CHT "Ricardo i Montse" 37 - 16 Sant Esteve de Palautordera

SeniorFemniVerml

Segunda jornada de la fase por la permanencia en Lliga Catalana, para nuestro Senior Fenenino Ricardo y Montse.

Nos visitaba el Sant Esteve de Palautordera, equipo duro y veterano en la categoría.
El partido empezaba con intercambio de goles en ambas porterías hasta que las chicas de Isra empezaron a subir el nivel defensivo, esto combinado con varias acciones rápidas de contraataque hizo que poco a poco el equipo egarense fuera distanciándose en el marcador hasta llegar al descanso con un cómodo 18-9.

La segunda parte empezaba con un pequeño intento de reacción por parte de las jugadoras visitantes que rápidamente fue contrarrestado por parte de nuestras chicas subiendo aún más el nivel defensivo y con ataques muy acertados que fueron aumentando la distancia en el marcador hasta el 37-16 final.

Partido muy serio de nuestras chicas que hace sumar dos puntos más en esta fase de permanencia en el cual bajan 7 de los 10 equipos que la disputan. Toca seguir trabajando, pensando ya en el siguiente partido en campo del Sant Vicenç dels Horts, equipo que seguramente nos exigirá nuestro mejor nivel si queremos puntuar.

PRIMERA NACIONAL SÈNIOR MASCULINA

BM Granollers 39 - 23 CHT

SeniorMasNacio

Jornada 19, el Handbol Terrassa visitaba uno de los campos más difíciles de la categoría, ante el líder destacado del grupo.

Comienza el partido marcando la diferencia el equipo de Granollers que en los primeros diez minutos se distancia en el marcador, superando al equipo egarense, tanto en defensa como en ataque, terminando el primer periodo con el resultado de 17-10.

La segunda parte Comienza igual que la primera, el CHT era superado en el juego por el equipo KH-7 BM Granollers, aumentando la diferencia en el marcador hasta llegar al resultado final de 39-23.

SEGONA CATALANA MASCULINA

CHT Sènior Negre 36 - 27 Sarrià de Ter

SeniorMascNegre

Primer partido de la segunda vuelta de la liga de Segunda Catalana. Partido a priori sencillo pues el equipo visitante se presenta con un equipo muy joven.

Se iniciaba la primera parte y el equipo visitante se ponía por delante en el marcador, y el CHT no conseguía invertir el marcador hasta pasado el ecuador de la primera parte que el Terrassa conseguía ponerse por delante pero sin llegar a distanciarse en el marcador y así se llegaba a la media parte con el marcador ajustado.

El inicio de la segunda parte el equipo local salió con ganas de irse en el marcador y con el transcurrir de los minutos, el acierto de la portería local y los goles en la portería visitante el Terrassa conseguía irse en el marcador y llegar al resultado final de 36-27.

Felicidades al equipo que sigue luchando por los puestos de ascenso a Primera.

seniorfemeninegreeeee

Este sábado el Sénior Femenino Negro disputó el partido contra Berga, que acabó con un resultado favorable 18-33.

A pesar del resultado final, el partido empezó con complicaciones debido a la falta de intensidad y actitud por parte de nuestras jugadoras, cosa que hizo ponernos en un resultado de 7-1 en el marcador a favor de las rivales. Costó casi veinte minutos entrar en el partido, pero una vez que lo hicieron, comenzaron a remontar, acabando la primera parte 12-14.

La segunda parte empezó igual que el final de la primera y, a pesar de solo tener dos cambios en el banquillo, consiguieron aguantar toda la parte con intensidad y velocidad e irnos rápidamente en el marcador.
Un partido donde la primera parte no tuvo nada que ver con la segunda y que se consiguió salvar con motivación.

LLIGA CATALANA MASTERS

Hanbol Banyoles 20 - 19 CHT Veterans

veterass

Petits detalls condemnem l’Handbol Terrassa Veterans i provoquen la quarta derrota de la temporada a la Lliga Catalana Màsters.

Tot i jugar un dels millors partits de la temporada defensivament parlant, la manca de llançament exterior i un seguit d’errades en tirs de sis metres, impedeixen als Veterans de Terrassa aconseguir dos punts claus per les seves aspiracions a la classificació de la Lliga.

L’actual campió de la Lliga Catalana Màsters, l’Handbol Banyoles, rebia a domicili l’Handbol Terrassa Veterans en l’inici de la segona volta de la temporada.
L’inici del partit s’iniciava amb una clara avantatge de 4 a 0 per l’equip banyolí gràcies a les errades en els llançaments inicials dels terrassencs. Tot i això, els visitants aconseguien restablir l’equilibri en el lluminós amb una gran defensa 5:1 que dificultava el joc d’atac dels de Banyoles. La mitja part reflectia un marcador de 8 a 9 favorable pels de Terrassa.

