Sènior Femení Negre Handbol Terrassa

Sènior Femení Handbol Terrassa Negre 27 vs CH.Berga 13

Aquest dissabte 2 d’octubre del 2021, les noies del Sènior Femení Negre i el Berga van jugar el primer partit de Lliga al pavelló de Can Jofresa, a Terrassa.

El partit va començar molt igualat, però, a poc a poc, les noies del Sènior Femení Negre van anar sumant gols i van deixar enrere l’equip contrari.

En arribar la mitja part, l’entrenador va acabar de corregir alguns moviments, que més de felicitar a les jugadores pel resultat que estaven aconseguint. Això va motivar encara més a les jugadores, que van desenvolupar un molt bon joc a la segona part.

Com a resultat, van obtenir un marcador de 27-13, guanyant el primer partit de Lliga

Sènior Masculí Negre Handbol Terrassa Windat

C.H. Gavà B 20  vs Handbol Terrassa Windat 28 Sènior Masculí (B)

Primer partit de el grup C de la Segona Catalana.

Partit dominat des del minut 3 de l’inici, amb una bona defensa en línies generals. Però algunes imprecisions en atac no han permès fins els últims deu minuts marxar del marcador. Però bon partit en línies generals.

Juvenil Femení Vermell Handbol Terrassa

Juvenil Femení Vermell Handbol Terrassa 18 vs Handbol Ribes 28

Aquest dissabte, dia 2 d’octubre 2021, les nostres Juvenil Femenines han jugat a casa el segon partit de Lliga Catalana d’aquesta temporada contra CH. Ribes.

Una bona arrencada de partit del nostre equip, que comptava amb diverses baixes aquesta jornada, va situar durant diversos minuts el marcador al nostre favor.

La mitja part finalitzava amb empat 15-15 i alguns dubtes que, tot i les correccions tàctiques dels entrenadors, no s’acabaven de resoldre en la segona part. Amb un parcial 3-13 en el segon temps, s’allunyava el resultat desitjat i amb això la victòria que se’ns escapava aquesta jornada. Final del partit: 18-28.

Amb l’esperança que aviat s’incorporin les baixes per lesions, esperem que l’equip al complet segueixi treballant per aconseguir mantenir-se en una bona posició en aquesta competició.

Cadet Femení Negre Handbol Terrassa

CH La Salle Montcada 35 vs Cadet Femení Negre Handbol Terrassa 15

Matinal per a iniciar la competició entre el Club Handbol La Salle Montcada i el Handbol Terrassa. Les locals van plantejar una seriosa trobada mostrant un 3-3 en defensa d’inici sorprenent les egarenses, a les quals els costava enllaçar passis. Aquesta situació la van aprofitar les amfitriones per a prendre una diferència fet i fet insalvable en al marcador.

Al segon quart del xoc, les de Terrassa van millorar en la consecució de les passades i van començar a trobar llocs en la defensa del Montcada, fet que es va traduir en uns punts que els van permetre escurçar distàncies en el marcador.

Així es va arribar amb un 18-8 al finalitzar la primera part. La segona meitat va transcórrer per les mateixes direccions. La defensa local s’afermava exhibint una molt bona condició física en la pista i les noies del Handbol Terrassa, malgrat el seu punt d’honor i acusant ja el cansament, res van poder fer per a frenar l’allau del Montcada, que se’n van endur el gat a l’aigua amb  un 35-15. Diferència que va poder ser més gran si no hagués estat per les porteres terrassenques, que van realitzar parades de mèrit. Vinga noies, a seguir millorant! Endavant!

Cadet Masculí Vermell Handbol Terrassa Commagra

Cadet Masculí Vermell Handbol Terrassa Commagra 33 vs Safa Horta 11

Primera victòria del cadet Commagra davant un rival que no ha oposat massa resistència. Una primera part molt fluixa, en la que el nostres no han estat gens bé … Tot i així, 14-4 al descans i partit decidit.

A la segona part ha pujat una mica la intensitat, el que ha permès anar ampliant la distància fins al resultat final de 33-11. Tot i així, toca millorar per tal de lluitar per l’objectiu de guanyar 1a Catalana.

Cadet Masculí Negre Handbol Terrassa

Cadet Masculí CH. Castellbisbal 29 vs Cadet Negre Handbol Terrassa 33

Partit molt renyit i disputat. Els nostres cadets ho van donar tot i finalment vam poder guanyar el partit. Victoria molt emotiva després de més d’un any sense guanyar un partit. Una gran xutada de confiança per a començar la temporada amb força i molt motivats.

Aleví Expert Handbol Terrassa

“BONA ESTRENA DEL TERRASSA A ARGENTONA (AMISTÓS).

El primer partit del Aleví Expert del Terrassa s’ha disputat a Argentona (3/10/21).

Era la primera vegada que aquests jugadors s’enfrontaven a un camp gran, amb noves regles i una manera de joc que ja els acompanyarà al llarg de tota la seva trajectòria esportiva.

Excepcionalment, els dos equips van pactar 4 parts de 15’ (en lloc de 10’), que encara afegien més pressió i desgast al equip terrassenc, però a la vegada els hi permetia tenir més rodatge abans de començar la lliga.

En el primer quart, el Handbol Terrassa va sortir amb molta empenta, però no va poder frenar la força del equip local, amb experiència i molt més bregat a aquest joc, que sense nervis va aconseguir finalitzar amb una gran diferencia al marcador (12-3).

En el segon quart, els egarencs, ja més posats en el partit, varen poder plantar cara al rival. Tot i que els jugadors de l’Argentona dominaven clarament el partit es van començar a veure algunes bones jugades del Terrassa, donant força emoció, i no ha estat fins al final que els locals s’imposaven en el marcador (9-6).

En el tercer quart ha estat quan s’ha vist la reacció visitant, i esperonats pels tècnics, els jugadors terrassencs han demostrat el millor de si mateixos, dominant el ritme de joc i el marcador. Tot i així, aquest parcial s’ha hagut de treballar molt perquè els locals han fet una remuntada de mèrit en la part final aconseguint empatar el partit. No ha estat fins el darrer moment que l’últim gol del equip de Can Jofresa ha decantat la balança (10-11).

El darrer quart ha estat també molt disputat. Els dos conjunts ja estaven lluitant al límit de les seves forces, i el marcador s’alternava cap a les dues bandes, amb un ritme trepidant, afegint molta emoció al partit. Finalment però, la victòria s’ha anat merescudament cap al equip d’Argentona, que ha fet valer la seva experiència a la categoria (10-8).

En resum, els aficionats han pogut gaudir d’una excel·lent estrena del equip Aleví Expert, un conjunt que debuta en la categoria, i on s’ha vist que tots els jugadors ho han donat tot, i ens han ofert un gran espectacle, molts gols, excel·lents combinacions i contraatacs i parades de mèrit a la porteria.

Aquest any promet ser apassionant. Ànims Terrassa!