer quart, el Terrassa ha sortit molt ben conjuntat i ha plantat cara al potent Sant Esteve, que jugant a casa, no podia deixar escapar cap punt en la seva lluita pel liderat amb el Vilamajor. Durant uns minuts, la part ha estat molt disputada i els equips oferien un bon espectacle, però finalment, una major empenta local, aprofitant-se d’algunes errades de joc i de l’arbitratge, han permès imposar-se clarament al marcador (9-4).

En el segon quart, el conjunt egarenc ha sortit totalment desconcentrat, i potser ha realitzat un dels pitjors parcials que es recorden, i on han mostrat moltes febleses en totes les seves línies, des de la porteria a una feble defensa que en cap moment ha impedit els xuts del rivals, inclús amb múltiples pèrdues de pilota en atac. Per desesperació dels tècnics i aficionats, la superioritat local ha estat total, com es reflecteix al marcador (15-2).

En el tercer quart, la tònica ha estat semblant, tot i que en aquest cas, els egarencs han intentat jugar una mica, potser més amb ganes que no pas amb encert, mentre el conjunt de Palautordera veia que tot li anava a favor i pressionant en defensa aconseguia després moltes oportunitats de xut fàcil amb una feble oposició del Terrassa, i el marcador ha estat clar al seu favor (10-2).

Ja en el darrer quart, els de Can Jofresa han intentat fer el màxim, i han sortit novament amb una millor actitud, plantant cara a un rival clarament superior, però tot i fer un millor joc en defensa, s’han vist incapaços de materialitzar en gols les seves oportunitats, i poc a poc, els gols locals eixamplaven la diferència al marcador, sent un resultat final clar, però que no mostra l’esperit de lluita dels visitants (9-0).

En resum, mal partit del Aleví Expert a Palautordera, davant d’un gran equip molt conjuntat, un dels líders de la categoria, que amb molt ofici i qualitat tècnica conjunta s’ha imposat clarament al Terrassa, que ha après que haurà de treballar molt per plantar cara a aquest tipus de rivals més experimentats.

Ens quedem amb l’esperit de lluita mostrat al inici del matx i en algunes accions puntuals de caràcter, que demostren el potencial del equip, i esperem que en la següent fase es tradueixi amb millor progressió i en resultats en el terreny del joc.