La segona part va continuar amb una gran defensa visitant però, la manca de jugadors claus en el tir exterior, donades diferents lesions, sumat a un percentatge d’encert inferior a l’habitual en els llançaments dels extrems, no va permetre agafar distancia en el lluminós.
Els darrers minuts de partit, on es van acumular errades en un parell de llançaments molts clars sumat a algunes decisions arbitrals discutibles, van permetre a l’Handbol Banyoles aconseguir una victòria local amb un resultat de 20 a 19.

Sensacions agredolces pels terrassencs que tot i realitzar el millor partit de la temporada en defensa i portar l’avantatge en el resultat durant bona part del partit, no va poder aconseguir cap punt contra un rival directe de la competició.
Amb aquest resultat, L’handbol Terrassa Veterans es situa quart amb 12 punts de la Lliga Catalana Màsters.

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA

CH Llavaneres 19 - 27 CHT Juvenil

Juvenil femeni_11-2-2023 - Leo Molina

Apassionant partit viscut al pavelló de Llavaneres corresponent a la primera jornada del Top 8.

Partit dur contra un rival directe i no ens va defraudar. Durant els primers compassos del encontre els dos equips van anar per al partit intentant trencar-lo a favor seu, però el marcador va anar igualat durant quasi tota la primera part.
Però la qualitat de les nostres jugadores va fer tombar la balança cap al nostre equip al final de la primera part 10 a 14.

Llavaneres inventava al segon temps acostar-se al marcador, però el Terrassa ja havia fet sang al seu rival, tot i la duresa en defensa per part de l’equip rival no podien aturar els atacs del Terrassa que anava sumant gol rere gol.
Al final 19 a 27 i el Terrassa s’emporta el primer partit que ens deixa a un peu de poder entrar en Sectors.

Gran partit de totes les noies que varen lluitar amb molta força i sobretot del públic que amb el seu aler va portar a guanyar un partit a una pista sempre complicada. Endavant Terrassa.

JUVENIL MASCULI_16-10-2022 - Leo Molina

Partit disputat a la pista del ràpid Cornella.

Al principi tots dos equips estaven força igualats i es preveia un final de partit molt ajustat, per sort el nostre equip va apretar l’accelerador i de seguida va ampliar la diferència al marcador. Amb el joc que ens té acostumats al final el marcador va caure del nostre costat amb un 31 a 25.

Enhorabona a tots els jugadors i l’equip tècnic. Endavant

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA

CHT Juvenil Masculí 27 - 30 CH Castellbisbal

juvenilmasB

Este pasado sábado se disputó un partido de categoría Juvenil en Can Jofresa entre nuestro equipo Juvenil Negre y el Castellbisbal.

Nuestro equipo no entró bien al partido, las acciones del equipo rival acababan casi siempre en gol, el equipo se veía desbordado y las acciones de 1 contra uno del equipo rival con un juego rápido iban abriendo diferencias en el marcador hasta llegar a un 11-19 a final de la primera parte. El entrenador intentaba hacer cambios y mejorar la fase defensiva pero las cosas no salían.

En el descanso el equipo cambió el sistema de la defensa a un 6-0 donde habían muchas más ayudas y eso permitió al equipo ir recortando diferencias poco a poco. A falta de 3 minutos casi nos ponemos a 1 pero el portero rival paró nuestro lanzamiento. Al siguiente ataque nos marcaron y ya la diferencia subió a 3 goles que se nos hizo imposible reducir.
Final del partido 27-30 para el equipo del Castellbisbal.

Nos vamos con la sensación de que si llegamos a despertar antes habríamos podido ganar el encuentro.
Otro dato a destacar y agradecer su esfuerzo a los jugadores del equipo Juvenil Vermell que vinieron a reforzar a nuestro equipo. Seguro que a la próxima conseguimos la victoria.

CFVz

Segunda jornada en la matinal del Domingo. Un comienzo dubitativo y con imprecisiones hizo que un avispado Polinyà aprovechara la ocasión y lograra endosar un parcial de 1-5 en los primeros compases del encuentro.

Itziar y Judith comenzaron a corregir defectos y posiciones lo cual conllevó a ir recortando poco a poco distancias con el rival, culminado por un final de primera parte casi perfecto que hizo que se marchasen al descanso habiéndole dado la vuelta al partido 12-9.

La segunda mitad del choque empezó con una férrea defensa y rápidas contras que hundieron a las rivales lo cual convirtió lo que faltaba de encuentro en un monólogo local hasta el 33-13 final.

PRIMERA CATALANA

CH Sant Cugat 27 - 17 Infantil Femení

Infantil femeni_11-2-2023 - Leo Molina

Partit corresponent a la 5a jornada de Primera Catalana a la pista de CH Sant Cugat.

Encontre igualat als primers compassos on els dos equips els va costar molt de marcar, durant una bona estona les nostres jugadores varen seguir el ritme del rival però de seguida es va obrir una petita distància que el rival va anar gestionant.

Tot i així les nostres jugadores molts fortes en defensa com ens tenen acostumats, tenien dificultats per a poder marcar a la portería rival.

Tot i la derrota gran partit de les nostres jugadores que es van deixar la pell a una pista complicada. A poc a poc es va veient una progressió positiva que de mica en mica farà que aquest equip ens doni grans moments d’handbol per al nostre equip.

Felicitar a les nostres jugadores i equip tècnic que fan una gran feina. Força i endavant Terrassa

Nova victòria dels nostres nois en un partit sense massa història davant un rival de la part baixa de la classificació.

Inici relativament igualat (5-8 minut 12). A partir d’aquest moment, una mica de defensa ens ha permès sentenciar el partit al descans (11-20).
Segona part molt tranquila, amb distància poc a poc augmentant fins al 22-39 final. Ens queden 3 setmanes de treball per arribar al màxim nivell al top-4.
A tope equipassuuuuuuuuuu !!!!!

LLIGA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

CHT Infantil Masculí Instal3 20 - 14 Handbol Egara

InstantiInstal3

Dissabte de derbi de Lliga Catalana i, després de les fases, segon objectiu aconseguit: CHT-infantil Instal3 al Top8.

Partit de màxima rivalitat però l’ambient ha estat fantàstic. Germanor entre aficions i jugadors encara que el nostre Infantil estava obligat a guanyar ja que el seu rival directe havia sumat dos punts.

Ambdós equips han sortit a la pista nerviosos pero els nostres nois tenien clar el seu objectiu. Resultat al descans de 6-6 que ja resumeix la primera part. Impresisions dels llançadors, defenses fortes i uns porters que feien una parada rera l’altre.

La segona part ja ha estat més encarada pels nostres Infantils. Les circulacions funcionaven i els rivals trobaven una gran defensa i uns porters sobervis. Resultat final de 20:14.

Els MVP valors d’aquest partit son dos grans jugadors que han hagut de descansar un altre cop més. En Cesc i l’ Artur. Molts ànims, nois. Creiem en vosaltres i confiem que se us donarà la oportunitat de demostrar que sou uns cracks.

#Mareavermella, mil gràcies pel suport. Se’ns fa difícil creure que el pavelló pugués estar tant ple com aquest dissabte. Us esperem al Top8!!. No us perdeu la següent fita del nostre Infantil Instal3!!. Deixem-los somiar una mica més.

Som-hi, Instal3. Som-hi Terrassa!!

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

BM Barberà 37 - 15 CHT Infantil Negre

infantilmascNegre

Nueva jornada para este joven equipo.

Jornada marcada por una primera parte donde la distancia de marcador era mínima. Defensa perfecta y ataque rápido.

El principio de la segunda parte se nos fue aunque intentaron recuperar el partido con una buena defensa nos falló el ataque. Han luchado con intensidad, animo vamos por buen camino.

CHT Aleví negre Bento 10 - 6 CH Castellbisbal

alevi_escolar

Les cròniques de l’Aleví negre han tornat, però els nens sempre han estat aquí donant el tot pels seus colors. Aquest passat dissabte, dia 11/02 a les 10:00 AM a les instal·lacions de Can Jofresa ho van tornar a demostrar guanyant 10-6 a la lliga del Consell Esportiu, contra un equip poderós en el físic i molt treballat en el tàctic com és CH Castellbisbal.

A l’escalfament els nostres miraven amb respecte els jugadors contraris i van començar els dubtes en veure el poder físic dels contrincants. Qui va dir por?

Els petits guerrers van començar amb cert recel, una mica impressionats pel rival, però de seguida es va dissipar amb les directrius de la nostra entrenadora. De sobte els petits guerrers, van treure les seves armes a relluir i el quart va canviar completament. Rapidesa en les transicions, defensa fèrria i generositat a les passades van fer que el quart es decantés a favor nostre de forma contundent.

Al segon quart els egarencs, veient la superioritat amb què havien acabat el primer, van sortir confiats i van deixar de banda la nostra estratègia de joc, creiem que es podia guanyar sense defensar i això és handbol, si no fem les coses molt i molt bé qualsevol equip et passa la mà per la cara i és el que va succeir. Enfront de la feblesa nostra, el Castellbisbal va defensar amb molta garra i va atacar amb tot cor, el resultat va ser a l’esperat i al final del quart, el marcador reflectia a favor seu el que es va veure a la pista. Un cop molt dur que va fer baixar als nostres una altra vegada a la terra.

Al descans, la nostra Tècnica va parlar clara i concisa a la xerrada; si no ho donem tot al camp ells són millors. Va motivar a cadascun dels nostres i el missatge va calar, ja veus si va calar… Al tercer quart, no van sortir nens, van sortir avions, quina manera de jugar, quina manera de defensar, quina manera d’atacar… La diferència al marcador us la podreu imaginar… aclaparadora, el quart ja estava al sac i ben lligat de forma magistral.

L’últim quart, tots dos clubs conscienciats que si volien guanyar o empatar el partit passava per no perdre’l, ells van sortir amb tot el seu potencial físic i els petits de Terrassa amb tot el seu cor i potencial tècnic… “NO VA MÁS, LA BOLITA ESTÁ ECHADA”, la nostra entrenadora animant als seus, va definir l’estratègia apostant tot al negre, va posar a nostra petita guerrera a defensar el més gran i fort de tots els jugadors que es trobaven al parquet… LA BOLETA AL NEGRE!!! , Andrea guanya!!, el club d’handbol Terrassa guanya!! ESPECTACLE A CAN JOFRESA, tothom guanya!!!!

Un partit dels petits guerrers que fan afició, davant d’un gran rival que malgrat el que mostrés el marcador ens va posar les coses molt complicades, només amb un joc col·lectiu basat en la humilitat de l’equip, la fe defensiva i la generositat en atac es va poder decantar la balança al nostre costat. Ja sabeu… Si els nostres entrenadors aposten, apostin amb ells, ja que sortireu guanyadors sempre!!! SOM-HI TERRASSA!!!

Club Handbol Terrassa Aleví Escolar

CHT Aleví Negre 6 - 10 Avenc Sant Cugat

alevinsmsc

Gran partit a la categoria Aleví escolar, el viscut el passat dissabte dia 26, a les 10:00 a la pista de Can Jofresa.

Els nostres petits guerrers, Aleví Negre contra, històricament, uns dels rivals més forts de la categoria, l’AVENC de Sant Cugat.

El primer quart va ser una lluita aferrissada de poder a poder, dos equips treballats, forts i intensos que ho donaven tot per no perdre cap de les petites batalles que es donaven al parquet. El nostre porter a la seva, aturar i aturar, la defensa aguerrida i l’atac generós i encertat… Calia aguantar, al marcador un empat, però una pèrdua de pilota a l’últim segon i contraatac mortífer del rival va declinar la balança a favor dels santcugatenys. QUINA MALA SORT, L’EMPAT ERA EL RESULTAT QUE HAGUÉS FET JUSTÍCIA.

El segon quart, vam anar de més a menys, hi va haver un punt de total desconnexió, lents, espessos, era el moment per un gran equip com l’AVENC que no deixaria d’aprofitar per anar-se’n al marcador i poder viure aquest quart amb la tranquil·litat de la gran renda que mostrava a la tauleta.

El tercer quart SIMPLEMENT ESPECTACULAR, els petits guerrers van sortir com a motos de carreres, la benzina súper 98 la va injectar en sang l’Andrea al descans amb una intensa xerrada correctora i tremendament motivadora. Les parades del nostre porter eren constants, havia nascut una altra estrella a la porteria, és clar veient això, la resta de l’equip no desentonaria, van defensar i van atacar com els guerrers que són… Va passar el que tots esperàvem… un tercer quart al sac i ben lligat pels egarencs.

El darrer quart, tots nosaltres entusiasmats i el rival ben espantat. L’entrenador de Sant Cugat va treure tota l’artilleria pessada al camp perquè s’intuïa a l’ambient que podien deixar escapar la victòria i era una cosa que no entrava als seus plans, nosaltres vam lluitar el quart com calia, però l’esforç anterior havia estat titànic i les forces van començar a minvar. Se’ns va acabar la benzina i se’ns va acabar el quart.

Els petits guerrers segueixen a la seva, fer-nos gaudir a tots als seus partits, el cor de tots els components i la ment dels seus entrenadors fan que aquest equip creixi i creixi, partit a partit. Es molt simple, amb la seva il.lusió i petites gestes ens tenen enamorats i ens fan sentir MOLT ORGULLOSOS d’aquest GRANDIÓS ALEVÍ DE L’HANDBOL TERRASSA!!! SOM-HI NOIS, ENDEVANT TERRASSA !!!

CHT Benjamins Bento 0 - 4 Santa Isabel

bnejmins

Benjamins vs Escola Santa Isabel.

Aquest dissabte el neguit, l’angoixa i la manca concentració, ens han jugat una mala passada i hem perdut el partit.

Així i tot, ells han sortit com el gran equip que són, han continuat jugant i més amics que mai.
Ara bé, com sabem que els nostres petits són uns guerrers continuaran lluitant, aprenent i gaudint de l’Handbol.